Nu kan du få FDM-rabat på brændstof på 475 stationer

Som medlem af FDM kan du nu også få rabat på benzin og diesel hos Q8 og F24. Det fordobler antallet af stationer, hvor du kan tanke billigt med dit FDM/Shell Card

Nu kan du få FDM-rabat på brændstof på 475 stationer
Medlemsnyt

Din mulighed for at få rabat på brændstof er udvidet betragteligt. Q8 og F24 er nemlig blevet koblet på dit FDM/Shell Card, så alle tre stationer giver dig rabat, når du bruger kortet.

Har du ikke et FDM/Shell Card, er det nemt at få uden omkostninger.

På 475 stationer landet over kan du få 20 øre i rabat pr. liter benzin og 25 øre pr. liter diesel på pumpeprisen. Det er Danmarks bedste rabatsatser på brændstof for private.

”Rabat på brændstof er en af de medlemsfordele, der er allermest populært blandt FDM-medlemmer. Så vi er naturligvis glade for, at rabatten nu er tilgængelig på langt flere stationer end hidtil, så flere kan få gavn af rabatten”, siger Hans Henrik Langkilde, der er områdechef, fordelsprogram i FDM.

Tidligere var der rabat på 225 Shell- og Shell Express-stationer. Men med stationerne hos Q8 og F24 er tallet mere end fordoblet.

Hvordan opdateres dit kort til Q8 og F24?

For at kunne tanke brændstof på alle Q8- og F24-stationer skal dit FDM/Shell Card muligvis opdateres. Har du FDM/Shell Card i forvejen, vil du modtage en mail med et link og en forklaring om, hvad og hvordan du skal gøre.

Du kan opdatere hvert af dine kort ved at ringe på tlf. 99333360 eller ved at klikke her og udfylde formularen.

Når du har opdateret kortet, vil det kun være muligt at benytte det til bilrelaterede produkter som brændstof, bilvask, olie og vinduesviskere – dog kun brændstof og bilvask hos Q8 og F24. Det er ikke muligt at bruge det til øvrige varer i butikkerne.

Vær opmærksom på, at du skal betale med dit FDM/Shell brændstofkort på tankstanderne på Q8 og F24. Du kan altså ikke betale for brændstof i kioskerne på bemandede Q8 stationer.

Hvordan får du FDM/Shell Card med rabat?

Har du endnu ikke et FDM/Shell Card, kan du og resten af husstanden nemt få det på denne måde:

  • Tryk på den gule knap herunder eller find link i FDMs app.
  • Ansøg om et FDM/Shell Card. Du skal være medlem af FDM.
  • Husk at sætte hak ved FDM-medlemskab og skriv dit medlemsnummer i ansøgningsformularen.

Bestil FDM/Shell Card

”Husk, at man kan få op til fem benzinkort på sit FDM-medlemskab, så alle i husstanden kan tanke med rabat. Der er også mulighed for rabatter på bilvask. Så hvis alle over 18 år har hvert sit kort, er der flere, der får rabat og mere at spare samlet set”, påpeger Hans Henrik Langkilde.

Fra nytår ophører samarbejdet mellem FDM og Circle K, hvor det ikke længere vil være muligt at få rabat.

Se andre medlemsrabatter og fordele hos FDM