Medlemskab + vejhjælp og førstehjælpstaske

Få tryghed på vejen med FDM vejhjælp til en fordelagtig medlemspris

DS for fuld udblæsning

DS E-Tense. Foto: DS

Franske DS Automobiles skruer helt op for effekterne med den elektriske konceptbil E-Tense. En færdig ny DS er dog først klar om to år.

Det knivskarpe design, sportsvognsformen og den hidsige ”ametrin-grønne” kulør skal nok trække besøgende og kameralinser til, når DS viser konceptbilen E-Tense på årets Genève-udstilling.

Konceptbilen er endnu mere dramatisk, i hvert fald mere skarpt og markeret, end tidligere konceptbiler fra det franske luksusmærke.

E-Tense er en elektrisk GT-bil. Der er ikke nærtstående planer om at sætte den i produktion, men derfor kan man godt beundre linjerne. Foto: DS AutomobilesDS beskriver bilens udvendige design som ”præget af skulpturelle, lange ubrudte og dynamiske linjer. Dens profil leder tankerne hen på Grand Tourismo med den imponerende hækspoiler i krom og den elegante metallak.”

Holde gejsten oppe i to år

E-Tense skal holde gejsten oppe for mærket, indtil produkttørken holder op. Der går nemlig endnu to år, før den første, andengenerations DS-model er klar.

Konceptbilen er næppe en forløber for en stor coupé, der vil gå i produktion. Selv om det kunne passe til den eksklusive stil, sælger sportscoupéer ikke specielt godt, og der er en lang række andre volumen-modeller, der skal udvikles først.

Det gælder ny DS 3, 4 og 5 samt formentlig to crossovers og en stor 6-model. Og DS vil ”kun” love seks modeller frem til 2020.

Ren elbil

Stilelementer, f.eks. noget fra fronten, skal dog nok dukke op i de næste DS-biler.

DS E-Tense er en ren elbil og har masser af kræfter – 402 hk og 516 Nm. Bilen kan accelerere fra 0 til 100 km/t. på 4,5 sekunder. Topfarten er 250 km/t., og rækkevidden er 310 km ved blandet kørsel.

SE OGSÅ: Fransk luksusmærke vil fordoble

 

Gå ikke glip af bilviden og gode tilbud

Få bilnyheder, gode råd om vedligeholdelse af bilen samt aktuelle tilbud fra FDM.

Indsend kommentar

  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.
  • Tilladte HTML tags: <a> <p> <em> <strong> <cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd><span><div><br />
  • Internal paths in double quotes, written as "internal:node/99", for example, are replaced with the appropriate absolute URL or relative path.
  • Filter for image paths to CDN URLs

Yderligere information om inddataformater

FDM netbutik

Stort udvalg af bil- og campingudstyr

FDM netbutik

Stort udvalg af bil- og campingudstyr
VIND
MED FDM

TEST OG VIND

Er du en fremtidssikret bilist?

LÆS MERE
Gavekort 10.000 kr.

Tilmeld dig vores nyhedsbreve og vind et rejsegavekort til en værdi af 10.000 kr.