Nyheder

Nyheder
Relevans Nyeste Ældste

Er du også et miljøsvin med din skrotbil?

Hver fjerde bil bortskaffes ulovligt, og det skader miljøet. Derfor lancerer Miljøstyrelsen en kampagne, der skal gøre bilejere opmærksomme på, at de skal aflevere skrotbilen til en godkendt autoophugger.

Pas på odderen!

Et nyt dyr fortjener bilisters opmærksomhed: odderen. Der er nu så mange af gnaveren, at påkørsler er begyndt at blive et problem. Derfor sætter Vejdirektoratet nyt advarselsskilt op.

Autostole med ringe sikkerhed skæmmer flot test

Selvom de fleste autostole klarer sig pænt, falder enkelte stadig helt igennem, heriblandt en af de ellers sikre i-Size stole, viser årets anden test af autostole. Til gengæld er fund af skadelige stoffer tæt på nul i alle stolene.

22 dyster om Årets Bil i Danmark

En spændende og blandet felt er klar til den indledende runde af Årets Bil i Danmark 2017. De mindste klasser er næsten helt fraværende. Til gengæld er der otte crossover-modeller, to elbiler, to hybrider og én sportsvogn.

Bilister skal hjælpe med at fjerne trængsel

Mange frakørsler ved motorvejene er ved at sande til i morgenmyldretiden. Nu søger Vejdirektoratet frivillige, der skal følges nøje i fire uger, bl.a. for at se om de kan lokkes til at køre på andre tider.

Kraftigt fald i tyveri af nummerplader

I snart et år har det været lovpligtigt at fastgøre sine nummerplader med to skruer. Det lader til at have gjort en stor forskel.

Renault-Nissan opsluger Mitsubishi

Den fransk-japanske alliance, der ledes af én stærk mand, har nu kontrol over Mitsubishi – foruden en tung fod på Lada. Dermed er vejen banet for at blive verdens andensstørste bilproducent.

Her er Lynk & Co

Skabt i Sverige, bygget i Kina og solgt på nettet. Et nyt bilmærke skal få fat i de nye, digitale kunder, der ikke nødvendigvis vil eje bilen selv. Bag Lynk & Co står Volvo og Geely, og ambitionerne fejler bestemt ikke noget.

Mini får opladningshybrid

Den første elektriske Mini er på vej. Den er formentlig klar i 2017 og kombinerer el- og benzinmotor.

Nyt trafikunivers erstatter Børnenes Trafikklub

Nyt trafikunivers til de tre-seks-årige skal med kommunikation i øjenhøjde lære de mindste at færdes i trafikken. Det foregår i en række videoer fra DR, og voksne kan også se med.

Den syvende 5-serie er fuld af teknik

BMW 5-serie lanceres til februar i syvende generation. Størrelsen er næsten uændret, vægten reduceret 100 kg og udstyrslisten enorm som aldrig før.