Nyheder

Nyheder
Relevans Nyeste Ældste

Farvel DAB – goddag DAB+

Op mod 300.000 bilister skal genindstille bilradioen, når det nuværende DAB-signal 1. oktober skifter til DAB+. Bilister med traditionel FM-radio påvirkes ikke.

Mercedes dropper elbil

Den elektriske udgave af B-klassen udgår nu af produktion efter kun fire år. Mercedes-Benz har andre elbil-planer, men ikke foreløbig.

Nemmere til Skanderborg – og derfra

Den sydlige del af Skanderborg har fået bedre forbindelse til Østjyske Motorvej. Den nye motorvejstilslutning er en blandt mange, der er under anlæg for tiden.

Volkswagen skubbet væk fra førstepladsen

Nærmest som en tyv om natten er Renault-Nissan kommet snigende og har snuppet verdens-kronen fra Volkswagen. Og forspringet ser ud til at vokse.

Brændstof ved Storebæltsbroen

En ny optankningsmulighed er åbnet lige ved Storebæltsbroen på den fynske side. Det er Shell, der vender tilbage til den tidligere færgeterminal, hvor man en gang blev betjent af små, rullende tankstationer.

Racerløb i Københavns gader

Denne weekend køres der atter racerløb i København. Især de klassiske racerbiler vises frem, men Danmarks førende motorsportsklasse DTC kører også med. Og så kommer Kevin Magnussen, Tom Kristensen og kolleger og kører penge ind til velgørenhed.

Tyske bilproducenter skal opdatere fem millioner dieselbiler

En opdatering af softwaren i godt fem millioner tyske dieselbiler skal mindske udledningen af skadelige stoffer. Til gengæld får dieselbiler fortsat lov til at køre i de tyske byer. Uvist om opdateringerne også tilbydes danske bilejere.

Boom i bilsalg løjer af

Købet af nye personbiler gik en anelse tilbage i juli i forhold til juli i fjor. Men 2017 ligger indtil videre fem procent højere end 2016.

Nu er Opel europæisk ejet

Opel er nu i familie med Peugeot, Citroën og DS. Pr. 1. august er Opel officielt indlemmet i franske PSA Group. Dermed er 88 års amerikansk ejerskab slut.

Den vilde luksus har fået nyt ansigt

Rolls-Royce er klar med en helt ny udgave af sin Phantom-topmodel, nok verdens mest luksuriøse og kostbare bil. Den er blevet endnu mere tyst, stærkere og hurtigere.

Det går forrygende for Volkswagen

Indtjeningen hos den diesel-plagede koncern stiger hastigt. 67 mia. kr. var overskuddet i årets første halvdel. Også Renault og Fiat-Chrysler skovler penge ind.

En unik bil går på pension

Mercedes-Benz dropper R-klassen, som var en særlig blanding af SUV, MPV og stationcar. 12 år nåede bilen at leve, men skabte aldrig en ny klasse.