FDM varetager dine interesser

Vi har eksperter inden for jura, teknik og Kør-selv-ferie

FDM kan tilbyde dig en rådgivning, der dækker alle de situationer, du kan komme ud for som bilist. FDM varetager dine interesser og sikrer, at de rette rådgivere og fagspecialister kobles på din sag. 

Samlet kompetence

I FDM har vi samlet de nødvendige kompetencer, der med hver deres faglighed arbejder tæt sammen om at løse din sag. I FDMs rådgivning har vi samlet vores viden og kompetencer i en enhed, så vi sikrer, at du har adgang til de rigtige rådgivere på tværs af ekspertise.

Juridisk Rådgivning

FDMs advokater og jurister har mange års erfaring inden for juraen. De kan rådgive og vejlede dig og vurdere, om du har en sag. Den juridiske rådgivning vil vurdere din sag for dig og kan på dine vegne tage kontakt til modparten for at løse sagen. FDMs advokater fører også sager på medlemmers vegne ved domstolene. 

Skriv til FDMs juridiske rådgivning

Teknisk Rådgivning

I den Tekniske Rådgivning sidder erfarne eksperter parat til at hjælp dig. De tekniske eksperter kan hjælpe og vejlede dig, når du har problemer med bilen eller værkstedet. Vi hjælper dig med alt det tekniske, når du skal købe ny eller brugt bil. Eller når du skal vælge dæk og andet udstyr til bilen.

Skriv til FDMs tekniske Rådgivning

Kør-selv Rådgivning

Via FDMs tætte samarbejde med søster bilklubber over store dele af verden, får du på fdm.dk adgang til alle skrevne og uskrevne regler i andre lande. Vores rådgivere har desuden mangeårig ekspertise inden for Kør-selv og kan hjælpe dig med regler og sikkerhed i andre lande.