Nyheder

Nyheder
Relevans Nyeste Ældste

Lange udsigter til selvkørende biler

Det bliver ikke i dette årti og knap nok i det næste, at vi til en hver tid kan sætte os ind i en bil, lukke øjnene og lade os transportere fuldautomatisk. Men teknikken kommer gradvist.

Bilsalg trodser alle odds

Trods en generel forudsigelse om, at bilsalget i år ville blive lidt lavere end 2014, fortsætter salget af nye biler i rekordfart. Varebiler stormer frem.

Ny navigation planlægger turen hjemmefra

Tom Tom gennemfører et facelift af sine mest avancerede GPS-modeller. Nyt er ruteplanlægning fra computer og app, kort over hele verden og information om fartkontrol i hele Europa.

20.000 km uden tissepause

Dansker vil slå to rekorder ved at køre fra det nordlige Norge til det sydligste Afrika på 11 døgn. Han og hans makkere vil i princippet kun stoppe bilen, når den skal tankes. Og det er ikke tit.

Elbiler får et ekstra friår

Regeringen vil gøre el- og brintbiler afgiftsfritaget yderligere et år, så miljøbilerne heller ikke i 2016 skal betale ejer- og registreringsafgift. Fra 2017 skal der findes en mere permanent afgiftsmodel.

Politikerne freder bilradioen – foreløbig

Ny aftale betyder, at politikerne alligevel ikke trækker stikket for FM-båndet og dermed 2,3 millioner bilradioer. En klog og god beslutning, mener FDM.

Stor rabat kan skabe røre i SUV-klassen

Ford sænker midlertidigt prisen på Kuga med 90.000-114.000 kr., så billigste variant fås for lidt over 300.000 kr. Måske kan det sætte gang i flere prisfald i klassen.

Grønt lys for Femerntunnel – med forbehold

Folketinget har vedtaget anlægsloven for den faste Femern Bælt-forbindelse med massivt flertal. Men politikerne skal godkende den endelige pris, før byggeriet kan begynde. Høj pris og tysk nølen kan forsinke projektet.

Den kinesiske kopi lever endnu

Trods fremgang for kinesisk bildesign er der stadig mange mærker, der ikke kan stå for fristelsen til at kopiere europæiske, amerikanske eller japanske biler. Eller i hvert fald lade sig kraftigt inspirere.

Elegant VW-flagskib kun til Kina

VW viser nu en storebror til den næste CC. Men den fem meter lange C-Coupé er reserveret til kineserne. Det er der også flere andre VW-modeller, der er.

Amerikansk vildskab i Kina

General Motors nærmer sig en science fiction Batmobil med konceptbilen Chevrolet FNR. Formålet er en vision for den elektriske, selvkørende bil.

VWs grand old man taber og går sin vej

Et drama i toppen af Europas største bilkoncern har fået en uventet drejning: Volkswagens ”patriark”, bestyrelsesformand og storaktionær Ferdinand Piëch, har trukket sig.

Back to top