Biludstilling Genève 2012

GTI på to cylindere

Her er Seats nye mellemmodel

Honda CR-V på europæisk

Familie-Hyundai bygger ud

Når 1.000 hk er for lidt

Lille Porsche med markant kant

Outlander klar til ny runde

Mokka er en bil til fritiden

Kia viser anden generation Ceed

Chevrolet bygger ud til familien

BMW sætter strøm til 5-serien

FDM klummer

Klumme: Genéve-udstillingen adskiller fra alle andre store bilshows ved at have masser af udstillere fra designhuse og små nicheproducenter. I år er Bertone særlig interessant.

Klumme: Renault forsøger sig med et helt nyt transport-middel: en eldrevet, kabinescooter med firehjul og to sæder. Twizy lyder helt logisk som nem og miljøvenlig transport i byområder. Men kan man få bilisterne til at ændre vaner?

Klumme: Elbilerne dominerede biludstillingen i Genève for få år siden. Nu har de en meget mere tilbagetrukket rolle. I stedet er små og brændstofbesparende benzinmotorer i fokus.

Klumme: Bilbranchens nye forlovelser, CO2-kampen og kinesernes fravær er nogle af de varme emner, når bilbosserne møder hinanden på Genève-udstillingen.

Klumme: Skydedøre er ikke noget nyt, men skydedøre uden midterstolpe er et helt nyt koncept. Det gør Fords nye B-Max til testkører Karsten Meyland Lemches favorit på biludstillingen i Genève.

Læs om årets store biludstilling i Genève.

 
FDM nyheder

Tata Megapixel er en bemærkelsesværdig lillebitte konceptbil med fikse døre og elmotor i hvert hjul.

Konceptbilen Hi-Cross fortæller om en smart afløser for Nissans mellemstore X-Trail SUV.

FT-Bh er en interessant indblik i Toyota vision for hybridbiler. Med letvægt og tocylindrede motorer bør 48 km pr. liter kunne nås. Lægger man opladning fra oveni, kan det officielle tal blive 125 km pr. liter.

Den luksuriøse Citroën DS4 vises nu i en fuldblods racerudgave. DS4 Racing er en konceptbil, men der er gode chancer for serieproduktion.

Peugeot 208 får officiel premiere på Genève-udstillingen i marts, og de almindelige tre- og femdørs får selskab af to koncepter: en sportslig GTI og en luksuøs "XY".

"Invitation" kalder Nissan dette koncept, som i 2013 ankommer til Europa som færdig produktionsbil. Konceptbilen ligner en afløser for den lille multibil Note.

Giv bilen en rygsæk på, når der er behov for ekstra plads – eller for ekstra store batterier til elbilen.

Koreanske Hyundai præsenterer helt nye sider af sig selv på biludstillingen i Geneve til marts. Et nyt designsprog skal være med til at løfte mærkets image.

FDM netbutik

Stort udvalg af udstyr til bilen