Nyheder

Nyheder
Relevans Nyeste Ældste

Bilister skal køre i bro under vandet

Nordmændene overvejer en helt ny type infrastruktur, for at bilister kan krydse de dybe fjorde: rørbroer. Det er en slags tunnel, der hænger under overfladen. Bilisterne bliver ikke søsyge, lyder det beroligende.

Danskerne vil selv eje deres data i nye biler

Otte ud af ti danske bilister vil selv eje de data vores biler indsamler, viser undersøgelse. Men et lovgivningsmæssigt tomrum giver bilproducenterne frit spil for at udnytte data kommercielt. Problematisk, mener FDM, som efterlyser bedre forbrugerbeskyttelse på området.

Klar til ny æra for Herregårdsvognen

Volvo lancerer nu næste generation stationcar. V90 vises 18. februar forud for den danske salgsstart til september. Se de klassiske Herregårdsvogne der er gået forud.

Renault og Nissan vil køre selv

Flere end ti bilmodeller fra Renault-Nissan Alliance vil inden for de næste fire år kunne køre selv – i et eller andet omfang.

En Ferrari-SUV? Over mit lig!

Godt nok er SUV’ere højeste mode, og alle premiummærker er på vej med den højbenede biltype. Hos Ferrari kan det ikke komme på tale. Men sportsvognsmærket vover at øge sit produktionstal.

Bilshow med fart gav fulde huse

Den traditionelle biludstilling er tilsyneladende død i Danmark. Men når det drejes over mod hurtige biler og motorcykler, går det godt. Det viser Motorshow og Life on Wheels i Herning.

Porsche 718: færre cylindre, flere kræfter

Porsches lille Boxster-roadster får føjet ´718’ til modelnavnet og får skåret to cylindre af motorblokken. Men det giver flere kræfter og mindre forbrug.

Ugens spionfotos: Opel Insignia

Om et år er Opel klar med en ny Insignia. Den ser ud til at blive en ordentlig skude – med design a la Audi A7.

Lettere at komme på motorvejen

Seks steder i landet skal der nu skabes nye til- og frakørsler til motorvejene. Aarhus, Horsens, Slagelse, Sorø, Køge og Høje Taastrup får glæde af forbedringerne.

Fest for de bilglade i Herning

Motorshow 2016 åbnede i dag dørene i Messecenter Herning til en weekend fuld af bilfascination og passion for skæve motorkøretøjer. Udstillingen koncentrerer sig om sportsvogne, racerbiler og en lang række events med både biler og motorcykler.

Igen: Nødbremse virker - eminent

Automatisk nødbremse og andre sikkerhedssystemer er særdeles gavnlig for trafiksikkerheden. Ny japansk undersøgelse bakker op om tidligere europæiske resultater. I japansk trafik – i hvert fald i en Subaru - er tallene bare endnu bedre.

Hvid er den mest populære bilfarve

Der er ikke megen kulør over europæernes valg af farve til bilen, som helst skal være hvid, viser ny rapport. Blå er den mest populære metallak.

Toyota opgiver sit ungdomsmærke

Efter 14 års levetid nedlægger Toyota mærket Scion, der skulle have appelleret til unge amerikanere. Salget tog aldrig fart. Men unge i dag vil også godt have samme bilmærke som deres forældre, mener Toyota.

Tyske Stau-rekord: 1,1 millioner km kø

Trafikken voksede – også – i 2015 på de tyske motorveje, hvor køerne satte ny rekord. Samlet nåede bilkøerne 28 gange rundt om jorden.