Vælg 3 ud af 9 ydelser, som du selv sammensætter

Vælg frit 3 ydelser hvert år for 650 kr. om året


Bestil FDM tjekpakke

Svarende til 55 kr. om måneden

Forudsætter FDM medlemskab til 640 kr. om året og er et løbende abonnement. Der kan maksimalt tegnes 2 FDM tjekpakke-abonnementer pr. husstand, og abonnementet bliver faktureret på årsbasis. Du kan uden begrundelse fortryde dit køb inden for 14 dage. Abonnementsaftalen kan opsiges med en måneds varsel til udgangen af en måned, når der er gået fem måneder fra indgåelsen af abonnementsaftalen. Mindsteprisen for FDM tjekpakke er 325kr.

Med et FDM tjekpakke løbende abonnement kan du:

 
  • Frit sammensætte din egen tjekpakke med 3 ud af 9 valgfri ydelser hvert år – uden ekstra opkrævning
  • Få de ydelser, som passer til din bil og dine behov
  • Slippe for at bruge en masse tid på at finde forskellige udbydere, og nøjes med at tage ét sted hen.

Med FDM tjekpakken kan du frit vælge 3 ydelser om året blandt disse 9 ydelser: 

Årstidstjek

Gør din bil klar til årstiden. Med et vinter-, forårs-, sommer og efterårstjek er du klar til at indtage vejene, hvornår på året det skulle være.
Vi gennemgår bremser, motorolie, bremsevæske og meget mere.
Medlemspris u. FDM tjekpakke: 329 kr.

Se betingelser

Tempo 100 godkendelse

Med en Tempo 100-godkendelse får du tilladelse til at køre 100 km/t med camping- eller påhængsvogn på hhv. de danske eller de tyske motorveje.
Medlemspris u. FDM tjekpakke: 800 kr.

Se betingelser

Omsyn eller registreringssyn

Man kommer ikke udenom at få sin bil synet ved indregistrering til SKAT. Med FDM tjekpakke kan du både vælge et omsyn eller registreringssyn, når det er nødvendigt.
Medlemspris u. FDM tjekpakke:
440 kr.

Se betingelser

Rustkontrol

Ønsker du at vide, om din bil trænger til rustbeskyttelse, eller om der er alvorlige tæringer i bilens undervogn, skal du få udført en rustkontrol.
Medlemspris u. FDM tjekpakke: 840 kr.

Se betingelser

Sikkerhedstest

Hvis du vil være ekstra sikker på din bils velbefindende, så få vores professionelle folk til at gennemgå den. Med sikkerhedstesten kontrollerer vi brændstoftanken, udstødningen, motor og motorophæng, gearkasse, dæk, styretøj, bremser og meget mere. For en sikkerheds skyld.
Medlemspris u. FDM tjekpakke:
888 kr.

Se betingelser

Hjulskift

Fra sommer- til vinterdæk. Og fra vinter- til sommerdæk. Det danske vejr kræver, at bilen har de rette dæk på til årstiden. Vi skifter og kontrollerer samtidig dæk og dæktryk. Du får fire hjulposer med til opbevaring af hjulene.
Medlemspris u. FDM tjekpakke:
329 kr.

Se betingelser

Periodesyn

Alle person- og varebiler skal til periodisk syn første gang fire år efter datoen for bilens 1. indregistrering. Herefter bliver bilen indkaldt til periodisk syn med to års mellemrum. 
Medlemspris u. FDM tjekpakke: 440 kr.

Se betingelser

Tyverisikring af nummerplader

Tyveri af nummerplader er et stort problem, og derfor er det lovpligtigt at fastmontere dem. Få dine nummerplader fastgjort, og undgå en bøde på 1000 kr.
Medlemspris u. FDM tjekpakke:
200 kr.

Se betingelser

Købsrådgivningstjek

Er det tid til en ny brugt bil? Brugtbilsmarkedet kan være ganske uoverskueligt og drilsk. Vores teknikere står klar til at tage en prøvetur, gennemgå undervognen, give en samlet vurdering af bilen m.m.
Medlemspris u. FDM tjekpakke:
500 kr.

Se betingelser

EKSTRA til dig som Plus-medlem

Når du har et FDM-medlemskab og et abonnement på FDM tjekpakke bliver du automatisk opgraderet til Plus-medlem. Det giver dig mulighed for at få ekstra fordele uden yderligere omkostninger.

Læs mere om Plus-medlemskabet

Er du ikke medlem af FDM?

FDM tjekpakke + FDM medlemskab for 890 kr. i intropris*

Som bilejer er der mange fordele ved at være medlem af FDM. Udover FDM tjekpakke modtager du juridisk og teknisk rådgivning, vejhjælp, som giver dig et trygt og lettere liv som bilejer, magasinet Motor til døren 11 gange om året samt 200.000 rabatter på f.eks. benzin, diesel, bilsyn og oplevelser og meget mere.

Du får et FDM-medlemskab og FDM tjekpakke til en introduktionspris på bare 890 kr. det første år. Du sparer 400 kroner i forhold til normalprisen.

Bestil FDM tjekpakke

*890 kr. er en intropris og man vil derfor blive opkrævet 640 kr. for FDM-medlemskabet & 650 kr. for FDM tjekpakken året efter. Betalingerne opkræves årligt og er et løbende abonnement. Abonnementet kan tegnes af private FDM-medlemmer. Der kan maksimalt tegnes 2 FDM tjekpakke-abonnementer pr. husstand. Du kan uden begrundelse fortryde dit køb af FDM-medlemskab inden for 14 dage. Se betingelserne for FDM medlemskab. Ved opsigelse af denne pakke, opsiger man begge abonnementer på samme tid, og vil have en mindsteprise på 445 kr. Abonnementsaftalen kan opsiges med en måneds varsel til udgangen af en måned, når der er gået fem måneder fra indgåelsen af Abonnementsaftalen. Er Abonnementsaftalen indgået som en del af en samlet pakkeaftale (intropakke), er det ikke muligt alene at opsige aftalen vedrørende FDM tjekpakke (i dette tilfælde skal hele pakkeaftalen opsiges). Dette gælder dog alene den periode, hvor den særlige pakkepris er gældende

Har du allerede abonnnement på FDM tjekpakke?

Så er du kun få minutter væk fra at bestille tid til en af dine tre ydelser.


Bestil tid på tlf. 70 13 30 40