Nyheder

Nyheder
Relevans Nyeste Ældste

Årets Bil: Passat blæser alle af banen

VW Passet er en sikker 2015-vinder af den vigtige europæiske bilkåring, Car of the Year. Det danske medlem fra FDM havde selv Passat på førstepladsen.

Suzuki satser stort

Den nye Suzuki Vitara lander til priser fra godt 200.000 kroner og kommer dermed til at skubbe til mange konkurrenter på det prisfølsomme danske bilmarked, når den når Danmark sidst i april.

Røde vælgere kører i blå biler

BMW-ejere stemmer oftest til højre for midten, mens rød blok har præference for Citroën. Det viser FDMs store AutoIndex undersøgelse, hvor flere end 27.000 privatbilejere er blevet spurgt, hvad de stemmer på.

Priser på 80’er-biler eksploderer

De senere års voldsomme prisstigninger på klassiske biler breder sig nu til sportsvogne fra 1980’erne. Ikke mindst Ferrari er hastigt på vej op i pris, og vi har formentlig kun set begyndelsen, skriver MotorClassic, FDMs magasin om klassiske biler.

Ny Euro NCAP-test rammer nye biler hårdt

Årets første Euro NCAP-test giver en forsmag på, hvordan nye skrappere krav til bilers sikkerhedsudstyr vil ramme nye biler i 2015. Resultaterne rakte ’kun’ til tre og fire stjerner.

Grønne sommerdæk falmer i ny test

Lav rullemodstand og godt vejgreb hænger desværre sjældent sammen, viser ny test af sommerdæk, hvor flere af de såkaldte ’grønne’ dæk falder igennem. FDM råder på den baggrund bilejere til at vælge dæk med fokus på sikkerhed frem for kun økonomi.

Stor opgradering af lille Peugeot

Peugeot 208 får en større overhaling, som bl.a. indebærer nødbremse og en dieselmotor, der får bilen til at køre 33,3 km pr. liter.

Hyundai Tucson i nye klæder

Med navnet Tucson genopliver Hyundai-traditionen med at opkalde sine SUV-modeller efter amerikanske byer. Som første danske medie har Motor fået et smugkig på den nye model.

DS går solo med avanceret 5’er

Det franske mærke DS er klar med sin første nye model, efter at luksusmærket er blevet næsten frigjort fra Citroën.

Toyota overrasker med ny Avensis

En ny Toyota Avensis ser ud til at komme til salg allerede til efteråret, efter at Toyota har besluttet at vise bilen på Genève-udstillingen i marts.

Back to top