Kører du rundt i årets bilmærke?

Hvilket mærke er danske bilejere mest tilfredse med? Det kan du være med til at afgøre ved at deltage i FDMs årlige AutoIndex-undersøgelse.

Hvert år kårer FDM det bilmærke, som danske bilejere er mest tilfreds med.

Det sker via AutoIndex, hvor bilejere vurderer deres bils egenskaber, deres værksteds kundskaber og forhandlerens fortræffeligheder. Sidste år deltog flere end 34.000 privatbilejere.

Svarene er med til at skabe et værdifuldt overblik over kvaliteten hos bilmærkerne, og AutoIndex-undersøgelsens resultater benyttes løbende i forbindelse med test og artikler i Motor.

Vind gavekort

Du kan være med til at påvirke resultatet ved at besvare spørgsmålene i undersøgelsen. Som tak for hjælpen deltager du i lodtrækningen om rejsegavekort og gavekort til FDMs netbutik.

Har du besvaret Autoindex-undersøgelsen tidligere, vil du i løbet januar automatisk modtage en mail fra Loyalty Group med en opfordring om at deltage igen.

Alternativt kan du deltage i undersøgelsen her:
Deltag i undersøgelsen

Svarene bearbejdes af Loyalty Group, og ranglisten over bilmærkerne med de mest tilfredse brugere offentliggøres i Motor og på fdm.dk senere på året.

Gå ikke glip af bilviden og gode tilbud

Få bilnyheder, gode råd om vedligeholdelse af bilen samt aktuelle tilbud fra FDM.

Indsend kommentar

  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.
  • Tilladte HTML tags: <a> <p> <em> <strong> <cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd><span><div><br />
  • Internal paths in double quotes, written as "internal:node/99", for example, are replaced with the appropriate absolute URL or relative path.
  • Filter for image paths to CDN URLs

Yderligere information om inddataformater

FDM netbutik

Stort udvalg af udstyr til bilen

FDM netbutik

Stort udvalg af udstyr til bilen