Biludstilling: Detroit 2011

Subaru trækker linjerne op

Porsche med 767 hk

Passat i kæmpestørrelse

Mini på nye afveje

Mercedes C med internet

Audi A6 i uændret format

FDM klummer
Motors chefredaktør, Bo Christian Koch, rapporterer fra biludstillingen i Detroit.

The North American International Auto Show, den største internationale biludstilling i Nordamerika, slår dørene op for publikum på lørdag. Motor er som eneste danske medie på plads i udstillingshallerne i Detroit.

 
FDM nyheder
Radio-betjeningen er en integreret del af bilen og er udformet af Audi.

Sammen med lanceringen af den nye Audi A6 har danske Bang & Olufsen på Detroit-udstillingen premiere på en ny generation af lyd i bilen.

Den elektriske Mercedes-Benz SLS AMG er malet i den mest støjende gule farve, verden endnu har set.

I 2013 vil Mercedes-Benz lancere en eldreven udgave af supersportsvognen SLS AMG. Den vil kunne gå fra 0 til 100 på fire sekunder.

Honda Civic i den amerikanske udgave.

Den amerikanske udgave af Honda Civic bliver mere vovet end den nuværende forsigtige, men ikke så radikal som den europæiske. En ny europæisk Civic kommer om et år.

Chevrolet Volt er årets bil i Nordamerika 2011.

Opladningshybriden Chevrolet Volt er kåret til North American Car of the Year 2011. Elbilen Nissan Leaf var med i top-tre.

BYD e6 Premier udstilles i USA.

Kinesiske BYD viser sin store elbil e6 på Detroit-udstillingen i en ansigtsløftet udgave. Alle BYDs biler på udstillingen er eldrevne, heriblandt en stor bus.

Konceptbilen Kia KV7.

Konceptbilen KV7 er mærkelig. Dørene er sat forkert på, og Kia fortæller i øvrigt absolut intet om den. Men måske varsler den næste generation af multibilen Carnival.

FDM netbutik

Stort udvalg af udstyr til bilen