Bliv medlem af FDM i dag

- og få en masse fordele til dig og din bil
Bliv medlem

Toyota Yaris 2006-2011

Anden generation af Yaris  fik et mere kantet design,  men mistede ironisk  nok lidt kant i  forhold til forgængeren.

Yaris kom frem som en minirevolution i 1999. Seks år senere kom den anden generation med mere plads og et væld af praktiske løsninger. Ejerne er nærmest lykkelige

Sammen med VW Polo er Toyota Yaris den minibil med de mest tilfredse ejere. Og Yaris-ejerne er mere tilfredse med bilens kvalitet, elsystemet, miljøvenligheden og bilens holdbarhed. Dertil kommer, at de oftere vil købe samme bil igen og anbefale den til deres venner. Der, hvor Yaris hænger i bremsen, er på designet og rustbeskyttelsen.

I forhold til den første generation af Yaris blev designet på anden generation mere kantet, og ironisk nok mistede bilen samtidig lidt kant. For fra at være en bil, der skilte sig ud i trafikken, blev den en bil som alle andre.

Men det var udvendigt. Indvendigt byder Yaris fortsat på en lang række fleksible løsninger, der er årsagen til, at prisen er lidt højere end på konkurrenterne. Mest i øjnefaldende er bagsæderne, der kan forskydes i længderetni

 
 

2 kommentarer

  Opret ny kommentar
Rediger
 |  Skrevet af: Silla Balzer Pe...
#2Helt enig vi har haft vores Yaris 1,4 4D4 T2 i 4 år og kørt 99.000 km ligeledes uden nogen problemer, ved 3 års garantieftersyn hos FDM testcenter i den helt fejlfrie testrapport: "Konklusion Bilen er i særdeles god stand i forhold til alder og km-tal". Der er endnu ikke noget rust selvom vi IKKE har fået den extra rustbeskyttet som FDM ellers foreskriver, det er den bedste og mest brugervenlige bil vi haft i 40 år,kørt 21,15 km per liter i de første 99.000 km.Det er vores 7. Toyota, de andre har alle været Corollaer. De første biler vi havde var af mærkerne Fiat,VW og Mazda tilbage i 60 og 70 erne.
Rediger
 |  Skrevet af: Torben Hast
#1Meget kan man sige om Toyota, efter 5 år og 125.000 km uden nogen problemer af nogen art, kan jeg kun sige om min Yaris 1,4 4D4 at det er den mest fejlfrie bil jeg
har haft igennem mine snart 40 år som bilist. Min kone syntes den ser lidt kedelig ud, men må indrømme at den ellers udfylder alle vores behov.
Til orientering kører vi i gennemsnit 23-24 km/ltr diesel.
Undrer mig over at brugtpriserne ikke er højere,der er masser af bil endnu i en brugt Yaris.

Torben Hast

Indsend kommentar

  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.
  • Tilladte HTML tags: <a> <p> <em> <strong> <cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd><span><div><br />
  • Internal paths in double quotes, written as "internal:node/99", for example, are replaced with the appropriate absolute URL or relative path.
  • Filter for image paths to CDN URLs

Yderligere information om inddataformater

FDM netbutik

Stort udvalg af udstyr til bilen

FDM netbutik

Stort udvalg af udstyr til bilen