Nyheder

Nyheder
Relevans Nyeste Ældste

Ugens spionfotos: BMW 5-serie

BMW har sendt sin næste 5-serie til test på Nürburgring. Det betyder, at bilen er i sin sidste fase af udvikling.

Branddrama nær ved at slukke øko-drøm

Den ene af de to danske eksperimentalbiler i Shell Eco-marathon udbrændte på det nærmeste to døgn inden starten på den store kør-ekstremt-langt-på-literen-konkurrence. Men bilen når måske at blive genopbygget.

Spanien er topscorer indenfor rejse og turisme

For første gang indtager Spanien førstepladsen indenfor rejse og turisme. Det viser en ny rapport fra World Economic Forum, der har set nærmere på 141 lande i verden. Danmark ligger i top 30.

Ægea er en ny Fiat-familie

Under det usædvanlige navn Ægea er Fiat nu klar til at lancere en ny modelfamilie bestående af tre modeller. En sedan er klar til november, mens hatchback og stationcar følger i 2016.

Fotovogne sænker farten

Bilisternes gennemsnitsfart har i de seneste måneder været den laveste i 10 år. Det skyldes sandsynligvis de mange nye fotovogne. FDM tvivler dog på, at fotovognene på længere sigt kan holde farten nede.

Amerikansk muskelbil mere spinkel

Chevrolets Camaro er klar i en slanket, sjette generation, der skal tage kampen op med Fords nye Mustang. Det sker med vægttab og stærkere motorer.

Gratis at have delebil om natten

Delebilsfirmaet Lets Go har forenklet taksterne. Det betyder bl.a., at timeprisen efter kl. 20 er 0, og km-taksten for lange ture falder. Omvendt stiger prisen pr. døgn.

Nødbremse giver høj sikkerhed

Fire ud af ti bagendepåkørsler undgås, når bilen har automatisk nødbremse i den mest enkle ”city safety”-udgave.

Ugens spionfotos: Fiat Bravo

Fiat er nu klar til at vise sin nye Bravo, i første omgang som sedan. Men en femdørs og stationcar til Vesteuropa er også tæt på.

Volkswagen satser stort i Spanien

31 mia. kr. vil den tyske bilgigant bruge på to af sine fabrikker i Spanien. Det styrker bl.a. Seats fremtid.

Honda-problemer med 4,9 mio. airbags

Honda føjer sig nu til Toyota og Nissan og tilbagekalder på verdensplan millioner af biler på grund af mulig airbagfejl. I Danmark er ca. 3.500 biler berørt.

Jernbane breder sig over motorveje

Byggeriet af ny jernbane på Sjælland bliver nu synligt og mærkbart for bilister endnu et sted, på motorvejen mellem Køge og Ringsted. Til sommer må M4 helt lukkes.

Audis opladningshybrid klar på rampen

Efter lang tids udsættelse sætter Audi nu termin på ankomsten af mærkets første opladningshybrid, A3 E-tron. Og prisen er omsider klar.

Mange airbagfejl hos Toyota og Nissan

Fugt i aktiveringsmekanismen i airbags betyder, at 6,5 mio. biler fra Nissan og Toyota tilbagekaldes på verdensplan. Heraf kører omkring de 24.000 i Danmark.

Back to top