Bliv medlem af FDM i dag

- og få en masse fordele til dig og din bil
Bliv medlem

Toyota Yaris Hybrid H2

Toyota Yaris Hybrid. Foto: Karsten Meyland Lemche, FDM

Toyota Yaris Hybrid er Danmarks billigste hybridbil og byder på god benzinøkonomi og høj kørekomfort.

Toyota Yaris er nyligt kommet i en faceliftet udgave, hvor der er skruet op for materialekvaliteten i kabinen, ligesom de udvendige linjer er opdateret, så bilen på mange områder fremstår frisk og dynamisk. Vi har her prøvet hybridudgaven, der kan bryste sig af at være billigste hybridbil herhjemme.

Grundudgaven, H1, koster 184.000 kr., vores udgave har næste udstyrsniveau, H2. Ligesom alle andre hybridbiler er Yaris Hybrid forsynet med automatgear, og er man glad for dette, er denne biltype et godt valg.

 
 

6 kommentarer

  Opret ny kommentar
Rediger
 |  Skrevet af: Thomas Sørensen
#6Jeg købte Yaris Hybrid i december 2015 i stedet for min Aygo da jeg dels skulle bruge automatgear og så stod den til at køre 30,3 km/l så jeg regnede med at køre længere.
Men er da blevet slemt skuffet med et forbrug på 16-20 km/l og hos Toyota står sælgerne bare og siger det er da godt og tilfredsstillende.
At Børge længere oppe skriver bilen skal køres i byen, det vil ikke hjælpe meget for selvom du gør det, så bruger den stadig meget benzin når batteriet er tomt eller når den elmotor ikke har trækkraft nok hvilket er ret tit.
Så ja ca 40-45 procent højere brændstofforbrug er simpelthen ikke godt nok Toyota og I burde med alt respekt være ærlige når I sælger biler, men så fik I nok ikke solgt så mange.
Rediger
 |  Skrevet af: Henrik Hansen
#5Vi købte d.19/2 2016 vore yaris H2 hybrid, aldrig har jeg været så skuffet. vi solgte vores kia ceed for at få en bil som kørte lidt længere på literen (18km/l)
når den fik noget at leve af:-) Vores nye bil køre i snit 16 km/l når enten jeg eller min bedre halvdel køre i den, ved den fart syntes jeg selv vi er til chikane i trafikken med den acceleration fra krydset. kan det virklig være rigtigt at bilfabrikkerne for lov til at teste bilerne på den måde.Jeg kan heller ikke forstå at motor og de andre tilsvarende i andre lande ikke klager til margrethe vestager og eu :-( jeg føler mig pisset på.

Anbefal ikke hybrid til nogle.
Rediger
 |  Skrevet af: Børge Larsen
#4prøv lige at bruge den til det den er lavet til by kørsel   selv fdm har ikke fadet hvad det handler når de tester sådan en bil   de bruger mere tid på motorvejen end i byen   men så er det nemt at skriv det de heller ville købe  en tysk bil
Rediger
 |  Skrevet af: Thorkild Kjærsgaard
#3Vi har for to måneder siden købt 2 stk. Yaris Hybrid, køre ikke over 20 km pr. liter, ikke godt når de skriver 30,3 pr. liter.
Går der ikke lidt VW i den, da den så også må forurene 1/3 mere ?
Rediger
 |  Skrevet af: Kjeld Kamp Svendsen
#2Jeg undre sig over at forbruget ikke står i minus feltet !! GODT 12 KILOMETER !! mindre på literen er da for dårligt, flere andre mærker får hurtigt et minus, hvis de bare ligger 6 kilometer under fabrikstallene. .
Rediger
 |  Skrevet af: Hans J Hansen
#1Jeg har kørt Toyota i 30 år. 1985 - 1990 Corolla 3d habak. 1990-1995 Corolla 3d Festival.
1995-1999 2stk. carina 4d sedan. 1999-2001 1stk. Avensis 4d sedan, 2002-2010 Avensis
3stk. 5d liftbak 1,8 benzin. 2011-2012 1stk. avensis 1,8 benzin 5d st.ca. 6gear, næsten
15 km./ l. dejlig bil, men fruen synes den var for stor, ville til sidst ikke køre den.
Den 1/1 2013 bytte vi lide om til ny Yaris H2 hybrid med aut.gear, dejlig men død i optræk. Den 1/9 2014 byttet til Yaris H2 faslift ny, den meget mere krudt i. Toyotas
ellers finde forbrugstal holde slet ikke, på de begge to ligger de på ca. 20 km./ l.

Indsend kommentar

  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.
  • Tilladte HTML tags: <a> <p> <em> <strong> <cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd><span><div><br />
  • Internal paths in double quotes, written as "internal:node/99", for example, are replaced with the appropriate absolute URL or relative path.
  • Filter for image paths to CDN URLs

Yderligere information om inddataformater

FDM netbutik

Stort udvalg af udstyr til bilen

FDM netbutik

Stort udvalg af udstyr til bilen