FDM vinder principiel sag om parkering

FDM vinder principiel sag om parkering

Landsretten har afsagt kendelse i en principiel retssag mellem FDM og Københavns Kommune om en omstridt parkeringsordning. FDM førte sagen på vegne af et FDM-medlem, som havde fået en p-afgift i Dronningegården i indre København.

Fredag eftermiddag udsendte Københavns Kommune en pressemeddelse, hvor de oplyser, at de tager Landsrettens dom til efterretning og ikke anker dommen. De oplyser endvidere, at man som bilist naturligvis har ret til at få annulleret og tilbagebetalt afgiften, hvis man har fået en p-afgift for overtrædelse af bekendtgørelsen om parkeringsskiver i et af de nævnte områder i perioden fra marts 2014 til marts 2017. Center for Parkering er allerede gået i gang med at identificere de bilister, der skal have refunderet deres afgift, og disse vil blive kontaktet direkte. Grundet det store antal afgifter, som Center for Parkering skal behandle, kan man som bilist forvente at blive kontaktet frem til 1. maj 2017. Der vil løbende blive lagt mere information på kommunens hjemmeside: www.kk.dk/parkering

 

Indsend kommentar

  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.
  • Tilladte HTML tags: <a> <p> <em> <strong> <cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd><span><div><br />
  • Internal paths in double quotes, written as "internal:node/99", for example, are replaced with the appropriate absolute URL or relative path.
  • Filter for image paths to CDN URLs

Yderligere information om inddataformater

FDM netbutik

Stort udvalg af udstyr til bilen