Bliv medlem af FDM i dag

- og få en masse fordele til dig og din bil
Bliv medlem

Citroën C1, Peugeot 107, Toyota Aygo (2005-)

Illu.: Herbert Mudsam

Trillingerne har længe været Danmarks mest solgte bil. Men det kan bedre betale sig at købe en ny end en brugt.

Trillingerne Citroën C1, Peugeot 107 og Toyota Aygo er meget populære herhjemme. Bilerne er et samarbejde mellem PSA-koncernen og Toyota, hvor japanerne har leveret benzinmotoren og franskmændene deres gode dieselmotor. 
Der er sparet alle de steder, der kan spares, for at holde prisen nede. Bagklappen er blot en rude, bagruderne kan kun åbnes på klem, og radioen og instrumentpanelet er identiske på alle biler. Enkelte ting i kabinen som sæderne er dog forskellige. Der, hvor der er forskel, er på designet udvendigt. Der er forskellige for- og bagender på bilerne, hvilket gør, at de trods deres identiske indre fremstår med egen identitet. 
Netop fordi de bliver bygget på samme fabrik og med samme komponenter, har vi slået alle tre biler sammen i denne brugtbiltest. På billederne har vi vist Toyota Aygo, der er den mest solgte model. Den er også den dyreste af de tre, b

 
 

Indsend kommentar

  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.
  • Tilladte HTML tags: <a> <p> <em> <strong> <cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd><span><div><br />
  • Internal paths in double quotes, written as "internal:node/99", for example, are replaced with the appropriate absolute URL or relative path.
  • Filter for image paths to CDN URLs

Yderligere information om inddataformater

FDM netbutik

Stort udvalg af udstyr til bilen

FDM netbutik

Stort udvalg af udstyr til bilen