Bemærk: Denne nyhed er over et år gammel, og derfor kan visse af
oplysningerne være forældede.

Biludstilling i Detroit med lyse udsigter

Der er optimisme at spore blandt bilproducenterne, der i disse dage viser deres nyeste kreationer frem på den internationale biludstilling i Detroit.

Det er en tradition, at bilåret sparkes i gang af den internationale biludstilling i Detroit. I de senere år har udstillingen været holdt i skyggen af katastrofale salgstal for den amerikanske bilbranche, og især de hjemlige producenter har været hårdt ramt.

Årets udgave af North American International Auto Show finder sted på baggrund af helt anderledes lyse udsigter. Bilsalget i USA blev med 14,5 millioner solgte biler og trucks (det vi andre kalder SUV'ere, offroadere og pickups ) det største år nogensinde.

15 millioner biler i år

I år forventer brancheanalytikere, at salget vil runde 15 millioner biler, og der er derfor optimisme at spore på standene, hvoraf mange er nybyggede i fremgangens anledning.

Udstillingen viser dog også tydeligt, at bilbranchen har været helt i knæ, siden finanskrisen trådte ind. Det tager nemlig som regel tre-fire år at udvikle en ny model, og antallet af helt nyudviklede modeller kan i år tælles på få fingre. En meget klar indikation af at mange projekter blev sat på stop, da krisen indtraf.

Motor er som eneste danske medie til stede i Detroit, og i de kommende dage vil bladets chefredaktør Bo Christian Koch rapportere om de største nyheder til fdm.dk.

Læs bl.a.:

Tesla X med unikke bagdøre
Lille Spark bliver elektrisk
Corvette stjæler billedet
Crossblue er VWs nye SUV
Cadillac sætter strøm til luksuscoupé
HCD-14 viser Hyundais nye formsprog
Lille CR-V på vej fra Honda
Ny Corolla klar i kulissen
Cadillac og Dodge er årets bil

 

Gå ikke glip af bilviden og gode tilbud

Få bilnyheder, gode råd om vedligeholdelse af bilen samt aktuelle tilbud fra FDM.

Indsend kommentar

  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.
  • Tilladte HTML tags: <a> <p> <em> <strong> <cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd><span><div><br />
  • Internal paths in double quotes, written as "internal:node/99", for example, are replaced with the appropriate absolute URL or relative path.
  • Filter for image paths to CDN URLs

Yderligere information om inddataformater

FDM netbutik

Stort udvalg af udstyr til bilen

FDM netbutik

Stort udvalg af udstyr til bilen