Benzinpriser går op og ned. Sommetider mange gange om dagen. På FDM benzinpriser.dk er let at få et samlet overblik og gennemskue benzin- og dieselpriser på det danske marked. Du kan til enhver tid tjekke både benzinselskabernes landsdækkende listepriser og de lokale priser, som brugerne dagligt indberetter.

Få benzinpriser på din iPhone, Windows eller Android-telefon

Landsdækkende benzinpriser

Benzinselskabernes listepriser på benzin og dielse opdateres på daglig basis. Det sker i løbet af formiddagen, når benzinselskaberne opdaterer deres priser. De oplyste listepriser er rettet mod private forbrugere. Erhvervskunder bør derfor være opmærksomme på egne prisaftaler. Under listepriserne finder du også priser på fyringsolie.

Lokale benzinpriser

Benzinselskabernes listepriser og de lokale benzinpriser er som reglen forskellige. Selv inden for et mindre lokalområde, kan der være stor prisforskel. Under lokale priser er det nemt at søge og sammenligne lokale benzinpriser rundt om i landet. Prisoversigten er baseret på tal, som forbrugerne selv indberetter til FDM benzinpriser.dk. Jo flere benzinpriser, der indberettes, jo bedre er mulighederne for at finde priser i netop ens eget lokalområde. Så hjælp dine medbilister ved selv at indberette priser på de tankstationer du møder på din vej.

Opret dig som bruger

Det er ganske gratis og nemt at oprette sig som bruger på FDM benzinpriser.dk. Med en personlig profil kan du vælge dine foretrukne lokalområder og tankstationer. Du har også mulighed for at få tilsendt en fast e-mail, når benzinpriserne falder i et af dine lokalområder, eller når der kommer nye indberetninger. 

Benzinpriser på mobilen

Du har også mulighed for at indberette benzinpriser når du er på farten via din mobiltelefon. For øjeblikket er det kun muligt at gøre dette via vores Benzinpriser app til iPhone og vores Min Bil app til Android. Vi arbejder lige nu på en lancering af et splinternyt mobilsite m.benzinpriser.dk, der vil være tilgængeligt for de fleste mobiltelefoner. Det vil være tilgængeligt i starten af det nye år.

Få benzinpriser på din iPhone, Windows eller Android-telefon

FDM tager forbehold for indtastningsfejl fra brugerne. De lokale benzinpriser ligger på oversigten i 24 timer for at sikre, at benzinpriserne er de mest aktuelle. Da benzinpriserne nogle steder ændres mange gange om dagen, er der ingen garanti for, hvor længe den billige pris er gældende.