Meld dig ind i dag 1 års medlemskab inkl. 1 bilsyn 649 kr.

Sjov i efterårsferien i Danmark

Få inspiration til arrangementer for hele familien i skolernes efterårsferie i uge 42. Foto: Colourbox

Med den kommende uge 42 åbner efterårsferien op for spændende arrangementer landet rundt, der kan underholde børn og voksne . Få her FDMs forslag til aktiviteter, der bl.a. byder på Halloween-arrangementer og udendørsaktiviteter hvor du kan nyde efteråret. Se samtidig, hvor du kan få rabat med FDM.

København

Kulturnat fredag den 9. oktober, København
Oplev magisk lyssætning i Botanisk Have. © Sattrup & HøstEfterårsferien i Københanvn indledes med den traditionsrige kulturnat fredag den 9. oktober. Mere end 250 museer, teatre, biblioteker, kirker, ministerier, parker og pladser og mange andre byder på over 600 kulturoplevelser fredag aften og nat i hele byen. Oplev bl.a. magisk lyssætning i Botanisk Have eller Rosenborg kun med lommelygte, byg din egen stjernekikkert på Niels Bohr Instituttet og prøv at lave filmlyd på Filminstituttet og oplev mange andre spændende og sjove arrangementer

Læs mere om kulturnatten


Halloween i Tivoli, København

Halloween i Tivoli byder på masser af familiesjov. Tag en tur i de hyggelige og hårrejsende forlystelser og glæd dig til fortryllende shows med dans, musik og masser af drama. Gå på opdagelse i de mange boder med monsterguf, græskarsjov og spektakulære ting og sager. Varm dig på en heksepunch eller forkæl familien med brændte mandler, flødeboller eller håndlavede bolsjer

Læs mere om Halloween i Tivoli

Få rabat på Tivoli entre

Få rabat på Tivoli turpas


Efterårsferie på Amalienborg, København

Tag familien i hånden og besøg Amalienborg i efterårsferien, hvor du hver dag kan udforske den kongelige familiehistorie.

Læs mere om besøg på Amalienborg


Sjælland

Historisk marked på Frilandsmuseet
Fusentaster, gøglere og luftgynger er blot en lille håndfuld af, hvad du i efterårsferien kan opleve på Frilandsmuseets historiske marked.

Læs mere om Historisk marked på Frilandsmuseet

Renæssancemarked på Kronborg, Helsingør
Rejs tilbage til renæssancen og kom til fest på Kronborg, når hele slottet i efterårsferien med pomp og pragt fejrer, at Christian den fjerdes datter skal forloves med en tysk fyrste. Her vil der hele ugen være masser af underholdning for børn og barnlige sjæle. 

Læs mere på kronborg.dk

Hallohviin i BonBon-landDu kan få mange slag gys i BonBonland
Glæd dig til spændende oplevelser i efterårsferien, når BonBon-Land fejrer Hallohviin. Gå på opdagelse i ”Junglens 8 hemmeligheder”, hvor hele familien kan få en oplevelse af den sjove og lidt uhyggelige slags.
Eller gå over til ”Viggos gyserfest” – hvis du altså tør. Den vil være til de lidt større børn. I labyrinten kan du måske møde et spøgelse, og der vil være røg, musik, laserlys og andre gyselige ting..

BonBon-land holder Hallohviin-åbent fra lørdag 10. oktober til søndag 17. oktober + 24. og 31. oktober 2015

Læs mere om Hallovhiin i BonBon-land

Få rabat på indgangen med FDM


Louisiana for børn og voksne
I efterårsferien sprudler Louisianas Børnehuset af aktiviteter for børn – alt sammen med afsæt i udstillingerne AFRIKA og Yayoi Kusama – I uendeligheden. Du kan bl.a. lave dine egne græskarskulpturer, forme AFRIKA-briller, bygge fremtidsbyer og udforske den japanske kunstner Yayoi Kusamas motiver og maleteknikker. Og så er der selvfølgelig særlige omvisninger for børn og deres voksne. 

Læs mere om Louisiana

Få entré til 4 personer for 3s pris som FDM medlem

Efterårsferie i Roskilde

Tag hele familien med til Roskilde. Her byder Roskilde Museum på Den Store Æblefest i Lützhøfts gamle Købmandsgård, Vikingemuseet giver dig mulighed for at føle dig som Vikingekonge og i Klatreskoven Musicon kan I få en unik klatreoplevelse i skønne omgivelser med sjov og udfordrende leg for alle aldre.

Læs mere om efterårsaktiviteter i Roskilde

Få rabat på indgangen til Roskilde Museum med FDM


Bornholm

Børnefestival i Hasle, Halloween i Gudhjem og rollespil på Bronholms Middelaldecenter, Bornholm
Også Bornholm byder på masser af efterårsaktiviteter. I Hasle kan børnene opleve den super hyggelige Børnefestival med en masse sjove aktiviteter og hele Gudhjem by byder på Halloween med gys og uhygge. På Bornholms Middelaldercenter kan du være med i rollespillet hvor helte kæmper mod skurke, feer mod trolde og adelsmænd mod kirkefolk

Læs mere om efterårsferiens aktiviteter på Bornholm.info

Få rabat på indgangen til Bornholms Middelaldercenter med FDM


Fyn

Oplev Jagten på Spejlægget på Danmarks JernbanemuseumEfterårferie i Odense

Efterår med masser af oplevelser, aktiviteter og gode tilbud i Odense. Oplev Kartoffelferie i Den Fynske Landsby, Jagten på Spejlægget på Danmarks Jernbanemuseum og på Planet Shark vil hajer tryllebinde dig med frygt eller fascination.

Læs mere om efterårsferie i Odense

Få rabat på indgangen til Danmarks Jernbanemuseum med FDM

Riddere og prinsesser på Egeskov Slot

På slottet bliver børn forvandlet til rigtige riddere og prinsesser. I riddersalen finder du prinsessekjoler, en ægte børnerustning og den tunge brynje – som du må prøve. Hop op i den gyldne trone eller prøv ”selfie-rustningen”. Udenfor kan du bruge mange timer på Egeskovs kæmpe store legeplads, med svævebane og Treetop Walking, Segwaybane og måske fare vild i labyrinten

Læs mere om efterår på Egeskov Slot


Syd- og Sønderjylland

KoldinghusKongens store fest på Koldinghus
Året er 1610 og Kæmpetårnet står færdigbygget. Det vil Kongen fejre med en stor fest og han har brug for DIG til at hjælpe til med forberedelserne. Bliv "Kongelig Hofleverandør" og kom i audiens hos Kongen.

Læs mere om Kongens Fest på Koldinghus

Efterårsferieworkshop på Esbjerg Kunstmuseum
Kan man skabe billeder med sugerør, insekter og kageruller? Hvad sker der, når man bytter tegninger og arbejder videre på noget, en anden har startet? Og kan billeder kigge tilbage på os?

Læs mere Esbjerg Kunstmuseum


Efterårshygge i Universe, Sønderborg
Universe 2014Kig forbi i Universe i efterårsferien og prøv en gratis tur i en Elbil eller spil gratis med i vores hønseskidningskonkurrence om et gavekort til butikken i Universe på 100 kr.

Læs mere på universe.dk


Halloween i Legoland, Billund
LEGOLAND får besøg af spøgelser, flagermus, edderkopper og masser af græskar, der pakker parken ind i et skummelt Halloween-univers. Der bliver uhyggelig underholdning, når Monster & Sofie fra DR går på scenen. Så gør dig klar til gys, gru og grin for hele familien. UuuhhhHH!

Læs mere på legoland.dk

Overnat med rabat på campingpladsen Legoland Holiday Village


Midtjylland

Magisk Halloween i Djurs Sommerland, Nimtofte
Mærk stemningen brede sig, når 20.000 farvestrålende græskar, levende hekse, enorme edderkopper og gigantiske halloween-væsener forvandler parken, og gør det til en helt ny oplevelse at prøve Danmarks største rutschebaner og de over 60 sjove forlystelser for små og store legebørn.

Læs mere på djurssommerland.dk


Den Gamle ByEn dag som barn i Den Gamle By i Århus
Du kan prøve at være barn som i 1864 eller 1927. Her kan du rejse tilbage i tiden og for en dag opleve, hvordan det var at være barn i gamle dage, hvor du stablede brænde, skurede gryder, vaskede tøj og meget mere.
Besøg også vores nye boliger og butikker fra 1974. Se vores udstillinger: Hønsestrik og hot pants og Aarhus rocks!

Læs mere på Den Gamle By

Tivoli Friheden i hjertet af Århus
Kom og oplev når vi har pyntet Friheden op med masser af græskar, lys og sjove oplevelser. Mød bl.a. Monster Busters fra Ramasjang og oplev børneteateret Nattens Tivoli. Køber du entré + turbånd i forbindelse med Halloween i efterårsferien, og beholder Turbåndet på, kan du komme så tit man vil resten af hele efterårsferien.

Få FDM rabat til Tivoli Friheden

Efterårsferie i Kattegatcentret
I Kattegatcentret får du FISK på hjernen i efterårsferien. Hele ugen vrimler det nemlig med sjove og spændende oplevelser og aktiviteter for børn og voksne - med FISK!

Læs mere om Kattegatcentret

Få FDM rabat i Kattegatcentret


Halloween i AQUA i efterårsferien
AQUADracula kommer forbi og fortæller om de blodsugende dyr i den danske natur. Overalt i AQUA, både inde og ude, vil der være spændende og uhyggelige aktiviteter for både børn og voksne. Mød den hyggelige Viking,  smag hans fantastiske urtesuppe og hør ham fortælle hvordan vikingerne levede.
Læs mere om Halloween på Aqua

Få FDM rabat hos Aqua


Nordjylland

Aalborg
I Aalborg er der masser af arrangementer og attraktioner, der folder sig ud i efterårsferien. Byen er fuld af sjov for hele familien. Skær græskarlygte, lav bolsjer, se den underjordiske fangekælder eller opklar mysterier på Aalborgs Historiske Museum. Prøv at være dyrepasser for en dag i Aalborgs Zoo eller oplev udstillingen fisker eller pirat med fokus på den internationale indsats i Østafrika på Springeren Maritimt Oplevelsescenter.

Læs mere om aktiviteter i efterårsgferien i Aalborg


Mordmysteriet i efterårsferien på Højriis Slot

Højriis SlotDørene knirker og gardinerne blafrer. I er kommet til et gammelt slot…Du skal tage dig i agt, når du går igennem slottet, da jagten på de “Blodrøde Diamanter” er gået ind. Hvor kommer diamanterne fra? Og hvor er de nu?

Det er nu, du skal hjælpe os. Få afprøvet dine evner som detektiv og løs årets mordgåde.
De har åbent hver dag i efterårsferien fra 10. okt.-18. okt. kl. 11.00 – 17.00 (skuespillere kl. 12-16)

Læs mere om Højriis Slot
 

Max gas på Kystcentret Thyborøn
Oplev eksotisk krybdyrshow, lav bolsjer med insekter eller sæbebobler i fantastiske farver, byg din egen drage eller raket eller tag med på strandtur og saml flotte sten og poler dem tilbage på Kystcentret.

Læs mere Max gas på Kystcentret Thyborøn

Få FDM rabat hos Kystcentret Thyborøn


Nyd en historisk dag på Voergaard Slot

Voergaard SlotHistorien om den herskesyge slotsfrue Ingeborg Skeel fra 1580 kan få det til at løbe koldt ned af ryggen på både store og små. Måske ser I et strejf af hende i de tøndehvælvede kældre eller i det høje tårnværelse.

Nyd en historisk dag med hele familien og gå på opdagelse i de mange eventyrlige fortællinger. Kryb ind i fangekælderen, mød spøgelserne og find blodpletten, der ikke kan vaskes af. Oplev en fantastisk verden af uvurderlige kunstskatte og kongelige antikviteter. Og træd ind i middelalderens vrimmel af tjenere, terner, munke, soldater, håndværkere og handelsfolk til de festlige Middelalderdage på Voergaard Slot.

Læs mere på voergaardslot.dk

Få FDM rabat på Voergaard Slot


Ud i naturen

Der er masser af muligheder for at komme ud i naturen i efteråretVil du have mere inspiration til hvordan familien kan nyde efteråret ude i naturen, er der masser af inspiration at hente hos bl.a.:

Naturstyrelsen

Visit Denmark

Dragedag i Dyrehaven nord for København (læs mere her)

 

 

Gå ikke glip af bilviden og gode tilbud

Få bilnyheder, gode råd om vedligeholdelse af bilen samt aktuelle tilbud fra FDM.

1 kommentar

  Opret ny kommentar
Rediger
 |  Skrevet af: Dan Palle Krist...
#1slettet

Indsend kommentar

  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.
  • Tilladte HTML tags: <a> <p> <em> <strong> <cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd><span><div><br />
  • Internal paths in double quotes, written as "internal:node/99", for example, are replaced with the appropriate absolute URL or relative path.
  • Filter for image paths to CDN URLs

Yderligere information om inddataformater

FDM netbutik

Stort udvalg af bil- og campingudstyr