Persondatapolitik

Her kan du læse FDMs persondatapolitik.

1. Formål

Formålet med FDMs persondatapolitik er at forklare, hvordan vi indsamler, beskytter og anvender personoplysninger. Vi respektere fuldt ud alle ønsker om hemmeligholdelse af personlige oplysninger, og vi er opmærksomme på behovet for hensigtsmæssig beskyttelse og forsvarlig behandling af alle personlige oplysninger, som vi modtager. Det er FDMs målsætning at beskytte dine personlige oplysninger, uanset hvorfra disse oplysninger indsamles, hvordan de videregives eller opbevares.

Personlige oplysninger dækker her alle oplysninger, der kan bruges til at identificere en person, herunder, men ikke begrænset til vedkommendes for- og efternavn, privatadresse eller anden fysisk adresse, e-mailadresse eller andre kontaktoplysninger, uanset om de vedrører vedkommendes private bopæl eller arbejdsplads.

 

2. Hvilke personoplysninger indsamler FDM?

FDM har brug for visse personoplysninger for at kunne administrere dit medlemskab, levere målrettet information, ekspedere bestillinger og øvrige tjenester til dig. FDM indsamler kun de personoplysninger, som er nødvendige for at levere en ydelse til dig.

Du vil selv kunne indtaste supplerende oplysninger om fx dine interesseområder. Dette er ikke obligatoriske oplysninger, men alene oplysninger, der optimere den ydelse FDM leverer til dig. Vi indsamler oplysninger om dig fra vores samarbejdspartnere i tilfælde af, at du benytter dig af et tilbud, som forudsætter medlemskab af FDM.

Ved handel gennem FDMs netbutik registreres personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig. Når der indsamles personoplysninger i FDMs netbutik, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger der indsamles og hvorfor. Registreringer om handler opbevares hos FDM i 5 år, inklusiv indeværende år, hvorefter oplysningerne slettes.

Der registreres ingen personfølsomme oplysninger.

 

3. Hvem videregiver FDM personoplysninger til?

FDM udveksler personoplysninger med samarbejdspartnere for at kunne opfylde salgs- og leveringsforpligtelser, herunder for at kunne administrere dit medlemskab og de tilbud, som du vælger at udnytte via dit medlemskab af FDM. FDM videregiver kun personlige oplysninger, hvis det kræves af lovgivningen, eller hvis der foreligger en retskendelse.

FDM videregiver oplysninger om dig og dit medlemskab hos FDM til Dansk Autohjælp, såfremt du ønsker at abonnere på vejhjælp.

Ved bestillinger i FDMs netbutik videregives følgende oplysninger:

  •     Fornavn og efternavn
  •     Adresse (Inkl. postnummer og bynavn)


Oplysninger kan videregives til følgende firmaer ved køb i FDMs netbutik. Dette gælder kun varer, som leveres af nedenstående firmaer:

  •     SVB Scanvik Books (Esplanaden 8B, 1263 København K)
  •     Dansk Biludstyr ApS (Skejby Nordlandsvej 301, 8200 Århus N)
  •     CIK automåtter A/S (Teglvænget 131, 7400 Herning)
  •     Special Auto Trading ApS (Bybjergvej 13, 3060 Espergærde)
  •     T. Hansen Gruppen A/S (Stengårdvej 1, 5500 Middelfart)

 

4. Hvordan indsamler FDM personoplysninger?

Ud over de oplysninger, som du selv afgiver i forbindelse med din indmeldelse eller indtaster i forbindelse med bestilling af vare eller tjenesteydelser på hjemmesiden, anvender hjemmesiden cookies. Cookies er digitale informationspakker, som hjemmesiden lagrer på din harddisk. Der lagres ikke personhenførbare oplysninger i en cookie. 

Vi anvender cookies for at forbedre hjemmesidens funktioner og lette din adgang hertil. For at benytte den beskyttede medlemsdel af http://www.fdm.dk/ kræves det at cookies accepteres af din computer. 

Læs mere om cookies på fdm.dk

For hvert besøg på http://www.fdm.dk/ – uafhængigt af tilstedeværelsen af en cookie – opbygger FDM logstatistik. Logstatistik betyder, at et statistiksystem opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende hjemmesiden har haft, hvor de kommer fra, på hvilken del af websitet dette forlades, m.m.

http://www.fdm.dk/ anvendes logstatistik med det formål at optimere websitet og dets funktionaliteter. Disse statistiker er anonymiserede.

Logstatistik bruges til:

  •     at skabe øget brugervenlighed
  •     at måle effektivitet af tjenester
  •     at dokumentere bruget af netbutikken



5. Sikkerhed

FDM har implementeret såvel tekniske som organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger, der har til formål at beskytte dine oplysninger mod hændelig eller ulovlig tilintetgørelse, at de fortabes eller forringes, samt mod at de kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med loven om behandling af personoplysninger.

FDM opbevarer og transmitterer ikke personoplysninger krypteret. Alle persondata er dog beskyttet bag firewall. Ved betalinger med betalingskort, sendes kortoplysninger krypteret til vores betalingsudbyder. FDM har derfor ikke adgang til kortoplysninger.

 

6. Links

Hjemmesiden indeholder links til andre hjemmesider. Vær opmærksom på, at du ved at klikke på sådanne links bliver ført til en anden hjemmeside. Vi opfordrer dig til altid at læse disse hjemmesiders persondatapolitik, da deres procedure for indsamling og behandling af personoplysninger kan adskille sig fra FDMs.

 

7. Markedsføring / Opt-Out

FDMs formål er blandt andet at sikre vores medlemmer gode tilbud. Vi videregiver aldrig dine oplysninger til vores samarbejdspartnere eller andre tredjepart med henblik på markedsføring, men hvis du accepterer det, fremsender vi markedsføringsmateriale til dig på vegne af vores samarbejdspartnere.

Du har til hver en tid mulighed for, at meddele os, at du ikke ønsker at modtage yderligere markedsføringsmateriale fra vores samarbejdspartnere og/eller fra FDM ved at sende en e-mail til fdm@fdm.dk eller kontakte FDM på telefon: 70 13 30 40

 

8. Opdatering af og indsigt i oplysninger

Som registreret hos FDM har du altid ret til at gøre indsigelse med registreringen og du har ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til FDM via e-mail: fdm@fdm.dk eller på telefon: 70 13 30 40

Du kan opdatere dine oplysninger ved at logge på din medlemsprofil på http://www.fdm.dk/ eller kontakte FDM på:

FDM
Firskovvej 32
2800 Kgs. Lyngby

Telefon: 70 13 30 40
E-mail: fdm@fdm.dk

 

9. Kontakt FDM

Hvis du har spørgsmål til nærværende persondatapolitik, vores behandling af personoplysninger eller dit forhold til FDM i øvrigt, så er du meget velkommen til at rette henvendelse til:

FDM
Firskovvej 32
2800 Kgs. Lyngby

Telefon: 70 13 30 40
E-mail: fdm@fdm.dk

 

10. Ændring af Persondatapolitikken

FDM forpligter sig til løbende at opfylde kravene til beskyttelse af privatlivets fred.

 

FDM netbutik

Stort udvalg af udstyr til bilen