Nyheder

Nyheder
Relevans Nyeste Ældste

Tivoli skal give Ssangyong comeback

Det koreanske bilmærke vender til foråret tilbage til Danmark. Det sker med kompakt crossover og via ny importør.

Kia klar med elbil

Den første koreanske elbil er nu til salg i Danmark. Kia Soul EV har en officiel rækkevidde på 212 km og koster 239.000 kr. resten af året.

Biobrændstof billigste måde at sænke CO2-udledning

En højere andel af biobrændstof i tanken er her og nu den billigste måde at sænke trafikkens CO2-udledning. Først om ti år vil elbiler være mest omkostningseffektive, konkluderer en ny rapport. Afgiftsomlægning nødvendig, hvis CO2-mål skal nås, mener FDM.

Årets Bil i Danmark gennem tiderne

48 gange er der kåret en årets bil i Danmark. Med årets sejr til Opel Astra er det femte gang, at Opel vinder.

Mange reparationsforsikringer er ikke pengene værd

Udbredte tillægsforsikringer, der tilbydes af værksteder og bilforhandlere, er fyldt med forbehold og giver ofte bilejerne falsk tryghed for pengene, viser gennemgang. Ikke godt nok, mener FDM, som ikke vil anbefale de uigennemskuelige forsikringer.

Årets Bil er en ordentlig Opel

Opel Astra er en sikker vinder af Årets Bil i Danmark 2016. Volvo XC90 fik en overraskende andenplads.

Fire km nyttig vej til Næstved

Bilisterne i Sydsjælland har fået en bedre vej omkring Næstved, og byen slipper nu for meget af den tunge trafik, efter at en betydelig del af Næstved nordlige omfartsvej er åbnet.

Hvem bliver Årets Bil i Danmark?

26. november om aftenen afgøres det, hvem der må stikke af med titlen Årets Bil i Danmark 2016. Følg med i afstemningen direkte.

Volkswagen: Vi har en plan

VW, Audi, Skoda og Seat har nu en løsning på, hvordan NOx-problemerne kan løses på 1.6- og 2.0-motorer. Indgrebet er væsentlig mindre end frygtet. Brændstofforbruget ventes ikke at stige og ydelsen ikke at falde.

Din bil overvåger dig

Ny teknologi gør det muligt for bilproducenterne at overvåge og sælge informationer om bilisterne. Nogle gør det endda allerede. Bekymrende mener FDM, som med ny kampagne efterlyser bedre forbrugerbeskyttelse.

Femern-tunnel udskudt til 2026

Realistisk set bliver det ikke før 2026, at en tunnel mellem Danmark og Tyskland kan stå klar, lyder en klar melding fra Finansministeriet.

Audi indrømmer diesel-fusk

Audi, VW og Porsche havde ikke rent mel i posen med en 3.0 diesel, lyder en trekvart indrømmelse nu. Først benægtede koncernen anklagerne fra amerikanske miljømyndigheder. Samtidig vokser antallet af berørte biler til 85.000.

Hvis du skal til Paris efter terrorangrebet

Du kan rejse til byen, som du plejer. Caféer, restauranter, forretninger og stormagasiner har åbent, og det gælder også haver, parker og legepladser. Men der er skærpet grænsekontrol og mere politi og militær i gaderne. Læs her, inden du tager til Paris.