Nyheder

Nyheder
Relevans Nyeste Ældste

Trafiksikkerhed på sikker kurs

Det går stadig godt for den virkelige trafiksikkerhed på vejene. 2016 ligger indtil videre lige så lavt i tilskadekomne og omkomne som rekordåret 2015. Men der kommer flere buler i bilerne.

Mangel på brændstof i Frankrig

Fransk strejke har ramt otte olieraffinaderier og medført, at mindst en femtedel af Frankrigs tankstationer er løbet tør for brændstof

Elbilen skal hjælpe samfundet

Hvis mange elbiler kobles til et intelligent elnet, kan de hjælpe med til at gøre samfundet grønnere og hjælpe energiselskaberne. Og elbilejerne har udsigt til at tjene penge.

Scénic: og så den lange

Renault tager nu klædet af Grand Scénic, der er forlænget 24 cm og dermed giver plads til syv eller ekstra meget bagage. Designet er i samme stil, men bagenderne er forskellige. De enorme hjul er de samme.

GM pyntede på brændstoftal

For pæne forbrugstal i salgsmaterialet for en række nye SUV-modeller har kastet General Motors ud i en mindre storm i USA. Kunder får kompensation, men advokater er i gang med søgsmål.

Peugeot 3008 bliver til SUV

En af efterårets store nyheder bliver en komplet ny 3008-SUV. Design, teknik, og indretning er stærkt forbedret takket været den nye platform.

Politiets udstyr gemmer din færden i 30 dage

Når politiet overvåger bilister med nye nummerpladeskannere, må oplysninger om borgere uden kriminelle forhold gemmes i op til 30 dage. Problematisk mener FDM. Justitsministeren ser ikke et problem.

Politiets nye øjne tjekker alle nummerplader

Det er slut med at gemme sig for politiet, hvis man ikke har synet sin bil, kører uden forsikring eller har en række andre forhold på samvittigheden. Nummerpladeskannere på mange politibiler giver effektiv kontrol.

Du store kineser!

Det er de mærkeligste ting, man kan se på en kinesisk biludstilling. Tag med Motor rundt til mærkværdighederne på Auto China 2016-udstillingen i Beijing.

De vigtige og mærkelige nyheder fra Kina

Årets store bilshow i Kina viser ikke kun mærkelige og sjove kineserbiler. Der er også vigtige nyheder fra Europa. Se alle Motors artikler fra Auto China i Beijing – og to videoer.

Volvo overrasker med sedan-type

Når en ny 40-serie begynder at ankomme i 2017, vil familien komme til at bestå af både SUV, hatchback med crossover-stil og sedan.