Bemærk: Denne nyhed er over et år gammel, og derfor kan visse af
oplysningerne være forældede.

Peugeot-crossover strammer sig op

Fronten på Peugeot 2008 er ændret til det mere markante. Foto: Peugeot

Peugeot 2008 får nu en markant ansigtsløftning, der giver bilen betydelig mere kant, udstråling og SUV-stil.

Peugeot 2008 og Renault Captur blev lanceret næsten samtidig for tre år siden, og lige fra begyndelsen er Captur kørt ret klart fra 2008, både i Danmark og i Europa som helhed.

En forklaring er sandsynligvis, at Captur har et mere iøjnefaldende design, mens 2008 lagde ud med en ret afdæmpet og ikke særlig SUV-agtig stil.

SUV-stil

Baglygterne er nye, og en aluplade forneden tilfører SUV-stil. Foto: PeugeotDet bliver der sandelig ændret på nu. Med debut på Genéve-salonen 1. marts og dansk lancering til sommer får Peugeots lille crossover et markant facelift.

Bilen får en del mere SUV-karakter med en ny, robust kølergrill, sorte sideskørter og skærmkanter samt et beskyttelsespanel i aluminium integreret i for- og bagkofanger. Der er også ny lyssignatur i kraft af forlygtehus i krom og sort, og baglygterne har løveklør med 3D-effekt i en dybrød farve.

GT Line tilbydes

2008 kommer samtidig i et ny, højere udstyrsniveau, GT Line. Det består bl.a. af 17 tommer sorte alufælge, sorte lakdetaljer, en særlig grill med Peugeot i rødt og røde detaljer i både instrumentbordet og på sæder.

Motorprogrammet vil bestå af trecylindrede benzinmotorer i tre 1.2-versioner: 82, 110 og 130 hk. Der er også tre 1.6-dieseler: 75, 100 og 120 hk.

 

Gå ikke glip af bilviden og gode tilbud

Få bilnyheder, gode råd om vedligeholdelse af bilen samt aktuelle tilbud fra FDM.

Indsend kommentar

  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.
  • Tilladte HTML tags: <a> <p> <em> <strong> <cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd><span><div><br />
  • Internal paths in double quotes, written as "internal:node/99", for example, are replaced with the appropriate absolute URL or relative path.
  • Filter for image paths to CDN URLs

Yderligere information om inddataformater

FDM netbutik

Stort udvalg af udstyr til bilen

FDM netbutik

Stort udvalg af udstyr til bilen