Gælder indtil 19/3 2017

Spar 20% på FDM medlemskab

Kampagnepris lige nu 512 kr. Normalpris 640 kr.

Cookies

Her kan du læse FDMs cookiepolitik.

Source Teaser Format Font Size

1. Ejeroplysninger

Dette website udbydes af:

Forenede Danske Motorejere (FDM)

Firskovvej 32

2800 Kongens Lyngby

CVR-nr: 10 37 67 18

Telefon: 45270707      

Email: fdm@fdm.dk

 

2. Cookies

Deklaration af dette website's brug af cookies. 

Formål med brug af cookies på websitet Intern/1.parts cookies Ekstern/3.parts cookies
Teknisk funktionalitet Ja Ja
Trafikmåling Nej Ja
Annonceafvikling (frekvens, brugermåling o. lign.) Nej Ja
Adfærdsbaseret individuelt målrettet annoncering Nej Ja

Dette website anvender cookies i henhold til de formål, der er udspecificeret i skemaet herover. En cookie er en lille tekstfil, der lagres i din browser og for at kunne genkende din computer ved tilbagevendende besøg. Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies og de kan ikke indeholde virus. Dog benyttes en logincookie, der gemmer dit brugernavn og adgangskode, så du er logget ind næste gang du besøger fdm.dk. Hvis du ikke ønsker dette, kan du bare logge ud inden du forlader fdm.dk.

 

Cookies brugt på fdm.dk :

TNS Gallup (trafikmåling)

FDM.dk anvender cookies fra TNS Gallup, der registrerer internetbrug på markedsniveau og på tværs af forskellige websites. Målingen overholder al lovgivning på området herunder persondataloven, ICC/ESOMAR International Code of Marketing and Social Research Practice, og videregiver ikke oplysninger om de enkelte personers internetadfærd.

TNS Gallup registrerer ikke personoplysninger, med mindre du selv udtrykkeligt giver tilladelse hertil, hvilket sker i forbindelse med udfyldelse af spørgeskemaer hos TNS Gallup.

 

Google Analytics (trafikmåling)

FDM.dk anvender cookies fra Google Analytics til at måle trafikken på websitet, herunder anvendes retargeting. Med retageting lagrer Google en cookie i din computer, der betyder, at hvis du eksempelvis besøger FDMs autohjælpssektion, kan du ved besøg på en anden hjemmeside opleve at se et FDM-banner i annoncefelterne. Du kan fravælge cookies fra Google Analytics her: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout

 

Crazy Egg

FDM.dk anvender cookies fra Crazy Egg til at måle hvilken elementer en bruger klikker på. Crazy Egg indsamler ikke personlige informationer. Hvis du ikke ønsker at modtage sporingscookies fra Crazy Egg, kan du sende dem en mail på contact@crazyegg.com 


Chartbeat

Chartbeat benytter en cookie for at registrere, om du som bruger har besøgt domænet fdm.dk tidligere. Du fjerner cookien ved at tømme din browsers historik (husk at vælge "cookies" under elementer, der skal slettes).

Eloqua

FDM.dk og netbutik.fdm.dk anvender cookies fra Eloqua til at registrere trafik og brugeradfærd på websitet i individualiseringsøjemed. Du fjerner cookien ved at tømme din browsers historik (husk at vælge "cookies" under elementer, der skal slettes).

Usabilla

Vi bruger Usabilla til at lave brugerundersøgelser på fdm.dk. Vores mål med dette er at højne brugervenligheden på sitet. Usabilla efterlader cookies i din browser således, at du ikke får vist undersøgelser igen som du har deltaget i eller klikket væk fra.

 

2.1 Opbevaring af cookies

Cookies sletter sig selv efter ca. 23 dage, men de fornyes efter hvert besøg. Dette gælder dog ikke den cookie, der gemmes i vores system, der benyttes ved login. Denne gemmes permanent i din browser indtil den bliver slettet manuelt af dig.

 

2.2 Sletning af cookies

Du kan slette cookies i din internetbrowser ved at følge vejledningen her: http://minecookies.org/cookiehandtering

 

2.3 Blokering af cookies

Hvis du ikke ønsker at modtage cookies, kan du blokere dem. Se vejledning her: http://minecookies.org/cookiehandtering

 

2.4 Hvad cookies bruges til på fdm.dk

Cookies på fdm.dk bruges til flere ting. De bruges til at gemme brugerens loginoplysninger, det vil sige brugernavn og adgangskode. De anvendes også til at føre statistik over antallet af brugere. 

 

2.5 Trafikmåling

For at kunne måle trafikken på fdm.dk benyttes der cookies fra TNS Gallup og Google Analytics (se ovenfor).

 

2.6 Annoncenetværk

Annoncenetværk kan dele oplysninger for at målrette de annoncer der præsenteres for dig på www.fdm.dk ud fra din besøgsadfærd på andre sider. Tilsvarende kan du blive præsenteret for annoncer for FDMs tjenester og produkter hvis du besøger andre sider der benytter samme annoncenetværk. Du kan vælge hvilke annoncenetværk der må anvende cookies til at målrette annoncering til dig her: http://minecookies.org/fravalg - Bemærk: Du vil stadig blive præsenteret for bannerannoncer på www.fdm.dk, men deres indhold vil være tilfældigt, og ikke målrettet dig.

På DanskeMedier.dk kan du se en liste over hyppigt benyttede tredieparter ved digital annoncering.

 

3. Brug af personoplysninger

FDM vidergiver aldrig personoplysninger til en tredjepart, med mindre du selv udtrykkeligt giver tilsagn om det, og vi indsamler aldrig personoplysninger, uden at du selv har givet os disse oplysninger ved registrering, køb eller deltagelse i en undersøgelse m.v. Her indsamles oplysninger om navn, adresse, postnummer, e-mail og telefonnummer. 

Personoplysninger bruges til at gennemføre det køb eller den service, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med. Oplysningerne bruges derudover til at få større kendskab til dig og øvrige brugere af fdm.dk. Denne brug kan bl.a. omfatte undersøgelser og analyser, der er rettet mod en forbedring af vores produkter og ydelser.

 

3.1 Kontakt vedr. personoplysninger

Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hos FDM, skal du rette henvendelse til FDM på fdm@fdm.dk eller telefon 45270707. Er der registreret forkerte data, eller har du andre indsigelser, kan du rette henvendelse samme sted. Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven.

 

3.2 Beskyttelse af personoplysninger

Ifølge Persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. FDM lagrer dine personlige oplysninger på computere med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter. Vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at sikre en forsvarlig håndtering af vores brugeroplysninger, under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger. Vi kan dog ikke garantere 100 procent sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der kan være en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar.

Den hurtige udvikling af internettet betyder, at ændringer i FDMs behandling af personoplysninger kan blive nødvendige. Vi forbeholder os derfor ret til at opdatere og ændre de gældende retningslinjer for behandling af personoplysninger. I tilfælde af væsentlige ændringer giver vi dig besked i form af en synlig meddelelse på fdm.dk.

I det omfang, der behandles personoplysninger om dig, har du ifølge Persondataloven ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, der kan henføres til dig. Såfremt det viser sig, at de oplysninger eller data, der behandles om dig, er urigtige eller vildledende, har du ifølge loven ret til at kræve disse korrigeret, slettet eller blokeret. Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for behandling. Du kan også til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig. Klage indgives til Datatilsynet, jf. Persondatalovens § 58, stk. 1.

Læs mere om FDMs persondatapolitik

FDM netbutik

Stort udvalg af bil- og campingudstyr