Bliv FDM medlem

- og få en masse fordele til dig og din bil

Kampagnetilbud: Spar 20% første år.

Bliv medlem

Husk campingpasset

Campingpasset fungerer som ID-kort for dig og din husstand, når I er på campingferie

Når du skal overnatte på campingpladser i Europa kan det være en fordel at medbringe et gyldigt campingpas, også kaldet Camping Key Europa. Som medlem af FDM, kan du bestille det her.

Campingpasset fungerer som identitetskort for dig og din husstand, når I opholder jer på campingpladser - både i Danmark og i Europa. Fordelen ved et campingpas er, at du har alle dine pasdata i campingpasset. Du behøver derfor ikke aflevere dit almindelige pas på campingpladsen, men kan beholde det i sikkerhed hos dig selv.

Du kan som medlem af FDM få udstedt et Camping Key Europe campingpas. Det koster 100 kr. og er gyldig for et kalenderår. Campingpasset kan købes hos FDM i Netbutikken.

Køb campingpas i FDMs Netbutik

Derudover er der knyttet en forsikring til kortet, som træder i kraft, såfremt en gæst på en campingplads ikke er forsikret, og såfremt en forsikring normalt ville dække den pågældende skade.

LÆS MERE: Hent forsikringsvilkår til Camping Key Europe

Mulighed for rabat

På en række campingpladser i Europa kan du få rabat på overnatningen, når du viser dit Camping Key Europe. Der er stor variation i antallet af pladser, der giver rabat og hvor meget. Derudover er det heller ikke alle, der yder rabat i højsæsonen. Derfor er det bedst at spørge sig for, når pladsen bookes, eller når du tjekker ind på pladsen.

Det er desuden muligt at købe campingpasset på campingplads og på de fleste lokale turistkontorer. Hvis du blot skal overnatte en enkelt nat på en campingplads i et af de nordiske lande, kan du nøjes med at købe et Transitpas til 35 kr.

FDM anbefaler om camping og campingferie

Forbered din campingferie

Campingpladser med FDM rabat

Køb ferie- og campingudstyr i FDMs netbutik

Gå ikke glip af bilviden og gode tilbud

Få bilnyheder, gode råd om vedligeholdelse af bilen samt aktuelle tilbud fra FDM.

FDM netbutik

Stort udvalg af udstyr til bilen