Biludstilling Frankfurt 2011

Hyundai i40: nu også som sedan

Hyundai gør i30 smartere

En ny Porsche 911 er født

Opel Zafira bliver Kong Flex

VW store nyhed i mikroklassen

Honda løfter klædet for Civic

Nyt liv til Fiat Panda

Nu skal Swift rime på sport

Her er Toyota Yaris den tredje

Med CX-5 drager Mazda ud i naturen

Renault Twingo friskes op

Peugeot 508 går ’offroad’

Opel puster nyt liv i Combo

Audi A5 friskes op

Audi giver fuld gas på bilshow

FDM klummer

Trods et fladt bilsalg i Europa er interessen for at se på nye biler tilbage på højt niveau. Den store bilmesse i Frankfurt havde i år ti procent flere besøgende end gangen før: 928.000

 
FDM nyheder
Mercedes-Benz F125 havde premiere på Frankfurt-showet.

Alverdens smarte fremtidsteknologier er proppet ind i Mercedes-Benz-jubilæumsbil, F125, som også indeholder en avanceret brintteknologi. Og aner man den næste S-klasse?

Konceptbilen C-X16 viser, at der stadig er liv i Jaguar, og at mærket har tænkt sig at bygge en coupé med historiske aner og moderen teknik.

Land Rover DC 100-konceptet har en klassisk Lnad Rover-profil.

Defender, der baserer sig på den originale Land Rover, er på vej i en helt ny generation. Sikkerhedskrav tager livet af den nuværende i 2015.

Seat holdt premiere på sin IBL ved Frankfurt-udstillingen.

Konceptbilen IBL er nyeste bud på Seats fremtidige design - og et varsel om en mere helhjertet entré i den store mellemklasse. En ny Toledo kommer dog først - om et år.

Danske Henrik Fisker viser en ny udgave af sin opladningshybrid Karma. Surf hedder varianten, der er en slags stationcar. Konceptbilen bliver til virkelighed næste år.

Volvo-direktør Stefan Jacoby præsenterer i Frankfurt Volvos fremtid i form af Concept You.

En anelse mere realistisk tegner Volvos design-fremtid sig, efter at det svenske mærke har vist Concept You, der er mere jordnært end forårets kinesiske Concept Universe. Og Volvo siger farvel til fem og seks cylindre. Fremtiden er firecylindret.

VW kommer med sit bud på et miljøvenligt køretøj til fremtidens storbyer. Det hedder Nils og minder en del om 1980ernes danske Ellert.

En topersoners, eldreven kabine-scooter er Opels opsigtsvækkende koncept-køretøj på årets Frankfurt-udstilling. Renault, Nissan, VW og Audi er inde på samme tanke. Måske er der noget om snakken?

Citroën Tubik er en tanke om, hvordan vi bedst - og mest komfortabelt - kan transportere os i fremtiden. Det sker designmæssigt med en tak til Citroëns markante varevogne fra fortiden.

Audi kommer nu med den første indikation af en ny minimodel, A2. Den bliver mindre end A1 og bliver kun eldreven.

Konceptbilen HX1 er et mægtigt apparat på fem meters længde og to meters bredde. Den flotte, strømlinede bil er ikke tiltænkt serieproduktion, men udstiller Peugeots nyeste miljøteknik.

Der er vilde idéer og urealistiske konstruktioner i Audis konceptbil Urban Concept. Men elbilen - kabinescooteren? - peger trods alt på, at Audi pønser på en helt ny form for bybil.

Renault Frendzy er Renaults spøjse konceptbil til Frankfurt Motorshow. Konceptet fabler om at kombinere job og fritid i samme bil, men det er dunkelt, hvilken produktionsbil, den er budbringer om.

Ikke overraskende går BMW sine egne veje i udviklingen af i3, der er BMWs første elektriske bil, naturligvis med baghjulstræk.

BMW går med sportsvognen i8 et skridt videre end med elbilen i3. i8 er en lynhurtig sportsvogn med hybridteknik. 37 km pr. liter benzin og 0-100 på 4,6 sekunder lyder den fascinerende cocktail.

FDM netbutik

Stort udvalg af udstyr til bilen