Maxi-Cosi 2way Pearl & 2way Fix - FDM test af autostole 2014

Bedømmelse: God.

AutostoletestMaxi-Cosi 2way Pearl & 2way Fix

Højde: 67-105 cm
Alder: Fra ca. seks måneder til fire år
Montering: Bagudvendt. Isofix-monteret

Autostolen, der som den første er testet med den nye i-Size-godkendelse, er sikker og nem at håndtere. Kan bruges bagudvendt fra 67-105 cm og fremadvendt fra 84-105 cm.

Stolen viste i testens frontalkollision kun lav belastning, mens resultatet i sidekollisionen var gennemsnitligt. Forblev stabilt stående på bilens sæde.

Nem at montere og med lav risiko for fejlmontering. Barnet har i stolen en god siddeposition og generelt god plads. Af samme årsag optager stolen meget plads i bilen, ligesom barnet har begrænset udsyn.

Betræk er af meget god kvalitet, der nemt kan afmonteres.

Vær opmærksom på, at stolen ikke må monteres foran en aktiv airbag, hvis den anvendes bagudvendt.

Læs mere om i-Size-godkendelse her

Gå til testoversigten med autostole: Autostoletest 2014

Se udvalget af autostole i FDMs netbutik

1 kommentar

  Opret ny kommentar
Rediger
 |  Skrevet af: Lena Larsen
#1Denne stol kan monteres og anvendes i begge retninger

Det er faktisk ikke så tit denne stol tager meget plads. Det er et problem hvis den monteres med afstand til forsæderne istedet for med kontakt til dem. Kontakt til forsædet er en fordel på flere sæt end lige pladsen i bilen. Øget stabilitet i stolen, beskyttelse af bilens gulv mod kollisionskræfter fra støttebenet. øger bagudvendt brug af stolen og dermed sikkerheden for barnet.

Udsyn: Fremadvendte børn kigger lige ind i ryggen på forsæderne og har lidt udsyn gennem sidevinduerne. Et bagudvendt barn har udsyn gennem hele bagruden hvis man fjerner hovedstøtte på bagsædet. Udsyn gennem sidevinduerne samt bedre udsyn til feks ældre fremadvendte søskende. Vil man som forældre holde lidt øje med hvad der foregår, så kan man sætte et specielt designet spejl op på hovedstøtten på feks midtersædet.

Ergonomi: siddekomfort. små børn er meget fleksible. Man kan bare se på hvordan de sidder og leger på gulvet. Når barnet begynder at klage over manglende komfort (ikke over manglende lyst til at sidde bagudvendt), så er det tid til en større bagudvendt stol med mere plads eller en fremadvendt stol.

Indsend kommentar

  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.
  • Tilladte HTML tags: <a> <p> <em> <strong> <cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd><span><div><br />
  • Internal paths in double quotes, written as "internal:node/99", for example, are replaced with the appropriate absolute URL or relative path.
  • Filter for image paths to CDN URLs

Yderligere information om inddataformater

FDM netbutik

Stort udvalg af udstyr til bilen