Nyheder

Nyheder
Relevans Nyeste Ældste

Skoda Yeti bliver til Karoq

Skodas mellemstore SUV hedder fremover Karoq. Den vises i maj og er klar til salg til efteråret.

Ny kantlinje lettere at forstå

Antallet af trafikanter, der kører ulovligt i nødsporet på Hillerødmotorvejen, er faldet markant, siden man ændrede kantlinjen fra stiplet til ubrudt mellem vejbanen og nødsporet.

Trafikulykker på vej op

Det går oftere galt i trafikken. Antallet af trafikulykker i 2017 er steget fra 2016. Tallet for omkomne er stabilt.

Sådan undgår du uheld i krydset

Hver 9. trafikulykke med personskade sker i lyskryds. På trods af trafiksignaler, vejstriber og fodgængerfelter kan det alligevel gå galt. Se 5 tips til, hvordan du kommer sikkert gennem krydset.

Citroën-butikker får hjemlig hygge

Bløde tæpper, designermøbler og en cafe skal skabe hygge og komfort i fremtidens Citroën-forhandlere. Der er et markant dansk element i den globale stil, og en dansk forhandler bliver blandt de allerførste til at tilbyde ’La Maison Citroën’.

Svensk superbil i sløj kinesisk indpakning

Den tidligere kinesiske duks, Qoros, er gået i stå. Årets nyhed fra mærket er en vild elbil med angiveligt 1.306 hk fra svenske Koenigsegg. Men der er ingen realiteter bag.

Opel holder fast i stor SUV-fremtid

Mokka X får en efterfølger, og Opel arbejder også på en stor SUV endnu større end Grandland X. Det sker med tysk/amerikansk teknologi på kanten af salget til franske PSA.

MG på vej til genopstandelse

Det tidligere britiske mærke er på vej tilbage – nu som kinesisk og med SUVere i programmet. Måske kommer der også en elektrisk coupé.

BMW-ejere er mest tilfredse med bilen

Høje salgstal er langtfra lig med tilfredshed med bilen, viser FDMs AutoIndex 2017, hvor BMW igen i år topper den samlede liste.

Alternativ kineser er blevet mærkelig

Lynk & Co vil være anderledes, og det bar præsentationen af mærkets anden model præg af. Lanceringen i Europa er allerede forsinket.

Du vilde kineser!

Elektrisk sportsvogn med 1.360 hk og syvsæders elbil er på vej fra ambitiøst kinesisk bilmærke. Mærket vil til Europa på et tidspunkt.

Tilbagebetaling af p-afgifter

Center for Parkering i København sender brev til de bilister, der skal penge retur for p-afgifter, som følge af den sag FDM vandt i Østre Landsret i marts.

Tesla sætter strøm til flere lynladere

På verdensplan vil Tesla i løbet af 2017 fordoble antallet af ladestandere og bygge helt nye stationer. I Danmark vokser nettet af Superchargers fra 7 til 11.