Bemærk: Denne nyhed er over et år gammel, og derfor kan visse af
oplysningerne være forældede.

VW-ejere får varsling

I marts har en række danskere modtaget et brev fra den danske importør af Volkswagen AG. Foto: Colourbox

Den danske importør af Volkswagen AG har sendt breve ud til de VW-ejere, der er berørt af diesel-skandalen. FDM anbefaler, at man forholder sig afventende og uden bekymring.

I marts har en række danskere modtaget et brev udsendt af den danske importør af Volkswagen AG. Brevet er udsendt via SKAT og er sendt ud til alle danskere, der har en bil, der er berørt af Volkswagen-skandalen.

Der er tale om en varsling om, at bilen i løbet af 2016 vil få frigivet en serviceløsning, som gør at bilen igen kan leve op til bilens typegodkedelse. FDM anbefaler, at man forholder sig afventende og uden bekymring. Brevet informerer blot om det, man allerede var klar over; at der vil ske en indkaldelse.

LÆS OGSÅ: Tema-sektion om VW-sagen

FDM følger sagen tæt

I takt med at de tyske myndigheder frigør løsningerne, vil FDM se nøje på dem og vil i samarbejde med sine europæiske søsterklubber undersøge, om løsningerne har uhensigtsmæssige konsekvenserne for forbrugeren. Skulle man som forbruger være stillet ringere med løsningen, vil FDM være klar til at gå ind i sagen. 

LÆS OGSÅ: Spørgsmål og svar om VW-sagen

Se brevets ordlyd her:
Kære ********** **********
Vi er af Volkswagen AG blevet gjort opmærksomme på, at din bil er omfattet af den såkaldte Dieselsag. Det betyder, at din bil indkaldes til en opdatering i løbet af 2016. Du kan forvente, at opdateringen varer mellem 30 minutter og en time. Da der i alt er 90.000 biler i Danmark, som skal have denne opdatering, vil vi indkalde bilerne individuelt, og det vil ske løbende gennem 2016.

Det betyder konkret for dig, som bilejer, at vi kontakter dig igen direkte via brev, når det er blevet til, at netop din bil skal opdateres. Du vælger selv på hvilket autoriseret værksted i vores organisation, du ønsker at få foretaget opdateringen. Selve opdateringen er omkostningsfri for dig.

Indtil du har modtaget ovennævte brev, behøver du ikke foretage dig yderligere i denne sag, og vi vil gerne understrege, at din bil teknisk set er sikker at køre i. Skulle du have yderligere spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os alle hverdage mellem 9 og 16 på telefon 43288360 eller mail kundeservice@smc.dk. Du kan ligeledes holde dig orienteret om sagen på www.dieselinfo.dk.
Med venlig hilsen Skandinavisk Motor Co. A/S

Gå ikke glip af bilviden og gode tilbud

Få bilnyheder, gode råd om vedligeholdelse af bilen samt aktuelle tilbud fra FDM.

Indsend kommentar

  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.
  • Tilladte HTML tags: <a> <p> <em> <strong> <cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd><span><div><br />
  • Internal paths in double quotes, written as "internal:node/99", for example, are replaced with the appropriate absolute URL or relative path.
  • Filter for image paths to CDN URLs

Yderligere information om inddataformater

FDM netbutik

Stort udvalg af udstyr til bilen