Bemærk: Denne nyhed er over et år gammel, og derfor kan visse af
oplysningerne være forældede.

Ugens spionfotos: Porsche Cayenne

Porsche Cayenne i den kommende 2018-model. Foto: Lehmann

Den nuværende Cayenne er seks år gammel, så det er ikke helt forkert at gætte på en ny generation i 2017. Se de afklædte billeder.

Der er optræk til generationsskifte hos Porsches store SUV. Bilen, der blev en gigantisk succes for sportsvognsmærket, kører på anden generation, som nu runder de seks år.

Den næste Cayenne har udsigt til lavere vægt takket være Volkswagens MLB-arkitektur. Fotos: LehmannDerfor er det ikke mærkeligt, at tredje generation begynder at dukke op foran linserne af Motors spionfotografer. Næste udgave af Cayenne er formentlig klar i løbet af 2017.

Prototype næsten uden forklædning

De næsten helt afklædte prototyper fortæller, at Porsche traditionen tro ikke kaster sig ud i noget dramatisk, når det gælder designændringer. Men der fornemmes detaljer fra Panamera Sport Turismo-konceptet og måske også lidt fra den nye Macan crossover.

Teknikken bliver helt ny med en forkortet udgave af Volkswagens MLB-platform, som indtil videre er anvendt til Audi Q7 og A4. Det bør give basis for et pænt vægttab og måske også stivhed.Nogen kalder den nye motorhjlem for "muslingeskal-stil".

Atter hybrid, næppe ren el

Foruden 4.0- og 3.6-V8ere ventes en 2.9 V6 og en sekscylindret diesel som atter en gang en opladningshybrid. En ren elversion gemmes formentlig til næste generation, når Volkswagens elteknik er modnet yderligere.

Men allerede i 2020 vil Porsche lancere en ren elbil baseret på den firepersoners konceptbil Mission E.

SE OGSÅ: Porsche får grønt lys til elektrisk mission


 

Gå ikke glip af bilviden og gode tilbud

Få bilnyheder, gode råd om vedligeholdelse af bilen samt aktuelle tilbud fra FDM.

Indsend kommentar

  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.
  • Tilladte HTML tags: <a> <p> <em> <strong> <cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd><span><div><br />
  • Internal paths in double quotes, written as "internal:node/99", for example, are replaced with the appropriate absolute URL or relative path.
  • Filter for image paths to CDN URLs

Yderligere information om inddataformater

FDM netbutik

Stort udvalg af udstyr til bilen

FDM netbutik

Stort udvalg af udstyr til bilen