Biludstilling Paris 2014

Freelander bliver til Discovery

Opel Corsa i helt nye klæder

Europæiske Jazz-toner fra Honda

Skoda tager sløret af ny Fabia

Honda-SUV skal hedde HR-V

A6 skal lokke med ny teknik

Suzuki lader Vitara genopstå

Kia Sorento klar til ny runde

FDM klummer

Interessen for at gå til biludstilling er uforandret meget høj i Paris, hvor 1,25 mio. besøgte 2014-udgaven af ”Mondial de l’Automobile”.

Urban Ride er en specielversion af den nye Citroën C1 tilsat offroad-look og øget frihøjde. Men indtil videre er det kun en showbil.

Efterårets helt store biludstilling går nu i gang i Paris. Mondial de l’Automobile byder på snesevis af verdensnyheder.

VW har ombygget sin i forvejen specielle XL1 til opsigtsvækkende letvægtsracer med motorcykelmotor. Men det er kun for sjov - for at fejre VW nr. 200.000.000.

Peugeot Quartz er et outreret varsel om en mellemstor SUV, som er på vej fra mærket.

Meget langt på literen er et fælles tema for de tre franske bilproducenter på årets bilsalon i Paris. Peugeots bud er en 208, der klarer 50 km pr. liter benzin.

Peugeot 'genudsender' sin store konceptbil Exalt på Paris-udstillingen i oktober. Det skyldes, at der ser ud til at være en del alvor bag.

I et markant teknologiskifte viser Renault nu en visionær konceptbil, som er en el-benzin-opladningshybrid.

Frækt design på ny konceptbil skal skabe opmærksomhed på Toyotas stand på Paris-udstillingen. I færdig form bliver den nye Nissan Qashqai-konkurrent mere jordnær.

Konceptbilen Divine DS ser ud til at være et symbol på DS' løsrivelse fra modermærket Citroën. Og så har den en kabine, der hurtigt kan "klæde om".

En eksperimental-udgave af Citroën C4 Cactus skal nå op på 50 km/l ved hjælp af bl.a. mindre vindmodstand, lavere vægt og luft-hybrid-teknik.

FDM netbutik

Stort udvalg af udstyr til bilen