Biludstilling Genève 2013

Billig-Dacia klar med stationcar

Civic springer ud som stationcar

VW Golf vinder knusende sejr

Ny Octavia klar som stationcar

Her er Volvos 2014-modeller

BMW 3 som rummelig hatchback

Audi tilsætter RS til Q3

VW Golf giver gas med diesel

Renault med frisk SUV-pust

Audi klar med fuldblods hybrid

Trækkrog på hybridbil

Lille Up bliver mere rå

Kia går til den med GTI-model

Opel lufter sin nye kaleche

Peugeot 208 bliver alsidig

FDM klummer

Superbiler i den helt ekstreme liga gav nærmest cirkusstemning på bilsalonen i Genève.

Bilglæden er virkelig tilbage på dette års Genève-udstilling efter mange års voldsom fokusering på grønne biler. Nu er det som om, det grønne er blevet til en naturlig, baggrundsfarve, som bare skal være i orden, men ikke skal skygge for det mere sjove.

Qoros er en verdensnyhed på Genève-salonen. Det kinesiske bilmærke bryder alle fordomme og kan blive et frisk pust i bilernes verden.

Geneve: Det helt store bilshow 130 europa- og verdenspremierer var der på årets store bilshow i Genève. Se de vigtigste her på fdm.dk. Læs mere

 
FDM nyheder

Toyota I-Road er en pudsig eldrevet kabinescooter, der har en imponerende evne til at lægge sig ned i sving som en tohjulet cykel. 70 styks skal køre i Europa.

”Provo” er navnet på denne konceptbil, der fortæller, at Kia er på vej med en coupé i miniklassen.

Adam Rocks er en konceptbil fra Opel, som blander SUV-stil og cabriolet-elementer. Opel overvejer stadig om, der skal komme en eller flere produktionsbiler ud af konceptet.

Trykluft i stedet for batteri som energilager er måden at gøre hybridbiler billigere og mere simple, mener Peugeot-Citroën. En minibil med benzinmotor kan dermed komme op på 34,5 km pr. liter.

Konceptbilen Gloria giver antydning af Alfa Romeo Giulia, som i 2015 skal efterfølge Alfa 159 og give mærket succes i USA og Asien.

Toyota GT86 vises nu i cabrioletversion – indtill videre med tilføjelsen, at det er et koncept. Toyota hævder sågar, at det ikke er besluttet at producere bilen. Cabrioleten vejer kun 18 kg mere end coupéen.

Opel viser en konceptudgave af Adam, hvor der på samme tid er tilført stofkaleche og SUV-look.

Honda-stationcar med stil Honda Civic vender tilbage som stationcar. Det ser ud til at ske med stil. Læs artiklen

Citroën Picasso i friske klæder Den kaldes Technospace, men reelt er det tredje generation af Citroëns fempersoners multibil Picasso. Den nye Picasso kommer til salg til efteråret. Læs artiklen

Der er noget Nissan Juke over den ”frække og urbane” konceptbil fra Kia.

Wraith bliver navnet på en ny Rolls-Royce coupé, der får verdenspremiere på Géneve-udstillingen i marts. Bilen bliver den mest kraftfulde Rolls-Royce nogensinde, siger firmaet.

FDM netbutik

Stort udvalg af udstyr til bilen