Nyheder

Nyheder
Relevans Nyeste Ældste

Kina banker på Europas dør

Fire kinesiske mærker viser sig frem på Frankfurt-udstillingen, og de to af dem har muskler og knowhow til reelt at lancere biler af betydning i Europa. Men der går nok to år. Mindst.

Husk lige rattet!

Jaguar frygter at fremtidens delebiler gør det svært at skabe eksklusive biler, der kan noget særligt. Fabrikken har derfor udviklet et personligt rat, som skal fastholde mærkets eksklusivitet i delebilerne.

Kommuner tjener millioner på parkering

De danske kommuner havde sidste år parkeringsindtægter for over 800 millioner kroner. Et beløb, der ventes at runde en milliard kroner de kommende år. FDM opfordrer bilisterne til at kræve mere infrastruktur for pengene.

Det betyder de nye bilafgifter for brugte biler

Når registreringsafgiften sænkes på nye biler, så falder prisen også automatisk på brugte biler. Til gengæld er det næste bilkøb som udgangspunkt blevet billigere.

Opel på naturtur

Med Insignia Country Tourer holder Opel fast i nichen med reelt terrængående stationcars. Den nye variant fås med en motornyhed i form af toliters dieselmotor på 210 hk.

Norge får endnu en lang tunnel

Seks km ny tunnel gennem fjeldet gør nu turen mellem Oslo og Bergen mere sikker og hurtig. Turen går også gennem en 24 km lang tunnel. Den gamle vej fra 1700-tallet tildeles samtidig hæder.

Ypperlig britisk elegance på tysk basis

Luksusmærket Bentley er klar med tredje generation af den store coupé Continental GT. Man får fornøjelsen af en 12-cylindret motor.

Nye vinterdæk som skabt til dansk vintervejr

Der er bremselængden til forskel på top og bund i årets kollektion af vinterdæk, der ellers er som skabt til de våde danske vinterveje. Undersøg derfor markedet og læs FDMs vinterdæktest inden køb, lyder rådet.

Fyn får sekssporet motorvej

Der er politisk enighed om at bevilge penge til en udvidelse af Fynske Motorvej, så der bliver seks spor mellem Odense og Middelfart. Dermed droppes dyr lappeløsning med kørsel i nødspor.

Kommer der vejskat i Danmark?

Regeringen og Dansk Folkeparti lægger op til, at der kommer vejskat på bl.a. motorveje i Danmark. Dog tidligst fra 2020. Dårlig idé mener FDM.

Så meget falder bilerne i pris

Med den ny aftale om lavere registreringsafgift har danskerne udsigt til, at bilerne samlet falder i pris. Enkelte bliver dog dyrere. FDM har regnet på, hvad prisen for en række populære biler bliver med den nye registreringsafgift.

Helt vild vildskab

Bugatti demonstrerer, at dets Chiron supersportsvogn klarer 0-400 km/t. på 32 sekunder. De første 100 nås efter 2,4 sekunder.