Nyheder

Nyheder
Relevans Nyeste Ældste

Fransk-japansk trio er Årets Varebil

De teknisk næsten identiske kassevogne, Citroën Jumpy, Peugeot Expert og Toyota Proace er kåret til ’Årets Varebil 2017’.

Tæt trafik i Suzuki-klanen

Med lanceringen af den nye Swift har Suzuki tre modeller i miniklassen omkring de 130.000 kr. Og en fjerde er på vej. Hvad er meningen?

Spærretider på vej for særtransporter

1. juli skal det være slut med lange særtransporter i myldretiden på den mest trafikerede del af de jyske og fynske motorveje. FDM ser frem til, at fremkommligheden for bilister bliver en lille smule bedre.

Feminin transport anno 2030

Toyota har kikket i krystalkuglen og tror, at sådan en puppe-agtig kabinescooter vil tiltale yngre kvinder, der bor i mellemstore byer. Kørestilen er ’low speed fun’.

En klodset Ford

Nu kan du blive ejer af en Ford GT. Og du kan selv få lov at bygge den…

Brintbil kan række 800 km

Hyundai gør klar til anden generation brintbil, som udmærker sig ved meget lang rækkevidde. 'FE' er i handlen om et år.

Valkyrie er en vildbasse fra dødsriget

Aston Martins og Red Bulls samarbejde om at bygge en superbil går støt frem, og selvom bilen ikke er færdigudviklet, er den nu navngivet. Men måske det er gået lidt for hurtigt med navnet.

AMG vil være et bilmærke

Mercedes-AMG er ved at udvikle sig fra tuningsspecialist til nærmest et selvstændigt mærke med egne modeller. Den nye GT er næste markante skridt.

Franske bestsellere kører knapt så langt på literen

Stor virkelighedstest af Peugeot-, Citroën- og DS-modeller dokumenterer, at bilerne kører omkring 30 procent kortere på literen i forhold til de officielle tal. Alligevel markedsfører de danske importører bilerne med den udskældte EU-norm. Tæt på vildledning af forbrugerne, mener FDM.

Jaguar på spring til el-eventyr

400 hestekræfter og over 500 km officiel rækkevidde. Det kan Jaguars elektriske crossover klare, når det kommer til salg næste sommer.

Tanker fra Genève: Bliver Opel til en Citroën?

Det helt store samtaleemne på Genève-udstillingen var Peugeot-Citroëns køb af Opel. Udstillingen giver pudsigt nok et første indblik i fælles biler fra den franske og den tyske familie. Og det ser fornuftigt ud. Motors nyhedsredaktør Torben Arent giver sin vurdering af, hvad det kan betyde for Opel.

Bilernes forrygende forårsfest

Årets vigtige biludstilling, Genève-udstillingen, har været i fuld sving siden 9. marts, og nyhederne myldrer frem som årstidens erantis. Se de mangeartede nyheder på FDMs store Genève-sektion.

Alpine er atter i live

Det næsten glemte franske mærke Alpine bliver efter godt 20 år genoplivet af Renault med en retromodel, hvor selv navnet er genbrugt fra den klassiske A110 fra 1960erne.

Bentleys elektriske drøm

Bentley vil have fat på yngre bilkøbere og vil købe sig ind i hjertet på unge milliardærer, der vil køre på strøm, men synes at en Tesla er for mainstream.

Ferrari med ekstra meget fart

Ferraris nye topmodel får tilnavnet Superfast og bliver den kraftigste Ferrari hidtil, hvis man ser bort fra specialudviklede modeller. Og så er den både smukt og kontroversielt designet.