Honda bliver elektrisk - og nuttet

Honda Urban EV bliver til virkelighed i 2019. Foto: Torben Arent

Om to år lancerer Honda sin første moderne elbil. Den vil i design afvige markant fra Hondas nuværende stil.

Honda Urban EV har store skærme for og bag, som kan bruges til beskeder til andre trafikanter. Kan være praktisk ved førerløse biler, men her bliver det næppe til noget. Fotos: Torben ArentNuttet, lidt retro, japansk tegneseriestil og måske med en snert af den originale VW Golf?

Honda viser på Frankfurt-udstillingen denne helt anderledes Urban EV, som varsler, at mærket er på vej med en elbil. Den kommer til Europa i 2019 efter at være lanceret i Japan i 2018.

Får retro-design

Designet på produktionsudgaven vil formentlig ikke afvige markant fra bilen her. Det gælder dog ikke gimmicken med at front og hæk har et stort display, der kan sende beskeder til andre trafikanter eller fortælle, hvor langt opladningen er nået.Konceptbilen er kortere end Jazz og har tre døre.

Glem også de baghængslede døre.

Stor skærm i kabinen

Kabinen er nok mere futuristisk, end hvad produktionsbilen får, men det kan tænkes, at konceptbilens meget brede skærm oven på instrumentbordet overlever.

Konceptbilen har et meget enkelt og elegant design i kabinen med træ og den helt enorme skærm. I dørene er der andre skærme, som bl.a. erstatter sidespejlene.Det samme gælder næppe de også ret store skærme i sidedørene, der i konceptbilen erstatter sidespejlene.

Elbilens præstationer er indtil videre ukendte.

SE OGSÅ: Honda bringer brintbil til Danmark

 

Gå ikke glip af bilviden og gode tilbud

Få bilnyheder, gode råd om vedligeholdelse af bilen samt aktuelle tilbud fra FDM.

1 kommentar

  Opret ny kommentar
Rediger
 |  Skrevet af: Jim Lund Andersen
#1jeg kan faktisk godt lide det design, jeg vild med Honda vil køre retro design ;-)http://alltomelbil.se/avtackning-av-hondas-koncept-pa-sportig-elbil/

Indsend kommentar

  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.
  • Tilladte HTML tags: <a> <p> <em> <strong> <cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd><span><div><br />
  • Internal paths in double quotes, written as "internal:node/99", for example, are replaced with the appropriate absolute URL or relative path.
  • Filter for image paths to CDN URLs

Yderligere information om inddataformater