Bemærk: Denne nyhed er over et år gammel, og derfor kan visse af
oplysningerne være forældede.

Fest for de bilglade i Herning

Formula Racing viser både deres vinderbil fra den Europæiske Le Mans-serie. Foto: Karsten Meyland Lemche, FDM

Motorshow 2016 åbnede i dag dørene i Messecenter Herning til en weekend fuld af bilfascination og passion for skæve motorkøretøjer. Udstillingen koncentrerer sig om sportsvogne, racerbiler og en lang række events med både biler og motorcykler.

Kevin Magnussens første Formel 1 bil, bygget af hans onkel Erik, er også udstillet på hans officielle fanklubs stand. Fotos: Karsten M. Lemche, FDMDer er fart over Herning i den kommende weekend, hvor den traditionelle biludstilling er erstattet af Motorshow 2016. En fascinationsudstilling med fokus på entusiastbiler, klassiske biler, sportsvogne, racerbiler og et tilsvarende udvalg af motorcykler.

Udstillingen er proppet med sportsvogne. Audi og Mercedes-Benz har egne stande, hvor deres sportslige modeller er udstillet. Men når du går rundt mellem standene, fanger øjet alskens lækre biler.

KLIK HER: Se, hvad der sker på Motorshow 2016

Bugatti Veyron er udstillet på Sportscarevents plads. Her kan du bl.a. også se den helt nye Porsche 911 GT3 RS samt en McLaren og en Ferrari 458 Italia.Sportscarevent har også en stand, og her er der både en Bugatti Veyron og Porsches nye 911 GT3 RS samt bl.a. en Ferrari 458 Italia og en McLaren.

Masser af klassikere

Der er også en lang række klassiske biler og racerbiler, herunder en amerikanerbiler som Ford Mustang og Chevrolet Impala.

De klassiske racerbiler fylder meget på de danske baner og står også flere steder på udstillingen. Blandt andet en meget pæn VW Golf i tidstypisk bemaling.

KLIK HER: Tag til Motorshow med FDM og få rabat

På FDMs stand kan du komme forbi og bestille FDM Shellkort. Du kan også besøge FDM Motorsports stand med vores eventbiler.Motorsporten udgør en betydelig del af udstillingen, her kan du både se gokarts, FDMs nye Sport-serie, DTC-racere og alskens specielle racerbiler.

En af de mere sjældne er en af Michael Schumachers Ferrari F1-racere fra 2005. På FDM Motorsports stand kan du også se FDMs VW Scirocco eventracere.

Mød FDM

Kig også forbi FDMs stand. Her er mulighed for at tale med medarbejdere fra FDMs medlemsservice, ligesom du kan få oprettet et FDM Shell brændstofkort.

Bumle og Lynet McQueen fra filmen "Biler" står der i fuld størrelse, til glæde for børn og barnlige sjæle.Du kan også tage et eksemplar af MotorClassic eller Fri med hjem. MotorClassic er Danmarks førende magasin om klassiske biler. Og Fri er et nyt blad for dem, der interesserer sig for ferie, fritidsliv og camping.

 

Gå ikke glip af bilviden og gode tilbud

Få bilnyheder, gode råd om vedligeholdelse af bilen samt aktuelle tilbud fra FDM.

Indsend kommentar

  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.
  • Tilladte HTML tags: <a> <p> <em> <strong> <cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd><span><div><br />
  • Internal paths in double quotes, written as "internal:node/99", for example, are replaced with the appropriate absolute URL or relative path.
  • Filter for image paths to CDN URLs

Yderligere information om inddataformater

FDM netbutik

Stort udvalg af udstyr til bilen

FDM netbutik

Stort udvalg af udstyr til bilen