Bliv medlem af FDM i dag

- og få en masse fordele til dig og din bil
Bliv medlem

Fiat Tipo halter efter feltet

Fiat Tipo. Foto: Karsten Meyland Lemche, FDM

Den nye Fiat Tipo har det svært i mellemklassen, hvor kampen om kunderne er benhård. Den automatiske nødbremse er hverken standard eller imponerende.

Nødbremsen og bilens generelle karakteristik gør det svært at anbefale Fiat Tipo. Navnlig i et marked, hvor den kommende Hyundai i30, en faceliftet VW Golf og sidste års Årets Bil-vinder Opel Astra sætter overliggeren højt. Der skal mere til i mellemklassen i dag.

 
 

1 kommentar

  Opret ny kommentar
Rediger
 |  Skrevet af: Glenn Laursen
#1Jeg har selv prøvekørt Tipo'en og har slet ikke samme opfattelse af bilen som jeres test. Man sidder godt, instrumenteringen er nem og lige til. Ja touch skærmen er ikke så stor, men det kommer så an på hvad og hvor meget det skal benyttes. Den sidder dog godt pladseret. Jeg syntes på ingen måde den er jævn eller middel. Motoren går godt, måske 'kun' 16 km/l, men igen så kommer det an på ens kørselsmønster og om den skal bruges som pendelbil til lange ture. Kabinen har en fin kvalitet af plast, både i døre og på instrument panel. Det virker tykt og har en overflade med struktur, som ikke blir nemt ridset iforhold til glat eller blankt plast som ellers bruges i mange biler. Designet af bilen er også flot, der er mange linier som gør bilen æstetisk flot i ægte Italiensk stil. Mht EuroNcap så kan jeg ikke se at bilen ikke skulle være anbefales værdig pga den ikke har nødbremse eller adaptiv fartpilot. Jo det er gode ting at have, men ikke et must have. Bilen i sig selv er sikker og på ingen måde kritisabel. Den skal nok blive et hit hos danskerne.

Indsend kommentar

  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.
  • Tilladte HTML tags: <a> <p> <em> <strong> <cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd><span><div><br />
  • Internal paths in double quotes, written as "internal:node/99", for example, are replaced with the appropriate absolute URL or relative path.
  • Filter for image paths to CDN URLs

Yderligere information om inddataformater