• Oplev Kroatien

  Kør selv-turen i Kroatien begynder i Hovedstaden Zagreb. Herefter besøger vores udsendte blandt andet Plitvice Nationalpark, Punat og Labin. Kom med og oplev det smukke land i levende billeder.

  Læs mere
 • Vikingernes Danmark

  Oplev vikingeborge og vikingemuseer i Danmark.

  Læs mere
 • Spar penge på rejsen med SimSwap

  Der er penge at spare på rejsen til USA, hvis du vælger at bytte din telefons simkort ud med et fra Simpl World Telecom. Se her hvor nemt det er at spare penge på at bruge telefonen i udlandet.

  Læs mere
 • Lær at manøvrere med campingvognen

  FDM udbyder kurser, der gør dig i stand til at bakke om hjørner, foretage katastrofeopbremsning og lave andre vigtige manøvrer med campingvogn. Men hvordan foregår kurserne? Her kan du se, hvor meget Carina lærte på to timer.

  Læs mere
 • Brug din mobil som gps

  De nye mobiltelefoner med store skærme fungerer godt som gps, hvis du skal finde vej når du kører. Husk en holder og en lader, så du kører sikkert og ikke løber tør for strøm.

  Læs mere
 • Oplev turen under Femern Bælt

  Femern Sund og Bælt har fået produceret en video, der viser, hvordan det kommer til at se ud, når en bil og et tog kører gennem tunnelen.

  Læs mere

Sådan sikrer du din hund i bilen

Når du har din hund med i bilen, skal du sikre den korrekt. Ellers kan det gå grueligt galt ved en ulykke.

Island - mere end Den Blå Lagune

FDM Travel giver dig her et levende indblik i den storslåede natur på Island. Tag med rundt på øen og oplev, hvorfor Island er så fantastisk.

REJSETIPS: SENESTE VIDEOER
+ Vis mere
REJSETIPS: MEST SETE VIDEOER
Oplev Kroatien

Oplev Kroatien

Kør selv-turen i Kroatien begynder i Hovedstaden Zagreb. Herefter besøger...

+ Vis mere