Nyheder

Nyheder
Relevans Nyeste Ældste

Diesel markant billigere end benzin

En prisforskel på to kroner pr. liter gør ferieturen markant billigere for bilister, der kører på diesel end på benzin. Det er en usædvanlig stor forskel.

Køkaos og veje der sprækker

Vejarbejde og totalspærring nord for Hamborg og betonplader på motorveje, der løfter sig op på grund af hedebølgen, er, hvad der venter ved starten af kør selv-ferien.

Nu åbner den skandinaviske motorvej

Mandag den 6. juli indvies sidste etape af motorveje E6 mellem Gøteborg og Oslo, og dermed er der ubrudt motorvej på hele strækningen København-Malmø-Gøteborg-Oslo.

Honda bringer brintbil til Danmark

Til næste sommer vil tre nye brintbiler fra Honda køre i Danmark som led i mærkets globale udrulning af brintbiler. En mulig brandbeskatning af brintbiler kan bringe projektet i fare.

Bilerne forsvinder under Aarhus

Aarhus har fået et enormt, automatisk P-anlæg, der er Europas største. Bilerne tager selv turen ned under jorden.

Ulovlig annonce koster Peugeot 150.000 kr.

Bøderegn: Først Citroën og nu Peugeot. Peugeot Danmark/K. W. Bruun Import A/S betaler en bøde på 150.000 kroner for at have leveret utilstrækkelige kreditoplysninger i annoncer.

Femstjernet sikkerhed er ofte kun trestjernet

Ny skrap sikkerhedstest betyder, at forbrugerne risikerer at købe biler med færre antal stjerner i sikkerhed, end de troede. FDM ønsker bedre information fra bilbranchen om bilernes Euro NCAP-stjerner.

Pas på lande med en promillegrænse på 0,0

Et enkelt glas koldt øl til frokost kan være fristende i varmen på sommerens kør selv-ferie, men vær opmærksom på at flere lande i Europa har en promillegrænse på 0,0

Drilleri blandt brødre giver billigere SUV

Nissan sænker priserne på Qashqai med 10.000-20.000 kr. som en varm velkomst til den nære slægtning, Renault Kadjar. Det sker delvist på bekostning af sikkerhedsudstyr.

Citroën bøder 100.000 kr. for ulovlig annonce

En annonce for Citroën C3, der blev bragt 43 gange i landsækkende medier, var ikke i overensstemmelse med reglerne. Bilimportøren må derfor betale en bøde på 100.000 kr.

Renault Laguna bliver til Talisman

Renaults næste generation jobklassebil kaldes Talisman. Det er et navn, der både har været brugt til en konceptbil og til en forklædt Samsung.

Omsider: Audi klar med ny A4

En helt ny A4 kommer til efteråret, både som sedan og stationcar. Bilen får adgang til den helt store teknik-pakke, som senest er lanceret til Q7.

VW vil skabe discount-mærke

Et nyt lavprismærke fra Volkswagen-koncernen vil blive lanceret om tre år, i første omgang i Kina.

Back to top