Nyheder

Nyheder
Relevans Nyeste Ældste

Suzuki klar med mikro-SUV

Suzuki er ekspert i at finde nye nicher i mikro- og miniklasserne. Med denne genfødte Ignis på blot 3,70 meters længde gælder det en crossover i mikroklassen.

Fire veje mere får 100 km/t.

Motortrafikveje i Jylland og på Sjælland får i løbet af 2017 sat fartgrænsen op til 100 km i timen. Men først skal der sættes autoværn op.

Ugens spionfotos: Toyota Supra

Toyota er på vej med en sportscoupé en nummer mere potent end GT86. Debut formentlig om godt et år.

Stadig strøm til opladningshybrider

Både elbiler og opladningshybrider skal kunne lade ved offentlige ladestandere. Dermed droppes forslag om at udelukke hybriderne.

Audi klar med ny Q

Anden generation Audi Q5 præsenteres på årets Paris-udstilling, hvor publikum kan se bilen fra 1. oktober. Indtil videre vises kun en baglygte.

Kevin Magnussen skal gøre det sejt for børn at bruge refleks

FDM lancerer sammen med sine europæiske søsterklubber en ny kampagne for at skabe gode refleksvaner hos de yngste skolebørn. Formel 1-køreren Kevin Magnussen er dansk ambassadør for kampagnen, og opfordrer børnene til at blive set i trafikken.

Bentley bryder tabu: nu med diesel

Efter at luksusmærket Bentley har lanceret sin Bentayga-SUV, er der for første gang mulighed for at få en Bentley med dieselmotor.

Motorvejskøer vender tilbage

Seks år efter at Motorring 3 ved København blev udvidet, er trængslen værre end før udvidelsen. En ny udvidelse er mulig for få penge.

Ny dæktest: Nu dur de bedste helårsdæk

Helårsdæk overrasker positivt i FDMs nyeste vinterdæktest. Det er godt nyt for de mange, der ikke ønsker at skifte mellem sommer- og vinterdæk, mener FDM, der dog påpeger, at man stadig bør anvende rigtige vinterdæk, hvis man vil kunne køre i krævende vinterføre.

Ny idé: blander delebil og taxa

Danske Spiri vil indføre ny type delebil, som bliver gratis for føreren, hvis han/hun vil køre omvej og hente passagerer. Passagerer skal betale bustakst. Køretøjet bliver hjemmebygget og eldrevet.

Reflekser på cyklen

Cyklister kan have nemmere ved at se biler i mørket, end biler har ved at se dem. Reflekser er næsten lige så vigtige som lygter, men det er der mange, der ikke ved.

Honda blænder op for Civic nr. 10

Næste generation Honda Civic bliver større og lidt mere moden i designstilen, men bevarer sin kileform og aparte front. Sikkerhedsudstyret er omfattende. To nye turbomotorer gør deres entré.