Nyheder

Nyheder
Relevans Nyeste Ældste

Midlertidigt forbud mod dieselbiler i Oslo

Fra tirsdag morgen kl. 06 er der midlertidigt kørselsforbud med dieselbiler i Oslo. Forbuddet gælder det kommunale vejnet og ventes i første omgang at gælde til og med onsdag. Forbuddet gælder ikke transport til og fra færge samt de gennemgående Europaveje.

Parkeringsvagten har fire øjne på taget

Københavns Kommunes p-vagter har fået et nyt våben: fotobil der automatisk tjekker 1.000 biler i timen. Der er dog ikke udsigt til flere bøder.

Vild Yaris varsler fornyet minibil

Toyota Yaris kommer på sine ældre dage i en hidtil uset hamper version: sportslige tredørs med 210 hk. Samtdig får modellen et stort facelift.

Volkswagen bliver verdens største

Efter adskillige år på førstepladsen, ser det ud til, Toyota må overgive titlen ’verdens største bilproducent’ til Volkswagen. Det er første gang nogensinde, at den tyske koncern sælger flest biler.

Chrysler får alvorlig dieselsag på halsen

De amerikanske miljømyndigheder har åbent en potentiel alvorlig sag mod Fiat Chrysler for miljøsnyd med en dieselmotor. Det fik straks firmaets aktier til at falde 18 procent. Topchefen afviser – vredt – enhver form for snyd. Den berørte motor findes i Danmark.

VW sluger endnu en gigantisk dieselbøde

Volkswagen har accepteret en ny bøde på 30 mia. kr. i USA for dieselskandalen. Dermed er de fleste sager ude af verden, men den samlede regning ender på mindst 160 mia. kr. Samtidig har USA udstedt arrestordre på Volkswagen-chefer.

Faraday Future insisterer på at have en fremtid

1.000 hk og 0-100 på 2,5 sekunder skal give kinesiske Faraday Future opmærksomhed og kunder. Opmærksomhed fik mærket ved verdenspremieren i Las Vegas, men hidtil har Faraday været på slingrekurs.

Bilen skal blive din ven

Bilerne skal ikke kun være maskiner. De vil også blive en ven, der forstår os godt. Det er budskabet med Toyotas Concept-i.

De store broer suger trafik

Både Storebæltsbroen og Øresundsbroen satte historisk rekord i biltrafik i 2016. Vi sejler også meget mere mellem landsdelene.

Nu får du flere penge for din skrotbil

Bilejerne har siden årsskiftet fået 700 kroner mere i præmie for at skrotte deres gamle bil. Det er dog ikke hele skrotbranchen, der har været lige gode til at skilte med den nye højere præmie, påpeger FDM.

Den førerløse bil skal hjælpes

Virkeligheden er så kompliceret, at biler uden fører ikke kan klare alting selv i flere årtier frem. Derfor indfører Nissan et kontrolcenter, hvor en operatør hjælper selvkørende biler, der kommer i knibe.

Volvo bedst til børn

Volvo XC70, Volvo V70 og Kia Sportage topper svenske Folksams liste over de biler, små børn sidder bedst og sikrest i. Store biler er dog ikke altid lig med god plads, viser undersøgelsen.

Minister vil pålægge p-selskaber at oprette klagenævn

Transportminister Ole Birk Olesen vil pålægge de private parkeringsselskaber at oprette et klagenævn. Samtidig vil ministeren gøre parkeringsregler mere rimelige. Sund fornuft og godt for forbrugernes retssikkerhed, mener FDM, der længe har efterlyst et klagenævn.

2017-nyhederne: VW

Faceliftet Golf, ny Polo og en lille SUV er blandt de mange nyheder hos VW i år.