Mit FDM

Her kan du læse mere om vores app Mit FDM og finde ud af, hvordan du downloader den til forskellige enheder.

Med Mit FDM kan du bla.:

  • Se og indberette benzinpriser i dit nærområde
  • Få overblik over hvilke FDM rabatter, der er i nærheden af dig
  • Ringe til FDM vejhjælp (forudsætter abonnement)
  • Læse nyheder direkte fra FDMs hjemmeside

Hent Mit FDM i Apples App Store

Hent Mit FDM i Google Play


Mit FDM

FDMs app " Mit FDM" (tidligere Min Bil) gør det let for dig at få nyheder, viden og gode råd fra FDM direkte på din smartphone. Og app'en kan også give dig informationer om benzinpriser eller FDM-rabatter i nærheden af, hvor du befinder dig.

'Mit FDM' består af seks sektioner:

  • Min bil: Her kan du gemme informationer om din bil, så du f.eks. kan holde styr på, hvornår den næste gang skal til syn eller have skiftet olie. Og du kan hurtigt finde dit policenummer og andre relevante oplysninger, hvis uheldet skulle være ude.
  • Nyheder: Med FDM app’en får du løbende serveret de daglige nyheder og seneste biltest fra FDM, når de publiceres på vores hjemmeside.
  • Vejhjælp: Her finder du fem små guides, som fortæller, hvad du bør gøre, og hvad du skal huske, hvis du bliver involveret i et uheld eller får bilproblemer – og naturligvis kan du ringe direkte op til FDM vejhjælp, hvis du har tegnet autohjælp hos FDM. Sektionen indeholder guides til: Driftstop, færdselsuheld, skade, ulykke og vejhjælp.
  • Tips og tricks: Denne sektion indeholder praktiske artikler med nyttig viden. Så er hjælpen altid lige ved hånden, hvis du har brug for viden om parkeringsreglerne på private områder, eller et par gode råd til, hvordan du bedst pakker bilen til kør-selv-ferien.
  • Rabatter: Få et nemt overblik over de mange FDM-rabatter, som du kan opnå rundt om i landet. App’en giver dig mulighed for at søge ud fra, hvor du befinder dig, så du kan få en liste over mulige rabatter indenfor f.eks. fire kilometers afstand. På den måde kan du hurtigt finde en restaurant eller en seværdighed lige i nærheden, hvor du får FDM-fordele, og få en rutevejledning til stedet.
  • Benzinpriser: Her kan du se indrapporterede benzinpriser for både de tankstationer, du ofte bruger, og for tankstationer indenfor 10 kilometers afstand. Det giver dig bedre mulighed for at kunne tanke billigst muligt på den strækning, som du kører.

 

Hent Mit FDM til iPhone

 

 

Sådan gør du: Scan QR-koden med din iPhone og kom direkte ind til FDMs applikation i App Store.

Du kan hente 'Mit FDM' på flere måder. Du kan bruge det direkte link øverst på siden. Hvis du har en app, som kan læse QR-koder (fx ScanLife, som du kan få fat på ved at sende en sms med teksten "scan" til 1220), er den hurtigste løsning at scanne QR-koden til højre.

Alternativt kan du blot søge på "Mit FDM" i App Store, eller du kan sende en sms med teksten "APP" til 1919 og klikke på linket til App Store (alm. sms-takst og trafiktakst afhængig af dit mobilabonnement).

App’en er gratis, men afhængigt af dit abonnement koster det almindelig datatrafiktakst at downloade og efterfølgende at anvende applikationen.

Hent Mit FDM i App Store


Hent Mit FDM til Android


Du kan hente 'Mit FDM' på flere måder. Du kan bruge det direkte link øverst på siden. Hvis du har en app, som kan læse QR-koder (fx ScanLife, som du kan få fat på ved at sende en sms med teksten "scan" til 1220), er den hurtigste løsning at scanne QR-koden til højre.

Alternativt kan du blot søge på " Mit FDM" i Play Store, eller du kan sende en sms med teksten "APP" til 1919 og klikke på linket til Play Store (alm. sms-takst og trafiktakst afhængig af dit mobilabonnement).

App’en er gratis, men afhængigt af dit abonnement koster det almindelig datatrafiktakst at downloade og efterfølgende at anvende applikationen.

Hent Mit FDM i Google Play Store
  

 

FDM Kort

Få masser af rabatter

Som medlem af FDM får du adgang til en lang række rabatter for bilister. Spar bl.a. på vejhjælp, syn, autostole, brændstof og biludstyr.

Bliv medlem