Sådan får du plads til bagage i mikrobilen

Sådan får du plads til bagage i mikrobilen

Det være svært at få plads til al bagagen, når du har valgt en mikrobil. Her kan du se, hvordan du får plads til mere bagage.

Bagage kan hurtigt volde problemer, når du har valgt en mikrobil. Selvom bilen er lille, behøver du dog ikke begrænse dig til bilens bagagerum. For der findes en række smarte løsninger, der giver dig mere plads til bagagen.

Bagage på taget med en tagboks
Med en tagboks kan du udvide pladsen i bilen betydeligt. Det kræver, at du kan montere tagbøjler på bilen, men så har du også en lang række muligheder for ekstra bagage. Du kan montere en almindelig, hård tagboks. Hvis du ikke har plads til en hård tagboks derhjemme, kan du også købe en blød tagboks. Den kan rulles sammen efter brug, og kan placeres under sengen. Du kan dog også transportere cykler og andre ting på taget.

Bagage på krogen med et stativ
Hvis du kan have krog på din bil, har du også mulighed for at montere et stativ bag på bilen. Her kan du fastgøre alt fra cykler til barnevogne. Du kan også montere en stor boks. Denne type bokse er meget rummelige samtidig med, at de er overskuelige at pakke i. Har du ikke plads til en stor, hård boks, findes der dog også bløde bokse til stativet. De kan også rulles sammen efter brug.

FDM anbefaler
Lad dig ikke begrænse af din bils størrelse
Følg bilens anvisninger i forhold til maxbelastning på tag og krog
Læs instruktionsbogen til udstyret grundigt

Se FDM Netbutiks udvalg af bagageløsninger til taget og krogen

FDM netbutik

Stort udvalg af udstyr til bilen