Opels chef vil ikke være fransk

Afgående (tv) og tiltrædende Opel-chef. Foto: Opel

Chefen, der næsten fik Opel på fode igen, vil alligevel ikke følge med, når den franske PSA-koncern forventeligt overtager Opel om kort tid. Karl-Thomas Neumann efterfølges af ’ciffernissen’ Michael Lohscheller.

Opels chef gennem de seneste fire år vil åbenbart helleer være chef for Audi end blive i sit firma under de nye franske ejere fra Peugeot-Citroën.

Karl-Thomas Neumann har i hvert fald sagt sit job som Opel-direktør op, selv om han i marts sagde, at han var parat til at følge med Opel fra General Motors ejerskab til PSAs.

På vej til Audi?

Rygter i den europæiske bilbranche siger, at den ingeniøruddannede Neumann står til at blive chef for Audi. Neumann var før sin tid hos Opel Volkswagen-chef i Kina.

Audi-stillingen er ganske vist ikke pt ledig, men andre rygter vil vide, at den nuværende boss, Rupert Stadler, skulle sidde løst i sadlen. Men begge dele er indtil videre ubekræftede oplysninger.

Finansdirektør tager over

Bekræftet er det derimod, at ny Opel-chef bliver Michael Lohscheller. Han har indtil nu været finansdirektør, og der kan nok blive brug for en mere bogholdertype, for at holde styr på de penge, som stadig løber hurtigere ud end ind.

SE OGSÅ: Opel opsluges af Peugeot-Citroën

 

Gå ikke glip af bilviden og gode tilbud

Få bilnyheder, gode råd om vedligeholdelse af bilen samt aktuelle tilbud fra FDM.

Indsend kommentar

  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.
  • Tilladte HTML tags: <a> <p> <em> <strong> <cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd><span><div><br />
  • Internal paths in double quotes, written as "internal:node/99", for example, are replaced with the appropriate absolute URL or relative path.
  • Filter for image paths to CDN URLs

Yderligere information om inddataformater

FDM netbutik

Stort udvalg af udstyr til bilen

FDM netbutik

Stort udvalg af udstyr til bilen