Nyheder

Nyheder
Relevans Nyeste Ældste

Nordtysk vejarbejde driller dansk ferietrafik

Spærret tysk motorvej og grænsekontrol kan give kør selv-ferien en træls start. Tjek køprognose og trafikinformation, inden turen går sydpå, anbefaler FDM.

Små SUVer er det store hit

Bilmærkerne og kunderne strømmer til den lille SUV-klasse. Fem helt nye lanceres inden for få måneder, og næste år vil alle bilmærker på nær to have sådan en lille crossover.

Så høje er færdselbøderne i Europa

Det kan være dyrt at få en ’hilsen’ med hjem fra sommerens kør selv-ferie. FDM har lavet en oversigt over, hvor høje bøderne i Europa er. Også motorvejsmærker kan være dyre at glemme.

Kia klar i den kompakte SUV-klasse

Med Stonic træder Kia ind i den hastigt voksende gruppe af små SUVer eller crossovers. Stonic får mulighed for næsten alt i sikkerhedsudstyr.

Solråd gælder også på kør selv-ferien

Vi er for dårlige til at huske solrådene om skygge, solcreme og solhat, når vi er på sommerferie. Derfor lancerer Kræftens Bekæmpelse en ny kampagne. FDM og FDM travel støtter med gratis hæfter til børnene.

VW Polo den sjette bliver voksen

VWs gamle, men storsælgende mini får en gennemarbejdet ny efterfølger til vinter. Den nye Polo får vildt vokseværk i dimensioner og teknologi.

Er din bils hjul spændt godt nok fast?

De seneste dage har budt på flere historier i medierne om løse hjulbolte og biler, der har tabt deres hjul. Er hjulet fastspændt korrekt, bør hjulbolte ikke kunne løsne sig, siger FDM.

Citroën dropper kendetegn på ny crossover

Når den kompakte C3 Aircross lanceres til efteråret, er mærkets karakteristiske airbumps forsvundet. De er ikke ’nødvendige’ for kunderne. Eller nok snarere for dyre til bilen.

Gran Turismo forlader BMWs 5-serie

BMW opgraderer sin mellemstore Gran Turismo-model fra 5- til 6-serien. Den nye fastback er større og mere rummelig end 5 Touring. Og formentlig en del dyrere.

Opels chef vil ikke være fransk

Chefen, der næsten fik Opel på fode igen, vil alligevel ikke følge med, når den franske PSA-koncern forventeligt overtager Opel om kort tid. Karl-Thomas Neumann efterfølges af ’ciffernissen’ Michael Lohscheller.

Byt til nyt i Tyskland og spar på feriebudgettet

Skal du på kør selv-ferie sydpå, kan du med fordel leje bilen i Tyskland. Her kan du nemlig ofte få fri kilometer og samtidig vælge en større bil uden at skulle betale mere.

Er bilen klar til sommerens kør selv-strabadser?

Sommerens tur på de europæiske ferieveje kan være hård for familiens bil. Langtfra alle biler klarer hele turen. Giv bilen et grundigt tjek, inden turen går sydpå, anbefaler FDM.

E45 udvides nu – pas på kø!

Arbejdet med udvidelsen af E45 mellem Skanderborg og Aarhus går i gang allerede nu og kan være færdigt sidst i 2019. Der er udsigt til kø fra nu af.