Nyheder

Nyheder
Relevans Nyeste Ældste

Hacker afslører hul i sikkerheden hos 2,2 millioner biler

Nyere biler med datasystemet Connected Drive fra BMW koncernen har haft omfattende sikkerhedsproblemer. Via en app har man på få minutter let kunne hacke sig ind i bilerne fra en telefon. BMW har nu løst problemet med den aktuelle sikkerhedsbrist, men i alt har over 2,2 mio. biler været mulige ofre for bilhackere.

Corsa op i grøn elite: 32,2 km/l

Den nye Corsa kommer op på 32,3 km/l, når en 90 hk diesel kombineres med det selvskiftende Easytronic-gear.

Kemi i autostol udløser salgsforbud

Fund af et ftalat i en autostol, får de danske myndigheder til at forbyde salg af populær autostol. FDM råder forbrugerne til at returnere deres autostol.

2014 blev historisk sikkert i trafikken

183 personer mistede livet i trafikken sidste år, og det er det næst laveste tal nogensinde. Både antallet af dræbte, tilskadekomne og rene materieluheld gik ned.

Nye fotovogne kan gemme sig

Med politiets nye generation fotovogne behøver kontrolbilen ikke længere holde i vejsiden. Den kan holde i skjul, hvis politiet finder det relevant.

Lang tid før vi er klar til elbiler

El- og brintbiler står ikke højt på danske bilkøberes hitliste. 15 procent forventer, de har en sådan miljøbil inden for de næste fem år.

Her kommer fotobilerne

De nye varevogne til fartkontrol kommer især i aktion i Jylland.

Dyrt at punktere i nye biler

Luften risikerer at gå ud af både dæk og økonomi, når nye biler med dæktryksmålere punkterer. FDM har regnet på, hvad det koster at kunne køre videre.

Nu får bilejeren ansvaret for fartbøden

Ventede regler om ansvar for fartbøder træder i kraft d. 1. februar. Ved fartoverskridelse på højst 30 pct. får du som bilejer nu bødeansvaret.

Skarpladte fotobiler rykker ud nu

Politiets 75 nye ATK-biler er klar til indsats 1. februar. Ikke alene betyder det en firedobling af antallet af fotobiler, hver bil bliver markant bedre til at ramme plet end de gamle.

Renault pyntede på prisen

Forbrugerombudsmanden politianmelder Renault Danmark for vildledende prissammenligninger. Bilimportøren lokkede bilkøberne til at tro, at prisen på to modeller var et godt tilbud – men det var det ikke.

Hver tredje kender ikke sine rettigheder

Forbrugernes kendskab til deres rettigheder, når de køber varer, kan være bedre, viser undersøgelse. Danskerne er dog bedre end sine europæiske medborgere.

Kadjar er en firehjulstrukket Renault

Renault har valgt navnet Kadjar til sin kommende mellemstore SUV/crossover. Bilen skal blive den tredjemest solgte i sin klasse.