Nyheder

Nyheder
Relevans Nyeste Ældste

VW skærer i kæde-kulance

For et år siden erkendte den danske importør af Audi, Skoda, Seat og VW, at der kunne være fejl på taktkæder på 1.2- og 1.4-motorerne. Dengang tilbød importøren en fuldt dækkende kulance, men nu ændrer importøren kurs og dækker biler, der er op til syv år gamle og har kørt under 250.000 km.

DS får offroad-nykker

Når DS sidst på året lancerer en faceliftet 4-model, kommer der samtidig en ny Crossback-version.

Smart bliver åben

Den lille Smart Fortwo vil køre foråret i møde i en åben udgave med elbetjent kaleche. 12 sekunder tager det at åbne hele taget.

Jysk motorvej får designer-rasteplads

Motorvejen mellem Aarhus og Herning har fået sin første store rasteplads. Der er gjort meget ud af smukt design, men foreløbig er der hverken mad eller brændstof.

Smalle P-pladser presser bilisterne

Mange parkeringsbåse bliver stadige smallere, mens bilerne bliver bredere. Det gør det sværere at komme ind og ud af bilerne og øger risikoen for buler og skrammer. FDM anbefaler bredere P-båse.

Sikker sommer i trafikken

Juli blev den mest sikre måned nogensinde i den danske sommertrafik. Ni mistede livet i år. For fem år siden var feriemåneden særlig blodig med 38 trafikdræbte.

Det er slut med Saab

Skulle stumperne af Saab nogensinde få gang i produktionen, bliver det uden Saab-navnet. Våbenproducenten Saab AB vil ikke længere lægge navn til Nevs-bilerne.

Smart teknik er Kias våben i jobklassen

Kia er klar med en ny generation Optima, der kan fås med alverden af komfort- og sikkerhedsudstyr. Til gengæld er der kun én motorvariant. Først gælder det en sedan, men en stationcartype er for første gang undervejs.

Back to top