Nyheder

Nyheder
Relevans Nyeste Ældste

Du skal tale med din bil

Digitale assistenter flytter ind i bilen, så du inden længe kan tale med bilen som med en smartphone. Bilproducenterne har travlt med at lave aftaler med IT-firmaer for at gøre bilen digital.

Parkerings-app dømmes ude i København

Fra 1. marts kan parkeringsapp’en fra Park Park ikke længere benyttes til at betale for offentlig parkering i Københavns Kommune.

Den svære kunst at møde en selvkørende bil

Det er ikke nok at give selvkørende og førerløse biler alverdens avancerede sensorer. Bilerne skal også lære den lokale trafikkultur og hvordan de kommunikerer med ’manuelle’ trafikanter. Eksperter hos Nissan er dykket dybt ned i den oversete problematik.

Alfa Romeo i højt humør

Stelvio er navnet på første SUV/crossover fra italienske Alfa Romeo. Bilen er en højbenet udgave af Giulia og er navngivet efter det berømte alpepas i Norditalien. Motor har prøvet bilen og giver første melding om det nye medlem i den berømte italienske familie.

Hyundai i30 bygger ud

Andet medlem af Hyundais nye i30-familie er klar til at blive vist frem. Den nye Wagon-variant bliver særdeles rummelig.

Dacia skruer op for SUV-stilen

Som den fjerde model kommer stationcaren Logan MCV som Stepway - en version pyntet op med diverse visuelle SUV-effekter.

Syv vil være Car of the Year 2017

Den europæiske jury bag Car of the Year – Årets bil i Europa – kører i disse dage de sidste km i de syv finalistbiler for at nå frem til en vinder. Den heldige bil offentliggøres ved den store biludstilling i Genève 6. marts.

Frisk blod til Leon

Seats mellemklassemodel får et facelift med forbedret sikkerhed og opfrisket design. Bilen er allerede klar til salg i marts.

Trængslen er blevet værre

Trængslen i trafikken bliver langsomt værre i både København, Aarhus og Odense. Morgenmyldretiden forsinker en københavnsk bilist med næsten 50 procent.

Sommerdæk til modebiler på glatis

Flere sommerdæk til de populære crossovers og SUV-biler er mærket, så de kan give indtryk af, at de også kan stå fast om vinteren. FDMs store sommerdæktest viser dog noget helt andet.

Lavpris er Fiats våben i mellemklassen

Fiat er klar med ny Tipo, der skal give mærket comeback i den lille mellemklasse. Startprisen er lav og pladsen god, men sikkerheden meget lidt imponerende.

Det er livsfarligt at sidde sådan i bilen

Når køreturen er lang, kan man blive fristet til at sætte sig, så man er mest komfortabel og måske smække benene op i forruden. Men sker der en ulykke, kan det koste passageren livet. Se hvorfor her.

Opel på vej til fransk bilfamilie

PSA-gruppen vil købe Opel, bekræfter de to bilkoncerner. Aftalen kan falde på plads inden for få dage, men udfaldet af forhandlingerne er ikke givet, siger parterne. Hvis fusionen lykkes, vil det skabe Europas næststørste bilfirma.