Bliv medlem af FDM i dag

- og få en masse fordele til dig og din bil
Bliv medlem

Det koster klip i kørekortet

trafik

Høj hastighed og anden farlig kørsel kan koste klip i kørekortet. Tre klip i dit kørekort inden for tre år, og du får frakendt kørekortet betinget. Er du ny i trafikken, er reglerne dog strammere. Klippekortsordningen gælder for alle motordrevne køretøjer, der kræves kørekort til.

SVAR: Både for høj hastighed, alkohol i blodet og anden trafikfarlig færden i trafikken, kan koste klip i kørekortet. Tre klip i dit kørekort inden for tre år, og du får du frakendt kørekortet betinget. Er du ny i trafikken, er reglerne dog strammere. Klippekortsordningen gælder for alle motordrevne køretøjer, der kræves kørekort til.....

Som medlem af FDM får du adgang til at læse resten af svaret. Log in med dit medlemsnummer og password.

 
 
Rediger
 |  Skrevet af: Hans Erik Jensen
#2der fremhersker det rene anarki på gader og veje. i alle lyskryds overskrider de utålmodige stregen , til gene for andre ,og fodgængere. de første 3-4 stykker kører over ved rødt og gult.
cyklisterne sk.... på farverne , eller kører i fodgængerfeltet .
Politiet futter rundt og skriver fartbøder , gider ikke bevæge sig rundt på anden måde , politimesteren får vist også procenter ?
man kunne helt undvære mange af reglerne , da ingen vil håndhæve dem.
Rediger
 |  Skrevet af: Claus Hess
#1Hvem bestemmer for "Kører med for kort afstand til forankørende" ???? - oplever næsten hver dag at folk ligger for tæt på hinanden - og det er rigtigt slemt på vores motorveje / har aldrig nogensinde oplevet en politiet standse nogen af den grund - ved godt at problemet er, at man i dag føler sig for sikker (for udødelig) på grund af alle de moderne hjælpemidler til nedbremsning som ABS, meget bedre dæk osv. - men folk tænker slet ikke på katastrofeopbremsning hvor gummiet bliver glidebane (i hvert fald glidemiddelet) og- eller en aquaplaning ulykke / holder selv (prøver hvis det er muligt) rimelig afstand til forankørende og prøver gerne 3 sekunds reglen af specielt på motorveje - men det er svært og meget sværere end i gamle dage (før ABS og anden teknik blev en selvfølge i alle biler) - PS! Hvorfor står der ikke 130 km skilte på "fri hastighed strækninger ? holder selv de 130 (pga. gammel huskeregel fra de Tyske Autobahns) men er blevet overhalet af SMART og andre med væsentligt højre hastigheder (i forrige uge på den jyske motorvej, blev jeg ovrhalet af en Svensker med en høj trailer) så det må være noget af et arbejde at holde øje med alle reglerne for dem som skal håndhæve dem - venlig hilsen Claus

Indsend kommentar

  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.
  • Tilladte HTML tags: <a> <p> <em> <strong> <cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd><span><div><br />
  • Internal paths in double quotes, written as "internal:node/99", for example, are replaced with the appropriate absolute URL or relative path.
  • Filter for image paths to CDN URLs

Yderligere information om inddataformater

FDM netbutik

Stort udvalg af udstyr til bilen

FDM netbutik

Stort udvalg af udstyr til bilen