Nyheder

Nyheder
Relevans Nyeste Ældste

Nu skal varevogne svine mindre med NOx

1. september må nye varebiler, der kun opfylder den gamle euro 5-miljønorm, ikke længere sælges. Dog får de lang dispensation.

Sådan bygges en motorvejsbro – på ét minut

Det tog ni måneder at gennemføre den komplicerede bygning af en bro over Helsingørmotorvejen, mens der kørte ca. 80.000 biler i døgnet under. Her kan du se det hele på ét minut.

Vejarbejde koster trafikanter milliarder

Udvidelse- og vedligeholdelse af motorveje koster bilisterne milliarder i form af forsinkelse og kø-kørsel, viser analyse fra Rigsrevisionen. Der er brug for bedre rammer ved større vejprojekter, mener FDM.

Ford fordobler GT-produktion

Fords supersportsvogn GT skal være en meget eksklusiv bil, så kun 500 er planlagt. Men stor efterspørgsel får Ford til at fordoble til 1.000 styks.

Kun få leasingbiler får store efterregninger

Frygten for skyhøje efterregninger afskrækker mange fra at privatlease deres næste bil. Men i langt de fleste tilfælde er frygten ubegrundet, viser stor gennemgang, FDM har lavet.

Se hvornår de nye biler kommer

Motors kalender over de nye bilers ankomst til Danmark er opdateret pr. 22. august. Se 120 nye og faceliftede modeller samt nye motorvarianter står på listen.

Ugens spionfotos: VW Polo SUV

På basis af den næste Polo lancerer VW en lille SUV som konkurrent til Mazda CX-3, Opel Mokka X m.fl. Bilen kommer om godt et år.

Finere teknik til Mazda 6

Sidst på året får Mazdas jobklassebil et teknisk facelift. Det indebærer bl.a. mere tyste dieselmotorer og indførelsen af G-Vectoring Control.

Volvo vil køre for Uber

I den lange række af nye samarbejder mellem bilindustrien og nye teknologi-virksomheder annoncerer Volvo Cars og Uber nu et tæt samarbejde om selvkørende biler.

Ford gør klar til selvkørende taxaer

Også Ford melder sig med konkrete mål for selvkørende biler. Den amerikanske bilgigant vil udvikle førerløse køretøjer, der om fem år skal indsættes som selvkørende delebiler eller taxaer.

Mercedes’ vilde Maybach-vision afsløret

Konceptbilen Vision 6 viser, at Mercedes-Benz har store planer med sit undermærke Maybach. Motor har fået billeder af bilen før sin amerikanske debut.