Registreringsattest med til udlandet

Den originale registreringsattest skal medbringes ved alle rejser med køretøjet

Hvis du skal køre i udlandet, skal du have den originale registreringsattest medbringes. Det samme gælder for registreringsattesten for campingvogn etc.

Fra den 5. december 2005 er form og indhold på registreringsattester til biler og andre køretøjer skiftet. Registreringsattester af den gamle model er dog fortsat gyldige, og du behøver derfor ikke at ombytte den, du har i forvejen.

Hvis du har en registreringsattest af den nye model, og du skal køre i udlandet, skal du tage del I af den nye registreringsattest med, som dokumenterer køretøjets registrering over for udenlandske myndigheder. Del II skal du lade blive hjemme.

Hvis du har en registreringsattest af den gamle model, skal hele den originale attest medbringes ved alle rejser med køretøjet. Efterlad ikke registreringsattesten i handskerummet eller i bilen i det hele taget.

Hvis registreringsattesten er blevet væk, skal du have en ny. Den kan du bestille på et af SKATs motorcentre, eller bestille på SKATs hjemmeside

BESTIL: Ny registreringsattest

Hvis du kun har mistet enten del I eller del II af den nye registreringsattest, skal du aflevere den del, som du fortsat har for at få en ny hel registreringsattest. Du skal være opmærksom på, at der i højsæsonen kan være ventetid på udstedelsen af en ny registreringsattest.

En midlertidig registreringsattest er ikke gyldig ved kørsel i udlandet. På SKATs motorcentre fås en tidsbegrænset attest, der varer 1 måned. Hvis turen går uden for Europa, skal man anskaffe en international registreringsattest.

Læs mere om registreringsattest under Bilviden

Find dit nærmeste motorcenter her

Læs mere på fdm.dk om kør selv-ferie: 

 

Rejsedokumenter til kør selv-ferien

Klar til kør selv-ferie

Sektionen planlæg din kør selv-ferie

Jesper Kragh Hansen
#1Har netop fået sat træk på min leasede bil, og der er ikke kommet nogen ny attest, og de siger at det er nok, at have den gamle med, når bare det er registreret at det er monteret, er det korrekt.

reg. AB 32 389, hvor ser man om det er registreret at

mvh Jesper

Indsend kommentar

  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.
  • Tilladte HTML tags: <a> <p> <em> <strong> <cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd><span><div><br />
  • Internal paths in double quotes, written as "internal:node/99", for example, are replaced with the appropriate absolute URL or relative path.
  • Filter for image paths to CDN URLs

Yderligere information om inddataformater


FDM netbutik

Stort udvalg af bil- og campingudstyr

Nyhedsbrev blok 2013

Back to top