Søg
 

Privat ferieboligmarked: Find og opret annoncer

 
 
PROVENCE MIDDELHAVET LA LONDE

PROVENCE MIDDELHAVET LA LONDE

La Londe er en hyggelig havneby i det sydlige provence med charme, stemning og livsstil som vi elsker provence for. Byen ligger ca. 35 km. fra St. Tropez, tæt på udflugtsmuligheder og flotte naturoplevelser. Vores hus ligger 5 min. kørsel fra La Londe, i de meget smukke Valcrosdale. Fra huset er der en skøn udsigt over Valcrosdalene, sø og middelhavet. Huset er velfungerende med plads til 8 personer og har alle faciliteter. Huset er på 75 kvm. og inderholder 3 værelser, stue, køkken, bad, wc, brygges og sydvest- terrasse.

Oprettet: 14-03-14
Udløber: 09-09-14
Dejligt hus i vores lille sydfranske landsby

Dejligt hus i vores lille sydfranske landsby

Vores lille sydfranske landsby, Roquecourbe-Minervois, ligger lige præcis der hvor tiden står stille. Her udlejer vi vores dejlige hus med god plads til 5 personer. To værelser med dobbeltseng, et med enkeltseng, to toiletter og bad. Dejligt køkken med alt tænkeligt udstyr. Stor garage, klimaanlæg og fri WiFi internet. Dejlig gårdhave og tagterrase. Se http://www.humlum.com/roquecourbe Tlf. 20917575 el. 86847575. Flyv med Ryanair, Billund - Carcassonne eller via bilferie. Leje søndag til søndag, så det passer med Ryanair. Lejepris hele sommeren kun 3.200,- dkr/uge alt incl.

Oprettet: 20-02-14
Udløber: 18-08-14
Dejlige Kandestederne v. Skagen. Vesterhavets brusen

Dejlige Kandestederne v. Skagen. Vesterhavets brusen

Ferie med unik beliggenhed i Kandestederne. Fantastisk sommerhus i Kandestederne tæt på Skagen. Byen med flest solskinstimer og et helt fantastisk lys • Området med den mest unikke natur og de mange hvide sandstrande • Byen længst mod nord hvor de 2 have og alverden mødes…. Hold ferie i det fantastiske Kandestederne. Beliggende 300 m fra Råbjerg Mile (helt fantastisk). Her emmer af ro, natur og ´højt til loftet´.

Oprettet: 06-11-13
Udløber: 04-05-14
Costa Brava-Rosas

Costa Brava-Rosas

Middelshavsbyen - 40 km. fra den franske grænse. I "Isla de Rosas" hyggelig fuldt udstyret ferielejlighed med stor terrasse. Gode badeforhold: 2 swimming-pools + børnepool, store palmepark, 2 tenisbaner og restauranter i tilknytning til ejendommen. Gode indkøbsmuligheder i komplekset og omegn. Mange fritidsaktiviteter i området. Tæt på strandpromenede og badestrand. Mulighed for at leje båd/vandskutter. Nærmere information: tlf: 39621456. Rute nr. 70 (Costa Brava) fås hos FDM.

Oprettet: 23-04-14
Udløber: 19-10-14
Kirsten og Steen byder velkommen til vores hus i Provence. La Londe. Valcros.Belvedere.

Kirsten og Steen byder velkommen til vores hus i Provence. La Londe. Valcros.Belvedere.

Det absolut smukkeste område i Provence. Veludstyret, hyggeligt hus i rolig bebyggelse. Indholder bl.a. Internet. Dansk / Fransk Tv.Video, radio og cd.mm. ca. 1 km til en helt fantastisk Golfbane. Få mere information. Se vores hjemmeside. www.steen-elmqvist.dk

Oprettet: 14-02-14
Udløber: 12-08-14
Oplev provence

Oplev provence

Da billeder taler mere end ord, se venligst vores hjemmeside. Oplev Provence på alle tider af året. Du vil stort set altid kunne sidde ude og nyde din frokost. www.lalonde.dk. Priser fra 2.800 til 6.500. Prisen er incl. brug af internet Pga afbud er huset ledig i uge 31,32 og 33

Oprettet: 22-01-14
Udløber: 20-07-14
Cagnes Sur Mer - Nice

Cagnes Sur Mer - Nice

Hyggelig lille klyngehus i to etager med syd/vestvendt træterrasse og udsigt til poolen. I stueetagen er der et åbent veludstyret køkken med bla. kombiovn alm./mikro samt stue med udgang til solrig træterrasse med markise og udsigt til swimmingpoolen, som er åben fra maj til november. På 1. sal er der to soveværelser samt badeværelse med toilet. Huset er bl.a. udstyret med Webber-grill, vaskemaskine, TV/DVD, radio m/CD. Aflåst garage til bil følger med ejendommen. Ugeperioden er fra lørdag kl. 14.00 til lørdag kl. 12.00. Prisen er alt inklusive.

Oprettet: 26-10-13
Udløber: 23-04-14
Comosøen - et af Europas smukkeste områder

Comosøen - et af Europas smukkeste områder

Der er nu åbent for bookings i sommeren 2014. Privat, nyere 3-værelses, velfungerende lejlighed (stueplan) på ca. 75 kvm med stor eksklusiv privat udsigtsterrasse på 90 kvm med pavillion, solsenge og teak møbler. 6 sovepladser. Der er også en lille have med krydderurter, Lejligheden er beliggende i rolige omgivelser i en mindre ejendom, hvor der ikke er andre udlejningslejligheder. Der er storslået 180 graders panoramaudsigt over Comosøen og de lavereliggende Alper.

Oprettet: 31-01-14
Udløber: 29-07-14
Feriehus

Feriehus

Feriehus med stråtag beliggende i Klegod, nær Hvide Sande, renoveret 2006. 60 m2 + 14 m2 hems. 2 værelser. Alle senge 200x80. Åben naturgrund, ved fredet område. Terrasser hele vejen rundt om huset, med gode læmuligheder. Elvarme, varmepumpe og brændeovn. Også vinterudlejning. Fri trådløs internet.

Oprettet: 31-12-13
Udløber: 28-06-14
Dejligt sommerhus på Sydbornholm - Strandmarken

Dejligt sommerhus på Sydbornholm - Strandmarken

Huset indeholder: Sovepladser til 6 personer – fordelt på 2 dobbeltværelser og 2 enkeltværelser Stue/spisestue – med farve-tv/DVD og stereoanlæg Køkken – med komfur/ovn, vaskemaskine, køleskab/fryser, kaffemaskine og elkedel Badeværelse – med brusebad, toilet og håndvask Området: Huset ligger ved Pedersker, i rolige og landlige omgivelser på en naturgrund på 2646 m2. Området hedder Strandmarken og ligger kun 4-5 km fra Dueodde, som har en af Danmarks fineste sandstrande. Fra sommerhuset er der dog kun ca. 400 m til fin, børnevenlig sandstrand.

Oprettet: 27-12-13
Udløber: 24-06-14
Sydfrankrig/middelhavet/Menton

Sydfrankrig/middelhavet/Menton

Skon 2 vaerelses ferielejlighed pa strandpromenaden i Menton, byen, som er kendt for sit varme og solrige klima, ogsaa om vinteren. Byen ligger inde i en bugt, som er beskyttet af bjergene og er derfor flere grader varmere end de andre byer paa kysten. I November kan man stadig bade i havet. (dejlig sandstrand overfor). ca. 50 m2 . Lejligheden ligger pa 1. sal i flot gl. ejendom fra ca. 1845.m. elevator. og Indeholder: aabent kokken i forbindelse m. stue ( sovesofa ) og udgang til Balkon m. spiseplads .Entre, badevaerelse m. brus, Sovevaerelse, som vender mod bagsiden af ejendommen m.

Oprettet: 25-01-14
Udløber: 23-07-14
Ny penthouse Lejlighed med fantastisk udsigt udlejes billigt

Ny penthouse Lejlighed med fantastisk udsigt udlejes billigt

Calle del Mar Roco 14, Costa Blanca Spanien Beskrivelse af huset: Penthouse lejlighed som indeholder dejlig stor stue i forbindelse med gang og veludstyret køkken. Soveværelse med dobbeltseng og eget badeværelse med toilet, bidet, badekar og brus. Værelse med 2 enkelt senge. Værelse med dobbeltseng. Badeværelse med toilet og brusekabine. Terrasse foran soveværelse udgang til denne fra både soveværelse og stue. Dejlig kæmpe stor privat tagterrasse, med fantastisk udsigt over den store saltsø, havet og byen med havnen indrettet med havemøbler og 4 liggestole udhus med ekstra køleskab.

Oprettet: 03-02-14
Udløber: 01-08-14
Marielyst

Marielyst

Spændende sommerhus beliggende på Marielyst, Falster Med en af danmarks bedste strande. Huset (112m²) indeholder 3 værelser+hems, 8+2 senge. Stor opholds- & spisestue med højt til loftet, TV & Parabol. Åbent køkken med komfur med keramisk plade, emhætte, microovn, køleskab, vaskemaskine og tøretumbler. 2 badeværelser, Sauna, stor træterresse og udestue. Huset ligger roligt for enden af en lille stikvej Der er 700m til vandet, og 500m til indkøb. Kontakt: Allan Tlf: 61678949 email: an@luz.dk

Oprettet: 26-11-13
Udløber: 24-05-14
Costa del Sol - Los Boliches/Fuengirola

Costa del Sol - Los Boliches/Fuengirola

Sydvestvendt lejl. 10. sal. Flot udsigt over Fuengirola. Velmøbleret. Internet og TV med adgang til alle danske, engelske og spanske kanaler. Opholdsstue med spiseafdeling, altan. Soveværelse, 2 værelser, 2 badeværelser, køkken. Beliggende i velfungerende bebyggelse med gode fællesfacilliteter: Smukt haveanlæg, svimmingpool og tennisbaner. 5 min. til strand og meget smuk promenade, Paseo Maritimo. Særdeles gode og nærtliggende indkøbsforhold.Pr. md. kr. 6000,- incl. El og vand. Henv. tlf. 48480028. E-mail: kurt.friis@fasttvnet.dk

Oprettet: 09-03-14
Udløber: 04-09-14
Billig lejlighed i Tjekkiet

Billig lejlighed i Tjekkiet

Danskejet hus i det skønne Nordtjekkiet,med masser af udflugtsmål og kun 1 time med tog til centrum af Prag. Meget billig husleje , fra 2800 kr. + 250 kr. for slutrengøring pr. uge ,men incl.lys og varme.Huset består af 5 lejligheder.Ilejl.A,B,C,ogD er der 5-6 soveplader og i lejlighed E er der 8 sovepladser.Er man mange så lej hele huset for kun 12000 kr.+ 1250 for slutreng.men incl. lys og varme.Gå ind på vores hjemmeside.wwwdanopa.dk og se meget mere .der er også kalender til bookning.Tjekkiet har rigtigt meget god og forskelligt ØL ,og nu kan man også spise godt og billigt.

Oprettet: 18-11-13
Udløber: 16-05-14
Udsigten Svendborg - billig overnatning i Svendborg

Udsigten Svendborg - billig overnatning i Svendborg

Vi har 7 gode værelser, fælles toilet, bad, opholdsrum og stor terrasse med super udsigt over hav og by. Hos os kan du leje hele huset og få 10 % i rabat. Eller leje det antal værelser du har brug for. Priserne er incl. linned, håndklæde og høflig betjening. Se mere info og priser på hjemmesiden, eller www.facebook.com/Udsigten.Svendborg

Oprettet: 03-04-14
Udløber: 30-09-14
Sportslejlighed Val d'Isere

Sportslejlighed Val d'Isere

Lille hyggelig lejlighed med plads til 4 personer. Val d'Isere tilbyder et stort udbud af aktivitetsmuligheder om sommeren: først og fremmest mountain-biking og bjergvandring i alle sværhedsklasser, klatring, Via Ferrata, ridning, tennis, golf, gletcher-skiløb, river-rafting, fiskeri, etc. Desuden et stort indendørs wellness- og fitnesscenter med swimmingpool. De fleste af de hyggelige restauranter er sommeråbne.

Oprettet: 13-04-14
Udløber: 09-10-14
Poolhus Søndervig

Poolhus Søndervig

Sommerhus med pool til 8 personer ved Vesterhavet udlejes. Se priser og ledige perioder her: http://www.luksus-poolhuse.dk/ferieboligindex/sommerhus_1000.asp

Oprettet: 07-02-14
Udløber: 06-08-14
Blåvand

Blåvand

Moderne spahus 6/7 pers. 2500 m2 naturgrund strand 300 mtr. 3 soverum 2 m/dobb. senge, 1 m/køjer. Børnevenligt m/babyseng/stol gynge/klat restativ+sandks.TV parabol dvd surroundanlæg opv.maskine microovn vaskemaskine tørretumbler.sauna br.ovn.Internet. flere info www.sologstrand.dk søg&bestil-feriehuse-søgn.på kat nr. 26-0451 lej direkete v/ejer spar op til 30% yderligere info på 40205825 el.mail på hardy@astina.dk

Oprettet: 13-02-14
Udløber: 11-08-14
Oplev Sydfrankrig

Oplev Sydfrankrig

I vil bo i udkanten af en af Frankrigs ældste middelalderbyer. En velholdt lille perle i 400 meters højde, der ligger med panoramaudsigt over Varfloden og bjergene mod syd, nord og øst. Hele området er grønt og frodigt, med mange muligheder for vandreture. Det er ikke tilfældigt, at netop dette område er det mest efterspurgte blandt skandinaver, der søger feriebolig i Sydfrankrig.

Oprettet: 28-10-13
Udløber: 25-04-14
Allinge - Bornholm op til 9 pers.

Allinge - Bornholm op til 9 pers.

Hyggelig lille feriebolig med havudsigt - 2 sammenhængende lejligheder i huset udlejes samlet eller hver for sig. Lukket område, børnevenligt, legeplads, svømmingpool. Pris pr. lejlighed kr. 3295 pr. uge + forbrug kr. 200 og slutrengøring kr. 500 TV - CD - ikke ryger - ikke husdyr.

Oprettet: 12-01-14
Udløber: 10-07-14
ALSACE - 2 ferielejligheder i Valff.

ALSACE - 2 ferielejligheder i Valff.

2 rummelige 4-personers ferielejligheder på hver ca. 65 m2 udlejes samlet eller hver for sig. Lejlighederne udgør 1. sal i en hyggelig ældre villa midt i landsbyen Valff. Valff ligger tæt ved foden af Vogeserne - 7 km syd for Obernai og 25 km sydvest for Strasbourg. Begge lejligheder er forsynet med køkken, TV og badeværelse med karbad. Barneseng kan opstilles efter ønske. Parkering i lukket gårdsplads. I lejlighed nr. 61 er der 1 soveværelse med 2 enkeltsenge og en stor alkove med en dobbeltseng. I lejlighed nr. 62 er der 2 soveværelser med hver 2 enkeltsenge. Udlejes fra 230 Euro pr.

Oprettet: 03-01-14
Udløber: 01-07-14
Havneby, Rømø - Luksusferiehus til 6 personer

Havneby, Rømø - Luksusferiehus til 6 personer

Forkæl dig og din familie med et ophold i et dejligt luksus-feriehus på Rømø. Huset er på 112 m2 og er udrustet til 6 personer. BADELAND Der er 50 m til Enjoy Resorts badeland. Det byder på timevis af sjov leg for vandhunde i alle størrelser i den store pool. DANMARKS STØRSTE WELLNESSOPLEVELSE Der er 50 m til Enjoy Resorts wellnessanlæg. Det er Danmarks største. Her kan du lade dig forsvinde ind i en anden verden med fantastiske faciliteter fordelt på 2.600 m2. Det er ren forkælelse for krop og sjæl. Her er både inden- og udendørs faciliteter, bl.a.

Oprettet: 17-04-14
Udløber: 13-10-14
Dejlig spahus beliggende mellem Ferring sø og Vesterhavet

Dejlig spahus beliggende mellem Ferring sø og Vesterhavet

Løbende renoveret spahus med nye ludbehandlede lofter og trægulve overalt. 3 soverum: 2 med dobbeltsenge og 1 med 2 senge.Gratis internetadgang. Huset er særdeles velbeliggende; kun 300 meter til Vesterhavet og 100 meter til Ferring sø. Huset ligger i forreste række med panoramaudsigt over søen helt op til Bovbjerg fyr. Udstyret med brændeovn, parabol (dog kun tyske kanaler), opvaske- og vaskemaskine. Dejligt sparum med Whirlpool, sauna og CD-musik, rummet er med separat indgang. Gratis adgang til Lemvig badeland.

Oprettet: 03-02-14
Udløber: 01-08-14
Hold ferie i et af de mest eksklusive lejlighedskomplekser på Costa Blanca. Internet og danske TV-kanaler. Gåafstand til alt.

Hold ferie i et af de mest eksklusive lejlighedskomplekser på Costa Blanca. Internet og danske TV-kanaler. Gåafstand til alt.

www.punta-prima.dk PENTHOUSELEJLIGHED LANGT OVER ALMINDELIG UDLEJNINGSSTANDARD MED FØRSTEKLASSES UDSIGT OVER MIDDELHAVET. 45 km syd for Alicante Lufthavn. Topudstyret 4 personers luksuslejlighed med 2 badeværelser og 2 store terrasser med direkte udgang fra stuen. Lejligheden er beliggende i det meget populære Señorio de Punta Prima - et af de mest eksklusive boligprojekter på hele Costa Blanca kysten.

Oprettet: 25-12-13
Udløber: 22-06-14
Super lækker ferielejlighed i Skagen Centrum

Super lækker ferielejlighed i Skagen Centrum

Lejligheden er beliggende på 1. sal og indeholder seperat soveværelse, lys stue med loft til kip og åbent køkken med spiseplads. Hele lejligheden er smagfuldt indrettet. Endvidere er der kabel-tv med fladskærm i stue og soveværelse samt radio. Dejligt badeværelse med gulvvarme. Tagterrasse med terrassemøbler og parasol. Veludstyret køkken med keramiske kogeplader, indbygningsovn, køle/fryseskab, opvaskemaskine, mikroovn, el-kedel og kaffemaskine. Til lejligheden hører 1 privat parkeringsplads

Oprettet: 28-12-13
Udløber: 25-06-14
Skønt sommerhus ved Ålbæk, Skagen, Nordjylland - 300m fra havet

Skønt sommerhus ved Ålbæk, Skagen, Nordjylland - 300m fra havet

Attraktivt sommerhus opført i 2005 på i alt 96m2 beboelse beliggende på en 2600m2 stor ugenert naturgrund. Kun 300 meter til vandet. 3 dejlige terrasser med mulighed for sol hele dagen. Stue med brændeovn og udgang til terrasse, kombineret stue, køkken og spiseafdeling, 2 badeværelse med brus, spa og sauna, 3 soveværelser og hems med 1-2 børne sovepladser. Husdyr og røg er ikke velkommen.

Oprettet: 08-12-13
Udløber: 05-06-14
Copenhagen Bed and Breakfast.

Copenhagen Bed and Breakfast.

Minilejlighed med egen indgang og bad udlejes på dag/ugebasis Ca.15 min. fra Rådhuspladsen.Egen P-plads og 1 min. til bus 68 der køre til City.Morgenmad kan tilberedes i udlejningen, men vi levere gerne efter aftale.Lille Te-køkken m. micro ovn, samt have som frit kan benyttes. Trådløs internetforbindelse. Se priser, beliggenhed og flere billeder på vores hjemmeside ; www.privatelodging.dk "

Oprettet: 15-02-14
Udløber: 13-08-14
Sommerhus i Småland.

Sommerhus i Småland.

Sommerhus i Småland udlejes. Tæt på søen Bolmen. Bjælkehus med tre soveværelser og anneks. To dobbeltsenge og køjeseng i huset. Dobbelt sovesofa i annekset. Ialt 8 sovepladser. Beliggende på lille høj med udsigt over engene mod syd og vest. 500 meter ned til Bolmen, båden og den lille badeplads. Ugenert beliggenhed, med langt til nærmeste nabo. Se mere på hjemmeside: bolmen.dk

Oprettet: 06-01-14
Udløber: 04-07-14
Sydfrankrig, Pyrenæerne og Middelhavet

Sydfrankrig, Pyrenæerne og Middelhavet

Er du til bjerge, vand, smuk og vild natur, kunst og masser af historie … Så har vi omgivelserne kombineret med et indbydende, velfungerende og velindrettet helårshus krydret med en smuk udsigt over Middelhavet på grænsen mellem Frankrig og Spanien. Kombiner dette og nyd det tidligt blomstrende forår, den dejlige sommer og det varme efterår. Ved længere lejeperiode – en til flere måneder – giver vi en rabatteret pris uden for højsæsonen. Der er gratis WI-FI i huset. Se også www.france-vacance.dk eller ring til +45 27810965.

Oprettet: 05-01-14
Udløber: 03-07-14
Atraktivt byhus i Callian

Atraktivt byhus i Callian

Charmerende byhus på160m2, fordelt på fem etager med solrig åben tagterrasse. Plads til 4 personer. Byen er på ca. 2500 indbyggere, som fortrinsvis er franskmænd. EU´s største golfbane "Four Season Golf Club" Domaine DeTerre-Blance, ligger få km. fra huset. Desuden findes flere golfbaner i Cannes, Mougin La Motte og St. Rahpael. Lac St.Cassien, en større sø, hvor man kan bade m.v. ligger indenfor 10 min. kørsel. Alpine skisportsområder ligger indenfor 1½t. kørsel. Det tager 45min i bil, til Nice lufthavn.

Oprettet: 30-03-14
Udløber: 25-09-14
Valras Plage/Languedoc

Valras Plage/Languedoc

Lækkert moderniseret feriehus fra 2000 med nye møbler, nyt køkken, tv, dvd mm. Beliggende ved Middelhavet i Valras Plage, hvor der er liv året rundt. Roligt mindre residence med stor fælles pool. Lækker overdækket terrasse med markise mod syd. Havemøbler, parasol og grill. Gåafstand til skøn strand med legeplads. Masser af muligheder for oplevevelser i området. Se mere på www.feriesydfrankrig.dk

Oprettet: 17-11-13
Udløber: 15-05-14
Ferielejlighed i Olofström

Ferielejlighed i Olofström

I Blekinge ca. 200 km østpå over Øresundsbroen, ligger denne skønne ferielejlighed i naturskønne omgivelser. Byen kan byde på: Halens kano, bade og fiskeri. Lækker opvarmet svømmeland, legepladser, bowling, minigolf og 18-hullers golfbane samt en masse gode spisesteder og handlemuligheder. Af større nærliggende byer er Kristiansstad, Karlsham og Karlskrona. Et feriested hvor tilfredse stamgæster, vender tilbage år efter år. Lejligheden er fordelt med stor stue, entre, 2 sovevær. 1 med dobbeltseng, 1 med 2 sovesofaer, stort køkken, badevær. m. karbad samt altan med havemøbler.

Oprettet: 31-03-14
Udløber: 26-09-14
Gardasøen -2014 Dejlig små og store lejligheder - nær søen og centrum fra -2.495 Kr.

Gardasøen -2014 Dejlig små og store lejligheder - nær søen og centrum fra -2.495 Kr.

Små og store lejligheder 1 eller 2 soveværelser 2 til 6 pers. Nær centrum i Lazise - Klima-anlæg. Safe boks - Også Wi-Fi net. P-Plads Tv/Satellit (Astra) / radio. Micro-ovn. Vaskemaskine. Nær ved Verona - Venedig.Tæt på Gardaland Caneva World, de varme kilder i Colá. Vin, Olie, Briller, Golf, Cykling mm + div. indkøbs muligheder m. Rabatter. Prøv at læse mere på hjemmesiden - Læs og vores gæsters side - ris ros. Vi formidler disse lejligheder Dansk betjening i DK. Se www.lazise.dk Også en lille film fra Lazise

Oprettet: 16-04-14
Udløber: 12-10-14
byhus med terrasse og panoramaudsigt

byhus med terrasse og panoramaudsigt

Meget charmerende byhus med flot udsigt , nyt køkken med alt udstyr spisestue , 2 soveværelser med skabe, selvstændigt w c , badeværelse , stue med vinduer der kan skydes ind i væg , så stuen bliver som overdækket terrasse flot udsigt roligt beliggende

Oprettet: 10-03-14
Udløber: 05-09-14
Ebeltoft, Friggsvej 8, Holme Strand

Ebeltoft, Friggsvej 8, Holme Strand

Dejligt, meget børnevenligt og velindrettet sommerhus på 95 kvm i træ med klinkegulve overalt. Huset er beliggende på en åben naturgrund på 1200 kvm i sommerhusområde. Nyopført i sommeren 2008. Stor græsplæne med trampolin med net, gynger, sandkasse, hængesofa og udhus. Sommerhuset ligger tæt ved Holme Strand. Indvendigt står huset lyst og venligt og med en dejlig møblering og gode nye bokssenge. Huset er til max. 6 voksne med bokssenge og 4 børn (2 hemse). Indkøb: vinter 6 km, sommer 1 km. Stue: Farve-tv med parabol, stereoanlæg med CD og DVD, 2- og 3- personers lædersofaer.

Oprettet: 28-01-14
Udløber: 26-07-14
Stor villa med enestående Middelhavs panoramaudsigt v. Agay/Antheor, Côte d’Azur

Stor villa med enestående Middelhavs panoramaudsigt v. Agay/Antheor, Côte d’Azur

Se vores hjemmeside på: www.agay.dk. Ved Agay-bugten/Antheor – på kysten 20 km sydvest for Cannes mod St. Raphael ved foden af Esteral-bjergene – i meget roligt, lukket villakvarter ca. 200 m fra Middelhavet og 90 m over havoverfladen. Helt enestående, fri panorama-havudsigt (220 o). Solmulighed fra morgen til aften. Boligareal ca. 250 m2 fordelt på 2 etager, terrasser i 3 niveauer – i alt 425 m2. Grund 2.030 m2, delvis naturgrund, skrånene mod havet. 4 separate soveværelser med 8 faste sovepladser – ideel for 2 familier. Tæt ved alt - strande, fredet natur og 18 golfbaner.

Oprettet: 27-01-14
Udløber: 25-07-14
Ferielejlighed i Sydfrankrig med udsigt over Middelhavet

Ferielejlighed i Sydfrankrig med udsigt over Middelhavet

Ferielejligheden ligger på 1. sal og fra altanen er der flot udsigt udover Middelhavet. Lejligheden indeholder køkken/alrum med spiseplads til 6 personer og sofahjørne med tv, radio og dvd. I lejligheden er der 2 soveværelser, et med dobbelt seng og et med køjeseng. Der er badeværelse med brus og toiletrum. Ferielejligheden ligger i feriekomplekset Residense Les Goelettes, som har egen pool og parkeringsplads. I sommerperioden er der mange indkøbsmuligheder i gå - afstand fra lejligheden. 1 kilometer fra lejligheden er der et stort aqualand.

Oprettet: 29-03-14
Udløber: 24-09-14
Enjoy, Relax and Expire - 10 minutter til Disney World - Florida

Enjoy, Relax and Expire - 10 minutter til Disney World - Florida

Oplev vores fantastiske feriehus på 164 kwm. Feriehuset rummer nemt 2 familier eller 8-10 personer og ligger i Paradise Palms Resort, Kissimmee, Orlando. Individuel pris ved mere end 7 dages leje. Se mere på: www.FloridaonHoliday.com Der er 4 værelser, 3 badeværelser. Boligen er indrettet med stort køkken-alrum/stue og terrasse med privat pool. Feriehuset er centralt beliggenhed, kun 8-15 minutter fra de største forlystelsesparker i USA - Disney World, Sea World, Hollywood Studios, Harry Potter World o.s.v.

Oprettet: 23-12-13
Udløber: 20-06-14
Idyllisk luksus sommerhus udlejes i Hornbæks bedste og rolige, eksklusive (børnevenlige) omgivelser

Idyllisk luksus sommerhus udlejes i Hornbæks bedste og rolige, eksklusive (børnevenlige) omgivelser

Dejligt lukseriøst stråtægtshus i Hornbæks rolige omgivelser. Fantastisk beliggenhed i sydvendt historisk egetræspark Gåafstand til stranden. Dejlig ugenert og indbydende græsplæne og grund, masser af udstyr i velekviperet haveskur. Indeholder 3 dejlige soverum (et af dem med dobb.seng), Stor stue og åbent køkken. Lækkert italiensk badeværelse og sauna. Indbydende og god kvalitet. Adgang til den istandsatte tennisbane. Vidunderlig stemning !. Huset: Godt udstyr overalt, nyt køkken, solrig og ugenerte terasser (3. stk). Meget velholdt, moderne udstyr. ADSL indlagt + fastnettelefon.

Oprettet: 06-11-13
Udløber: 04-05-14
Torrevieja - Super lækker ferielejlighed "Zodiaco"

Torrevieja - Super lækker ferielejlighed "Zodiaco"

Stor lækker top-lejlighed med en fantastisk udsigt 180 grader ud over middelhavet med eget lukket poolområde der også er til mindre børn. Lejligheden er bedst til 4-6 personer og indeholder et dejligt stort toilet med bruseniche og bidet, 2 soveværelser med dobbeltsenge og indbyggede skabe samt 2 gæstesenge, en stor stue og køkken med alle hårde hvidevare. Sidst men ikke mindst har lejligheden aircondition. Fra stuen er der udgang til en balkon hvor der snildt kan sidde 10 personer og spise. Herudover er der en tagterrasse på ca.

Oprettet: 04-01-14
Udløber: 02-07-14
Velindrettet hus m internet/fri telefon i Régusse/Provence

Velindrettet hus m internet/fri telefon i Régusse/Provence

I kort køreafstand fra Nice udlejes funktionelt og hyggeligt hus til 6 pers, indhegnet 800m2 grund. 3 soveværelser + god weekendbarneseng, stor stue/køkkenalrum m. alt, hvad der behøves til en alm. husholdning.Diverse havemøbler og parasoller, dejlige solterrasser, men skyggesteder findes også. I vores husmappe findes mange spændende udflugtsmål beskrevet m. billedemateriale. Herligt vinområde. Henvendelse tlf 59 18 25 26/ britt@trollehus.dk

Oprettet: 15-02-14
Udløber: 13-08-14
Bornholm

Bornholm

Allertiders ferielejlighed på Sydbornholm med opvaskemaskine,parabol, nye boxmadrasser.Cetralvarme.Indendørs swimmingpool. Tlf 56978016 E.mail:brogaard@mail.dk 40258016

Oprettet: 30-03-14
Udløber: 25-09-14
Feriehus i Mols Bjerge til salg

Feriehus i Mols Bjerge til salg

Fantastisk beliggenhed på toppen af Nationalparken Mols Bjerge, med en flot udsigt over landskabet og indsejlingen til Ebeltoft Vig. Kort afstand til badestrandene ved Ebeltoft og Begtrup.

Ugenert naturgrund anlagt med træer og buske i skel samt flisebelagte terrasser rundt om huset. Østvendt morgenterrasse samt to sydvestvendte terrasser. Her kan solen og udsigten nydes hele dagen.

Oprettet: 14-03-14
Udløber: 09-09-14
Luksusbolig m udsigt over Middelhavet, Costa Blanca, Guardamar del Segura - Tæt på stranden

Luksusbolig m udsigt over Middelhavet, Costa Blanca, Guardamar del Segura - Tæt på stranden

Luksuslejlighed udlejes med udsigt over Middelhavet. Med fuld udsigt over Middelhavet, gåafstand til Spaniens allerbedste strande, luksuriøse omgivelser udlejes lækker, topudstyret lukuslejlighed Syd for Alicante i Byen Guardamar. Oplev området, som WHO har kåret som Europas sundeste klima. Hold superferie med sol, sommer, kultur, luksus og oplevelser. Rolige luksuriøse omgivelser.

Oprettet: 06-11-13
Udløber: 04-05-14
Sommerhus i Lønstrup udlejes

Sommerhus i Lønstrup udlejes

Dejligt sommerhus på 55 m2 udlejes af privat. Huset ligger for enden af blind vej. 2 soveværelser hver med 2 bokssenge. Badeværelse med brusekabine og gulvvarme. Køkken og stue i et. Huset er renoveret både ude og inde i 2010/2013. Foruden elvarme er der nu også en Morsø brændeovn. I huset er der: Stereoanlæg, microbølgeovn, vaskemaskine, tv med fællesantenne, 2 terrasser ( 1 overdækket ), gyngestativ og grill. Der er også en lukket garage på 32 m2 med elport. Gratis trådløst wifi internet. Huset har i år fået terrassen mod vest ekstra overdækket så der nu er god læ for vestenvinden.

Oprettet: 12-11-13
Udløber: 10-05-14
Lej feriehus i Provence - send en mail og få et godt tilbud!

Lej feriehus i Provence - send en mail og få et godt tilbud!

Feriehus i La Motte lige ved siden af golfbanen St. Endreol. Huset ligger i et lukket område med en dejlig stor pool. Huset har i 2012 fået nyt badeværelse. Huset har plads til 4 personer. Der er soveværelse med dobbeltseng og en stor hems med 2 enkeltsenge. Der er fuldt udstyret nyere køkken med opvaskemaskine. Dejlig lille have med udekøkken, elektrisk markise og Weber gasgrill. Der er klimaanlæg og vaskemaskine. Kun kr. 1.500 pr. uge i lavsæson. Se ledige perioder og priser på hjemmesiden. Ring til Dines Petersen på 22 33 15 66 og hør nærmere.

Oprettet: 02-02-14
Udløber: 31-07-14
Et hyggeligt sort/hvidt bindingsværkshus med udsigt

Et hyggeligt sort/hvidt bindingsværkshus med udsigt

Hollymount er et flot, gammelt hus fra det 16. århundrede med vid udsigt fra den store naturhave. Huset ligger gemt for enden af en lang, privat indkørsel, og det er hyggeligt indrettet som det hører sig til i et hus af denne type. Der er kun ti minutters kørsel ind til Worcester med den smukke katedral og mange gode butikker, og hvis man holder af at gå ture, ligger Great Malvern med Malvern Hills 8 km væk. De daglige indkøb kan f.eks.

Oprettet: 18-12-13
Udløber: 15-06-14
CÔTE D´AZUR MIDDELHAVET-PROVENCE fra 2500,- til 7000,- kr. RABAT VED SAMMENHÆNGENDE UGER.

CÔTE D´AZUR MIDDELHAVET-PROVENCE fra 2500,- til 7000,- kr. RABAT VED SAMMENHÆNGENDE UGER.

Skøn villa I La Londe Les Maures, med panoramaudsigt til Valcros smukke landskab samt udsigt til middelhavet, udlejes. 84m2. 6 sovepl. 2 bad/toilet stue/ spiseafd/køk. 2 terrasser. Panorama og havudsigt. Skøn fælles pool. 10 min. til stranden. Lækker golfbane, kan ses fra terrassen. Gode vinbønder lige i nærheden. Internet. Tlf.: 41630309/20767654 E-mail: susie_weinreich@hotmail.com

Oprettet: 11-01-14
Udløber: 09-07-14
Dejligt sommerhus ved børnevenlig strand, gode surfe- og fiskemuligheder/Holiday cottage at the beach /Ferienhaus am Sandstrand

Dejligt sommerhus ved børnevenlig strand, gode surfe- og fiskemuligheder/Holiday cottage at the beach /Ferienhaus am Sandstrand

Moderne sommerhus beliggende ved børnevenlig strand med meget lavt vand og ingen sten. Tæt ved Kerteminde. Moderne køkken med spiseplads, stue med sovesofa, soveværelse med dobbeltseng og ungdomsværelse med seng og ekstramadras. Stor terasse/udestue og dejlig lukket baghave. Badeværelse med brus. Robåd og redningsveste. Cykler til rådighed. Røgfrit hus. Holiday home, child-friendly beach, good surfing- and fishing. Modern cottage situated at the child-friendly beach with very shallow water and no rocks.

Oprettet: 26-03-14
Udløber: 21-09-14
Viser 1-50 af 338

Ferieboliger

Privat udlejning
i hele verden.

Find feriebolig Opret feriebolig

Motor nr. 5

Gruppetest af store biler
Autoindex 2014
Gode råd til bilvask

Læs Motor Månedens link

Fordele i mar.

Rengøring til bilen
Camping
GPS
Cirkusrevyen
Bauhaus

Månedens fordele Bliv medlem
Få gode tilbud og forbrugerstof

Tilmeld dig FDMs nyhedsbrev og få nyheder om biler og ferie samt gode råd om biløkonomi