Ophavsret på www.fdm.dk

Alt materiale på www.fdm.dk i form af tekster, billeder, animationer, grafik-, lyd- og videofiler m.v. er ophavsretligt beskyttet mod kommercielt brug.

Kopiering helt eller delvis af materiale fra fdm.dk er ikke tilladt til kommercielt brug uden FDMs skriftlige samtykke. www.fdm.dk indeholder materiale, som er copyright-beskyttet af tredje part.

Journalister kan i forbindelse med omtale af FDM frit anvende pressemeddelelser og pressefotos fra FDMs presseafdeling. For yderligere information kontakt FDMs presseafdeling.

Der må gerne linkes til fdm.dk's offentlige sider forudsat, at dette sker på en loyal måde og i overensstemmelse med gældende ret og med tydelig kildeangivelse. FDM accepterer ikke links, som kan få fdm.dk til at fremstå som en integreret del af anden hjemmeside, eller som har til formål at sælge egne produkter. Dette omfatter HTML-grabbing, IFraming m.v.

For yderligere information kontakt FDMs presseafdeling.

Det er ikke tilladt at offentliggøre sit FDM-medlemsnummer til brug for andre med det formål, at de (ved hjælp af andres medlemsnummer)  kan få adgang til materiale som er placeret på fdm.dk's medlemssider.

Kopiering af fx rejseguides til privatbrug er tilladt.

FDM netbutik

Stort udvalg af udstyr til bilen