Biludstilling Frankfurt 2013

Den traditionelle pudseklud blev ikke brugt på en af de Mazda 3-modeller, som blev vist frem på bilshowet i Frankfurt. 15.000 kms støv nænnede Mazda ikke at fjerne.

 
FDM nyheder

Med en motorsportsmotor og kulfiberkarrosseri er denne konceptudgave af Peugeot en ekstrem udgave af den nye familiebil.

Konceptbilen Audi Nanuk Quattro Concept er en heftig sportsvogns-crossover med Lamborghini-teknik og V10-dieselmotor.

Citroën Cactus.

Den utraditionelle konceptbil Citroën Cactus bliver næste år til virkelighed som del af C4-familien. Enkelthed er i fokus.

Mercedes-Benz’ nye S-klasse vises nu som coupé, der går i produktion næste år.

Jaguar tager springet og melder sig ind i luksus-SUV-klubben. En mellemstor crossover er klar i 2016. Året inden kommer en lille sedan.

Konceptbilen Smart Four Joy er en teaser til den femdørs Smart, som kommer næste år.

Konceptbilen iV-4 er forsmag på en kompakt crossover, som Suzuki vil lancere 2015. Dermed bliver der trængsel i Suzukis SUV-afdeling.

Store, rummelige MPV-biler har det svært med et design, som nogle kunder opfatter som minibus-agtige. Så Renault laver møblerer markant om på sin næste Espace.

Konceptbilen Monza repræsenterer den stil, Opel-biler får de næste ti år. Og den teknologi alle biler en gang vil indeholde.

Lexus’ nye konceptbil ligner noget, der spiser små børn. Sandheden er mere fredelig: Det er mærkets vision om at brage ind i den nye kompakte SUV-klasse.

For at vise hybridteknikkens muligheder udstiller Toyota en Yaris Hybrid-R, som er god for 420 hestekræfter.

Konceptbilen Citroën Cactus viser glimt af Citroëns kommende modeller og design, og er et signal om simple og brugervenlige biler.

Ford vil tilbyde et ekstra højt niveau og særlige tjenester med en ny luksus-variant af sine større modeller. Mondeo bliver den første – men først i 2015.

Med en opsigtsvækkende koncept-coupe viser Volvo sin helt nye stil, som vil dukke op, når mærkets egen platform er klar i begyndelsen af 2015.

Konceptbilen Niro skal fortælle, at Kia er på vej med livsstilbil i miniklassen.

Opels legendariske coupé fra 1978-1986, Monza, genopstår nu som konceptbil. Men mere for at vise Opels fremtid i design og teknik end som løfte om at coupéen kommer tilbage.

FDM netbutik

Stort udvalg af udstyr til bilen