Biludstilling: Paris 2012

GTI på fransk

Hyundai i30 med tre døre

Lexus med indbygget oppasser

Nyt ansigt til lille Spark

Renault Clio med plads og stil

Ny Golf i nye varianter

Land Rover viser Range Rover-konge

Køreglæde i 208-format

Kia Ceed bliver sportslig

Lille Panda går offroad

Kia Carens ud af skyggen

Opel Adam junior

Seat Leon overhaler VW Golf

FDM klummer

Elbiler er udraderet på årets toneangivende bilsalon. I stedet myldrer det frem med opladningshybrider, og brintbiler er tilbage på scenen efter flere års fravær.

Paris-udstillingen er i år en fest for os danskere, der ofte må holde begge ben på jorden, når der skal vælges bil.

 
FDM nyheder

Konceptbilen Onyx er Peugeots trækplaster på bilshowet i Paris. Alle trick er brugt for at gøre bilen let og give den superkræfter.

Konceptbilen Audi Crosslane Coupé viser, at Audi er ved at få et nyt frontdesign. Og så understreger den Audis planer om at lancere opladningshybrider, og den er vel også et varsel om en Q2.

En frisk og helt ny crossover gør sin entré hos Suzuki om et år. Den bygger på en helt ny platform og er første model i kraftig offensiv i Europa.

Nissan har en vision om, at alle dets biler skal være uden udslip. I en SUV er 0-løsningen brint i stedet for batteristrøm. Konceptbilen Terra har motorer i selve hjulet.

Lille Peugeot til storbyjunglen Peugeot 2008 Concept betegnes som en ”urban crossover”. Firehjulstræk spares nok væk. Læs artiklen

Smart-mærket er på vej tilbage til de lidt større klasser. Konceptbilen Forstars varsler en fempersoners Smart. Showbilen er eldrevet.

Der bliver ikke sparet på effekterne på den næste Lexus mellemklassemodel, hvis konceptbilen LF-CC kan tages for gode varer. Den varsler i hvert fald en ny coupé og ny hybridteknik.

Designet på den kommende Mazda 6 er dæmpet en del siden den vovede konceptbil Tikari, men ser stadig spændstig ud. Tredje generation af Mazdas vigtige jobklassemodel holder klar i kulissen, får premiere om en måned og lanceres om godt et halvt år.

Konceptbilen Suzuki S-Cross giver en seriøs hentydning af, at Suzuki vil entrere den stadig mere populære, mellemstore SUV—klasse.

Kia er på vej med en ny generation Carens, MPV-udgaven af Ceed. Den bliver lavere og får længere akselafstand end i dag. Den større Carnival udgår.

FDM netbutik

Stort udvalg af udstyr til bilen