Hvis det er første gang du er på fdm.dk som medlem, kan du logge på hjemmesiden med dit medlemsnummer som brugernavn og dit postnummer som adgangskode. Log ind-knappen finder du øverst i højre hjørne på hjemmesiden. 

At logge ind på fdm.dk 

Hvis du ikke tidligere har været logget ind, skal du første gang benytte dit medlemsnummer som brugernavn og dit postnummer som adgangskode til at logge ind med. Medlemsnummeret finder du bl.a. på dit medlemskort. Du kan vælge at fortsætte med at logge ind med medlemsnummer/postnummer, eller du kan oprette et personligt login noget efter eget valg under "rediger profil" i den personlige boks, der kommer frem, når du markerer dit navn i højre hjørne af hjemmesiden (dit navn erstatter Log ind knappen når du er logget ind på fdm.dk). Husk ved samme lejlighed at tjekke, at din e-mail-adresse er korrekt, da du skal bruge den senere, hvis du glemmer din adgangskode.

Du har mulighed for både at kunne logge ind på fdm.dk med medlemsnummer/postnummer og med dit personlige login, med mindre du fravælger medlemsnummer/postnummer funktionen i "rediger profil". For at fravælge funktionen skal du sætte hak i boksen ud for "deaktiver login med medlemsnummer/postnummer".
 

"Glemt adgangskode"

Husk at du som FDM medlem altid kan logge ind med dit medlemsnummer som brugernavn og dit postnummer som adgangskode på fdm.dk selvom du har oprettet et personligt login. Det kan du med mindre du aktivt slår funktionen fra i "rediger profil" (for at slå funktionen fra sættes hak i "deaktiver login med medlemsnummer/postnummer"). "Glemt adgangskode"-funktionen er derfor primært et værktøj til jer, der har valgt medlemsnummer/postnummer loginfunktionen fra.

Du kan altid benytte funktionen "Glemt adgangskode". Klik på "Log ind" knappen, som du finder øverst til højre på hjemmesiden. I login-boksen, der kommer frem, skal du klikke på linket "Glemt adgangskode". Indtast herefter den e-mail-adresse, du brugte, da du oprettede din profil. Herefter sendes en mail til dig med en ny adgangskode, som du kan bruge til at komme ind på hjemmesiden med, hvorefter du kan ændre din adgangskode og/eller brugernavn til noget andet efter eget valg.

Kan "glemt adgangskode" funktionen ikke genkende din e-mail-adresse, kan du sagtens forsøge igen med en anden e-mail-adresse, hvis du har flere mulige e-mail-adresser, du kunne have brugt ved oprettelsen af din profil. Hvis e-mail-adressen fortsat ikke kan genkendes, er det nødvendigt, at du kontakter FDMs medlemsservice, som kan slå din e-mail-adresse op, og eventuelt ændre din e-mail-adresse, hvis du i mellemtiden har fået en ny e-mail-adresse. 
 

Min e-mail-adresse er ikke registreret hos FDM

På fdm.dk er e-mail-adresse obligatorisk, da det er måden at få tilsendt en ny adgangskode på, hvis man har glemt sin eksisterende. Det er den normale og sikre procedure på nettet i dag. Ved du, at din e-mail ikke er registreret hos FDM, og kan du ikke logge ind med dit medlemsnummer og postnummer, er du derfor nødt til at kontakte FDMs medlemsservice, der kan registrere din e-mail-adresse i medlemssystemet, eller ændre din nuværende, hvis den ikke er aktiv længere.