Honda CR-V får en lillebror i 2014, når produktionsudgaven af Honda Urban Concept går i produktion.

Honda løftede sløret for den ganske smarte lille bil på biludstillingen i Detroit, og det var ikke tilfældigt, at præsentationen fandt sted i USA. Dels er prognoserne for netop denne type og størrelse af biler meget positive i USA, dels har Honda store forventninger om at øge salget og markedsandelene på det amerikanske marked.

Blanding af Jazz og CR-V

Urban Concept bliver lillebror til Honda CR-V.Honda forventer at trække kunder over fra andre mærker, og ved præsentationen blev den nye bil betegnet som en blanding mellem Jazz og CR-V.

Honda Urban Concept er godt 20 cm kortere end CR-V og kommer dermed også til at ligge mellem Jazz og CR-V i størrelse. Dermed bliver den også lidt større end f.eks.Opel Mokka og Renault Captur. 

Til Europa i 2014

Bilen, som endnu ikke har noget navn, kommer på det japanske marked i slutningen af året, og det forventes, at den vil komme til Europa i løbet af 2014.

Bilerne til det amerikanske marked skal bygges på en ny fabrik i Mexico, mens bilerne til Europa efter al sandsynlighed fortsat skal komme fra den japanske fabrik. Der er ikke umiddelbart planer om at producere den nye bil på Hondas engelske anlæg.