Benzinpriser.dk som iPhone-app

Nu er det blevet meget lettere at benytte benzinpriser.dk, mens du er på farten. Ny iPhone-app gør det nemmere både at finde og indberette priser, mens du er undervejs.

Benzinpriser.dk som iPhone-app
Medlemsnyt

Høje benzinpriser og udsigten til at kunne spare mest muligt på listeprisen har i mange år fået bilister til at tjekke hjemmesiden benzinpriser.dk, inden bilen blev tanket. Og nu er det blevet endnu lettere både at finde og indrapportere benzinpriser. En ny app til iPhone, 'FDM – Benzinpriser', gør det let at bruge benzinpriser.dk, mens man er på farten.

En af fordelene ved app'en er, at man kan tilføje favorittankstationer.

”Hvis man fx kører den samme vej hver dag, så er det en god måde at holde øje med, hvor den billigste benzin er på ens daglige rute," siger onlinechef Peter Bruhn.

FDM håber, at endnu flere bilister nu vil indrapportere benzinpriser, når de tanker, og bidrage til at skabe synlighed og gennemsigtighed på benzinmarkedet. Når man indberetter, deltager man også i lodtrækningen om månedlige præmier, og der har tidligere været fx mobiltelefoner, dæktryksmålere og biografbilletter på højkant til prisindberetterne.

Video: Find billigt brændstof med benzinpriser.dk

Sådan henter du app'en

Sådan gør du: Scan QR-koden med din iPhone og kom direkte ind til FDMs applikation i App Store.
Sådan gør du: Scan QR-koden med din iPhone og kom direkte ind til FDMs applikation i App Store.

Du kan hente 'FDM - Benzinpriser' på flere måder. Hvis du har en app, som kan læse QR-koder (fx ScanLife, som du kan få fat på ved at sende en sms med teksten "scan" til 1220), er den hurtigste løsning at scanne QR-koden til højre.

Alternativt kan du blot søge på "FDM benzinpriser" i App Store.

App’en er gratis, men afhængigt af dit abonnement koster det almindelig datatrafiktakst at downloade og efterfølgende at anvende applikationen. 

FDM gør opmærksom på, at man naturligvis til enhver tid skal overholde færdselslovens bestemmelser om kørsel og brug af mobiltelefon.

Hvis du har en Android telefon, kan du benytte appen "FDM - min bil" til at indberette og tjekke benzinpriser. Hent appen i Android Market.