Bemærk: Denne nyhed er over et år gammel, og derfor kan visse af
oplysningerne være forældede.

Billigst at holde campingferie i Tyskland

Det er billigst at campere i Tyskland og dyrest i Schweiz, viser gennemgang af de gennemsnitlige overnatningspriser

Det er billigst at holde campingferie i Tyskland og dyrest i Schweiz. Det viser en gennemgang af overnatningspriserne på campingpladserne i Europa.

Der kan være mange penge at spare, hvis man vælger det rigtige land at holde campingferie i. I Tyskland kan en familie overnatte på en campingplads for mindre end 225 kr. i gennemsnit. Dermed er Tyskland fortsat et af Europas billigste lande for campister, når man ser på gennemsnitspriserne. Det viser en gennemgang af priserne foretaget af FDMs tyske søsterklub, ADAC.

”Rigtig mange danskere holder campingferie i netop Tyskland, så de kan glæde sig over, at det også er det billigste af de mest populære campinglande i Europa”, siger Michelle Holmegaard, produktchef for FDM camping.

I gennemsnit betaler en familie på to voksne og et 10 årigt barn lige omkring 200 kr. for en overnatning på en tysk campingplads, som indbefatter bil, campingvogn og øvrige udgifter. Næstbilligste land at campere i er Sverige med en gennemsnitspris på ca. 210 kr. og midt i ligger Østrig, Frankrig, Kroatien og Holland. Dyreste campingland i 2016 er fortsat Schweiz (343 kr.) tæt efterfulgt af Italien med en gennemsnitspris pr. overnatning på 323 kr. og endelig kommer Danmark med (291 kr.) og Spanien.

”De største prisforskelle finder man i de populære Middelhavsferielande Frankrig, Spanien og Italien og her spiller regionale forskelle en stor rolle. Her hæves gennemsnitsprisen af, at der også findes dyre luksuspladser med mange faciliteter. Det er også værd at notere sig, at feriekomplekser med kystplacering eller på øer, generelt er dyrere, end samme type pladser placeret inde i landet”, siger Michelle Holmegaard.

Generelt gælder, at der kan opnås store rabatter ved at rejse udenfor sommerhøjsæsonen. I den nye ADAC Campingguide 2016 er der oplysninger om 5.000 campingpladser i Europa. Her er det muligt at sammenligne priser og se rabatmuligheder. Guiden kan købes i FDMs Netbutik.


Campingführer Nordeuropa 2016, 239 kr. (medl. 199 kr.)
Campingführer Sydeuropa 2016, 239 kr. (medl. 199 kr.)

 

Gå ikke glip af bilviden og gode tilbud

Få bilnyheder, gode råd om vedligeholdelse af bilen samt aktuelle tilbud fra FDM.

Indsend kommentar

  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.
  • Tilladte HTML tags: <a> <p> <em> <strong> <cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd><span><div><br />
  • Internal paths in double quotes, written as "internal:node/99", for example, are replaced with the appropriate absolute URL or relative path.
  • Filter for image paths to CDN URLs

Yderligere information om inddataformater

FDM netbutik

Stort udvalg af udstyr til bilen

FDM netbutik

Stort udvalg af udstyr til bilen