Bliv medlem af FDM i dag

- og få en masse fordele til dig og din bil
Bliv medlem

Duel: Mercedes E 220 All-Terrain mod Volvo V90 Cross Country

Mercedes E 220 All-Terrain mod Volvo V90 Cross Country. Foto: Karsten Meyland Lemche, FDM

Den nye Mercedes-Benz All-Terrain møder Volvo V90 Cross Country i en duel på teknik, sikkerhed og lækkert design.

Samlet set peger vi på Volvo V90 Cross Country som den bedste bil af de to, da den er mere tro mod idéen i denne biltype end den mere mondæne Mercedes. Men forskellen er lille, og er man mere til tysk business-stil end svensk skovmandsstil, kan man roligt vælge Mercedes E 220 d All-Terrain. De to biler får nemlig smilet frem, uanset om turen går hen over mark og sten eller ud ad motorvejen.

 
 

3 kommentarer

  Opret ny kommentar
Rediger
 |  Skrevet af: Søren Wang Rasmussen
#3Svar til #1 og #2:
Subaru producerer rigtignok biler af stort set samme type som disse to duellanter, og kunne såmænd også have deltaget i en sådan sammenligningstest med Outback.
Motor har almindeligvis fokus på nyhederne, når vi tester biler, og her er både Volvo og Mercedes-Benz helt nye, mens Outback efterhånden er nogle år gammel. Vi har tidligere testet Outback, og testen herfra kan læses - lettest ved at skrive outback i søgefeltet øverst til højre.
Bemærkningen om at Volvo nærmest opfandt klassen er henledt til det faktum, at Volvo var de første der tog en almindelig stationcar og gjorde den højere og mere grovkornet med sin V70 XC. Subaru havde også en næsten lignende bil, men den var skabt sådan fra starten.
Tak for gode spørgsmål!
Mvh
Søren W. Rasmussen, Bilteknisk redaktør, FDM-Motor
Rediger
 |  Skrevet af: Rasmus Biørn
#2Hvordan kan det være, at FDM helt overser Subaru og i denne sammenhæng Subaru Outback, som er sammenlignelig, med en adaptiv fartpilot som er klasseledende og tilmed er en billigere bil? Subaru er det bilfirma, der sælger flest firehjulstrukne biler worldwide, og vinder i andre lande både test og kundetilfredshedsundersøgelser.


Rediger
 |  Skrevet af: Jesper Buhl
#1Jeg undrer mig over sætningen "Volvo opfandt nærmest biltypen, da koncernen i 1998 lancerede Volvo V70 XC. ".

Indsend kommentar

  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.
  • Tilladte HTML tags: <a> <p> <em> <strong> <cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd><span><div><br />
  • Internal paths in double quotes, written as "internal:node/99", for example, are replaced with the appropriate absolute URL or relative path.
  • Filter for image paths to CDN URLs

Yderligere information om inddataformater

FDM netbutik

Stort udvalg af udstyr til bilen