Nyheder

Nyheder
Relevans Nyeste Ældste

Krav om alkolås

Fra 1. april træder en ny ordning om alkolås i kraft. For bilister, der er dømt for meget alvorlige tilfælde af spirituskørsel, vil ordningen være obligatorisk.

461 elbiler med én underskrift

Udlejningsfirmaet Avis anskaffer 461 eldrevne Nissan-modeller i én handel. De fleste er en syvpersoners minibus.

Volvo vil bygge biler i USA

For første gang får Volvo en fabrik i USA. Det sker for at kunne sælge markant flere biler i Nordamerika.

Kendt får indtager London

Fra i morgen vil et kendt får indtage London. Det sker i velgørenhedens tjeneste.

Tyskland vedtager vejskat fra 2016

Udenlandske bilister skal fra næste år betale for at køre på de tyske motor- og statsveje. FDM frygter, at vejskatten breder sig til andre EU-lande.

Nyt dæk giver alle andre dæk baghjul

Michelin har knækket nødden og introducerer nu et dæk, der er lige så godt som sommerdæk om sommeren og som vinterdæk om vinteren. Det lyder for godt til at være sandt, men Motor har prøvet det, og det ser lovende ud.

Pjece skal hjælpe ved dyrepåkørsler

Ring hurtigt efter hjælp, hvis du påkører et dyr, der bagefter løber væk. Det kræver en særligt trænet hund at opspore det sårede dyr, så det kan blive aflivet. Ny pjece gør opmærksom på schweisshundeførerne, der kan hjælpe bilister.

Tyskland vedtager vejskat fra 2016

Udenlandske bilister skal fra næste år betale for at køre på de tyske motor- og statsveje. FDM frygter, at vejskatten breder sig til andre EU-lande.

FDM mener: Mens vi venter på folketingsvalget

Her før valget er den politiske beslutningskraft på Christiansborg næsten gået i stå. Men der er masser af spørgsmål om f.eks. afgifter, sikkerhed og miljø, som danske bilister venter svar på

Det mener partierne om trafikken

Flere fotovogne? Sikkerhedsudstyr uden afgift? Billigere over Storebælt? Se hvordan partierne forholder sig til en at række trafikpolitiske emner, der er vigtig for din hverdag som bilist

Indenrigsterminalen lukker

Alle rejsende skal igennem samme sikkerhedskontrol, når Terminal 1 lukker i Københavns Lufthavn.

Mercedes C-klasse er Årets Brugtbil

Årets Brugtbil 2015 blev en eksklusiv en af slagsen. Mercedes-Benz C-klasse havde størstedelen af de 16 jurymedlemmer bag sig og cruisede en sikker sejr hjem.

Back to top